forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli u Srbiji- Veseli cetvrtak!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/06/2008 : 10:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ovaj Dampyr mi je dosta dobar... "Ispod kamenog mosta", Prag, rabini i golem.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/06/2008 : 10:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by dubac

quote:
Originally posted by darth

Woooooooow kakva naslovnica brateeee !!!!! Kupicu 3 Dampyra i 4 Specijala :D Pavel odakle toliko ogorcenje ???

Svakim novim brojem VC Pavel je na putu da izgubi opkladu sa Sdraganom pa verovatno navija protiv ove edicije.Valjda je to u pitanju.

Kako je moguce da ne moze da se specijal kupi u Kragujevcu, kako je moguce da nemate kiosk Stampe?

A kako to da vi nemate fabriku automobila?

Ali zato imamo dva prvoligasa u kosarci KK "Hemofarm" i KK"Lajons"

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 12/06/2008 : 11:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dubac

quote:
Originally posted by darth

Woooooooow kakva naslovnica brateeee !!!!! Kupicu 3 Dampyra i 4 Specijala :D Pavel odakle toliko ogorcenje ???

Svakim novim brojem VC Pavel je na putu da izgubi opkladu sa Sdraganom pa verovatno navija protiv ove edicije.Valjda je to u pitanju.

Kako je moguce da ne moze da se specijal kupi u Kragujevcu, kako je moguce da nemate kiosk Stampe?

Nece moci Magicni da se kupi na kiosku a ne specilaj.
Futura Plus je gotovo monopolista u Kragujevcu.Fora je sto su u Kragujevcu nekada osim Politike i Borbe postojali i kiosci vrlo jakog lokalnog distributera Duvanprometa koji je drzao gotovo 30% trzista a bio je jak i u okolnim gradovima.Pored njih Stampa ovde nije imala sansu da zazivi ozbiljno pa nije ni probala.
Kada je Futura Plus preuzela Politikine i Borbine kioske postala je najaci distributer u zemlji.Kragujevac je postao specifican jer su ovde kupili i Duvanpromet pa sad drze 90% kioska u gradu.Ono sto nije njihovo su privatni kiosci.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/06/2008 : 21:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
najbolji dampyr do sada!!!!kako je naslovna lepo odradjena,svaka cast..inace vidim spominje se kako futura drzi najvishe trafika u zemlji,ja kupujem u politici gde najbolje cuvaju stripove,dok mi ga u futuri uvale olindranog!!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/06/2008 : 21:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

najbolji dampyr do sada!!!!kako je naslovna lepo odradjena,svaka cast..inace vidim spominje se kako futura drzi najvishe trafika u zemlji,ja kupujem u politici gde najbolje cuvaju stripove,dok mi ga u futuri uvale olindranog!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 12/06/2008 : 22:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

Sto se tice Future velikim delom si u pravu.Fuserisu gde stignu.U Kragujevcu su par puta kasnili i to ne samo po dan vec jednom i celu nedelju da je na kraju Sloba(Hvala mu !) morao da intervenise.Doduse od tad je sto se tice redovnosti sve OK.
Monopol sta ces !
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/06/2008 : 22:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

a kao ne a???

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/06/2008 : 09:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ne bih da protivurecim, ali Politika = Futura (za trafike). Futura je kupila celu distributivnu mrezu Politike. Politika se od nekadasnjeg izdavaca, distributera i prodavca svela samo na izdavaca.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 09:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Ja sam ovde nov i za pocetak zelim sve da pozdravim i da im pozelim jos puno stripova.U mom detinjstvu stripovi i slicice su bile jedine vrednosti.javascript:insertsmilie('')
Smile Devedesete su dosle iznenada i sve pretvorile u ruzan san.Dosle su patike i trenerke,pa zlatne kajle i utoke,celave frizure i brza kola.javascript:insertsmilie('')
Angry Nadam se da pojava stripova nagovestava neka bolja vremena za sve nase prostore.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/06/2008 : 10:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nema novog specijala na kioscima danas?????

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2008 : 10:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Nema novog specijala na kioscima danas?????

Da, nema ga ni kod mene. Prosto da poludiš. U darkwood-u ga ima vec nekoliko dana a na kioske ne može da izade. Ništa ne kapiram. Pff
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/06/2008 : 10:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Specijal ce biti na kioscima u utorak. A sve to zbog kesiranja i zbog toga sto distributer ne radi vikendom.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19594 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 10:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ajde, onda Veseli Utorak je krenuo.
KOnacno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/06/2008 : 11:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Specijal ce biti na kioscima u utorak. A sve to zbog kesiranja i zbog toga sto distributer ne radi vikendom.

OK, onda cekamo sa nestrpljenjem utorak.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19594 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 11:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Sve dobro za izdanje ali da strip special bude poklon uz knjigu o indijancima, to mi je malo cudno. Dosada je bilo obrnuto. Dodatak o indijancima treba bit poklon uz strip. Bar je tako u originalu. Ali neka, samo da je izašo.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/06/2008 : 11:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Pff, ne verujem. Do sada je bilo reci do petka, sad utorak. O jbt, a uveliko ga ima.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 13/06/2008 : 12:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

going going meni se cini da si ti malo neozbiljan.dosada koliko sam citao tvoje najave pricao si o svacemu dovodio si do pometnje na forumu od uzbudjenosti i sreceali probaj da dajesh tacne informacije ili barem da ih ne dajesh uopshte,ajde shvatam kasnjenje i to ali zar nije bolje ne znati i zateci ga na kiosku nego izlazi u petak,ma ne u utorak,promena rasporeda u petak ponovo......nemam nishta protiv tebe

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/06/2008 : 12:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
U pravu ste, od sada cu se svesti samo na puko objavljivanje naslovnica, i to par dana nakon sto strip izadje.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19594 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 12:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Evo nam sad, prije netocno, sada prekasno.(najavljivanje)
Dobri stari Balkan.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/06/2008 : 12:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

U pravu ste, od sada cu se svesti samo na puko objavljivanje naslovnica, i to par dana nakon sto strip izadje.

DA LI JE ONDA SIGURNO DA SPECIJAL ZAGOR IZLAZI NA KIOSKE U UTORAK???

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11991 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 13/06/2008 : 12:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Jbg...ko zna da li ce lova preziveti do utorka..bio sam spreman za danas. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/06/2008 : 12:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Pa trebalo bi, ko bi rekao da kesiranje traje duze od stampanja. Vise nista ne obecavam, jer nista i nije do mene.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19594 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/06/2008 : 12:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ko nije kesirao nezna, kako je to dugotrajan i mokotrpan posao.
Uzmeš strip poklon, pa knjigu dodatak, obadvoje u jednu ruku, uzmeš plasicnu vrecicu(domacice znaju-onu za 2 kg)u drugu ruku, pa staviš najprvo strip poklon u vrecicu-kesicu, pa onda kad ti je ruka prazna još dodatak strip, ali ga moraš okrenut ledima na strip poklon, da je vidjena naslovnica sa druge strane, pa onda to crvsto stisnuti pa staviti na stol, gdje moraš pripremit mašinu za varjenje(domacice opet znaju) pa to sve skupa centrirat i pritisnut, da se zavari.Nesmeš
odmah popustit, vec tek kad se ohladi.I to sve ponovit 13.999 puta, stim da u to vrijeme moraš obavit svoje fiziološke-tjelesne potrebe(pišanje, kakanje,jelo itd)
Valjda je sada razumljivo, zašto to toliko traje.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/06/2008 : 12:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa dobro, bitno je da ga docekamo vec jednom na trafike, dan-dva nije strasno.

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 13/06/2008 : 13:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ja nekako sumnjam da to sada ima veze sa domacicama. Valjda su Japanci izmislili neku masinu koja to radi automatski.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000