forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Je l' se smijem ja tu qurcit malo?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Horatio Caine
New Member

Bosnia and Herzegovina
181 Posts

Member since 29/08/2007

Posted - 24/01/2008 : 19:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Horatio Caine a Private Message
Odlicno

I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals.
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 24/01/2008 : 19:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message
Meni je odlicno, svaka cast
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/01/2008 : 20:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Ovo je super i prica i crtez!
Oprosti na ne znanju, ali nisam znao da ti Macane i crtas i to tako izrazajno i dinamicno.
Morat cu izvaditi svoj nos iz Bonellijevaca :)))

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 25/01/2008 : 16:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
dobar crtež!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/01/2008 : 23:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Morat cu izvaditi svoj nos iz Bonellijevaca :)))

Bonus efekt! :)

@svi - hvala!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Misterija73
Starting Member

Germany
50 Posts

Member since 01/01/2008

Posted - 26/01/2008 : 10:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Misterija73's Homepage  Send Misterija73 a Private Message
suuper sta reci

Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 26/01/2008 : 13:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Ma, fenomenalno ... i prica i crtez ... samo sto me pogodi u zicu ...

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/01/2008 : 00:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Antracit

Ma, fenomenalno ... i prica i crtez ... samo sto me pogodi u zicu ...

-odlicno,doduše,nije kao ja,ali fenomenalno!!(šalim se,naravno)
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/01/2008 : 01:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Jel se mogu npr ja prijavit recimo dogodine, i ako mogu kako? Zelim postati 3. Hrvat kojemu je to poslo za rukom:) Eto... naravno ovo je ozbiljno.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 01:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Heh, nada umire poslednja - a i kad umre, ostavlja tragove...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 01:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da sad pocnem... opet nebi stiga ni godinu dana... to mi prekratko

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/01/2008 : 02:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Jel se mogu npr ja prijavit recimo dogodine, i ako mogu kako? Zelim >postati 3. Hrvat kojemu je to poslo za rukom:) Eto... naravno ovo je >ozbiljno.

Mozzess, ccak i kao "profesionalac" jer si objavljivaou Q-u i u HV-u (Marul ide iduchi tjedan u tisak). Bit che prijave u prvoj polovici sijeccnja pa se sjeti.

Samo uraccunaj skeniranje ili radi drito na kompu, to mi je dva sata uzelo na koja nisam raccunao. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/01/2008 : 07:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by mcn
[br
Mozzess, ccak i kao "profesionalac" jer si objavljivaou Q-u i u HV-u (Marul ide iduchi tjedan u tisak). Bit che prijave u prvoj polovici sijeccnja pa se sjeti.

super... hocu

Samo uraccunaj skeniranje ili radi drito na kompu, to mi je dva sata uzelo na koja nisam raccunao. :)

mcn
[/quote]

vjerojatno bi direktno picio, thanks

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000