forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/06/2008 : 08:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Neka skrivena poruka, znana samo odabranima?

Nista zemljace,naslovnica je vec unaprijed bila postavljena na sajtu pa rekoh da ga smjestim i ovde. P>S> ima li kise danas u pg?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/06/2008 : 08:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Kani se, bice valjda, džabe je...

...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2008 : 10:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma jebes tekst, bitno da se nesto desava u vezi stripa... A najbolje reklame su lose kritike... Zainteresovace se ljudi...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/06/2008 : 14:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Naslovnica najnovijeg Dylana "Manila" je po mom skromnom mišljenju jedna od najboljih do sada! Imam informacije da uskoro startuju novi Bonelijevi junaci u Srbiji ali izdavac nije veseli cetvrtak vec neko drugi. Bice to "Magicni vetar","Nathan Never" i "Brendon" Video sam i skenove naslovnih strana prvih brojeva i izgleda ok! A interesantno je da ce biti tvrd povez! cena je 200 din. Na kioscima ce se pojaviti pocetkom jula!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2008 : 14:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tvrdi povez za 200 dinara??? Koja je to velicina, postanske markice??? :) Salim se, stvarno je tako???

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/06/2008 : 15:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Naslovnica najnovijeg Dylana "Manila" je po mom skromnom mišljenju jedna od najboljih do sada! Imam informacije da uskoro startuju novi Bonelijevi junaci u Srbiji ali izdavac nije veseli cetvrtak vec neko drugi. Bice to "Magicni vetar","Nathan Never" i "Brendon" Video sam i skenove naslovnih strana prvih brojeva i izgleda ok! A interesantno je da ce biti tvrd povez! cena je 200 din. Na kioscima ce se pojaviti pocetkom jula!

Nathan Never

Ako si video naslovnice prvih brojeva, znaci da znas o kom broju Nathana je rec!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 05/06/2008 : 15:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
Da li je to isti onaj magicni koji je najavljivan 10.juna i da krece sa epizodom Velika vizija?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/06/2008 : 16:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Bumo videli?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 05/06/2008 : 16:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Moze li neko da mi kaze koliko brojeva (ukljucujuci sva cetiri junaka Veselog Ctevrtka) moze da se nadje na kioscima. Posto sam u USA, mislim da kazem majci da mi pokupuje sve sto moze da nadje na kiscima i da mi posalje jedan paket ovamo. E sad znam da je situacija razlicita u pojedinim gradovima mene interseuje Krusevac ali racunam da je opet strip slicno zastupljen na svim kiscima recimo Futur plus pa ma gde oni bili.hvala unapred

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/06/2008 : 16:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

Moze li neko da mi kaze koliko brojeva (ukljucujuci sva cetiri junaka Veselog Ctevrtka) moze da se nadje na kioscima. Posto sam u USA, mislim da kazem majci da mi pokupuje sve sto moze da nadje na kiscima i da mi posalje jedan paket ovamo. E sad znam da je situacija razlicita u pojedinim gradovima mene interseuje Krusevac ali racunam da je opet strip slicno zastupljen na svim kiscima recimo Futur plus pa ma gde oni bili.hvala unapred

Samo po jedan,jer se prethodni brojevi povlace kad se pojave novi - znaci sve skupa 4 komada,po jedan broj od svakog.
Bolje ti to pojuri od Sobe preko Darkwooda ako hoces sve brojeve.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 05/06/2008 : 17:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Ma ne mogu da jure Slobu, evo prekosutra krece ovaj jedan lika za USa a po njemu ce keva da mi posalje, tako da bukvalno ono sto moze da nadje na kisocima da kupi to ce mi i poslati. Ali glupo je to ste nemogu da se kupe i starija izdanja na kioscima, secam se nekad zlatne serije, na pojedinim kiscima su mogli da se nadju i stripovi izasli dva meseca ranije.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 05/06/2008 : 17:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
quote:

Bice to "Magicni vetar","Nathan Never" i "Brendon" Video sam i skenove naslovnih strana prvih brojeva i izgleda ok! A interesantno je da ce biti tvrd povez! cena je 200 din.

Tvrdi uvez 2,5 eura?
super ako ide Nathan ispocetka
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/06/2008 : 17:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ma ne mogu da jure Slobu, evo prekosutra krece ovaj jedan lika za USa a po njemu ce keva da mi posalje, tako da bukvalno ono sto moze da nadje na kisocima da kupi to ce mi i poslati. Ali glupo je to ste nemogu da se kupe i starija izdanja na kioscima, secam se nekad zlatne serije, na pojedinim kiscima su mogli da se nadju i stripovi izasli dva meseca ranije.

Pa verovatno ide avionom sa Surcina, u tom slucaju moze da ode ranije u BG, svrati do Darkvuda i kupi ti stripove, samo sto u Darkvudu vise nemaju sve stripove od Veselog cetvrtka, mislim da nemaju brojeve 2, tako mi je u telefonskom razgovoru rekao Goran.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/06/2008 : 17:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Pa nek zovu ljudi lepo, pa neka pitaju.

(011)2622-867

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/06/2008 : 17:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Aftermath

quote:

Bice to "Magicni vetar","Nathan Never" i "Brendon" Video sam i skenove naslovnih strana prvih brojeva i izgleda ok! A interesantno je da ce biti tvrd povez! cena je 200 din.

Tvrdi uvez 2,5 eura?
super ako ide Nathan ispocetka

Ako ide Nathan ispocetka....( bez reci )

Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 05/06/2008 : 17:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Nathan !! I Magicni i sve to ukoriceno a za male pare.. pa to je bre superiska !! Mogli bi i mi da se udruzimo pa da krenemo recimo Marti Misteriju od 1. broja... tiraz 2000 za pocetak... cisto radi hobija :D A zapamtice nas generacije... svako po 100 eur i krecemo :D
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/06/2008 : 17:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by darth

Nathan !! I Magicni i sve to ukoriceno a za male pare.. pa to je bre superiska !! Mogli bi i mi da se udruzimo pa da krenemo recimo Marti Misteriju od 1. broja... tiraz 2000 za pocetak... cisto radi hobija :D A zapamtice nas generacije... svako po 100 eur i krecemo :D

Imas mojih 100e!!!!
( jedino jos ja da ih nadjem )

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/06/2008 : 17:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
NATHAN IZLAZI????????????????

nadam se da nije laž

svaka cast

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/06/2008 : 17:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by darth

Imas mojih 100e!!!!
( jedino jos ja da ih nadjem )

i od mene 100 ojra

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2008 : 19:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I ja dajem 100 eura...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2008 : 19:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

'oces da ti ja prodam ceo komplet VC???

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/06/2008 : 19:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A zato si ti bre kupovao po 2 primerka!!!!!
Kao podrska izdavacu, i slicne gluposti! Jaooooj Savicu, najogri si kapitalista!

Edited by - Lord Vader89 on 05/06/2008 19:27:55
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/06/2008 : 19:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A zato si ti bre kupovao po 2 primerka!!!!!
Kao podrska izdavacu, i slicne gluposti! Jaooooj Savicu, najogri si kapitalista!

I sad hoce coveku da uvali po trostrukoj ceni.
Stvarno sawitchu si najgori od svih, xexexe....

Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 05/06/2008 : 21:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
Cuo sam da Sawitch trazi 400 eur za komplet VEC ?!?!?!?!

A koliko para treba da se istampa i distribuira oko 5000 stripova. Ako ne treba puno da sakupimo pare pa da krenemo sa izdavanjem mister noa od prvog broja u ediciji VESELA SREDA !
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41174 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/06/2008 : 21:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne!!! Kupovao sam zato sto patim za glancerima... Eto vam pederi jedni, sad vidite da mi puce kurac za glanc stripovima... Ha... :):):)

Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000