Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 28/06/2008 : 07:20:28
|
quote: Originally posted by aragon.sm
quote: Originally posted by vronski
Marti bi trebalo da izlazi subotom a Tex utorkom. Do kraja godine bi trebalo da se pojave i još dva junaka van Bonelija ali otom-potom...
pa ako se firma zove veseli cetvrtak nemora sve da izlazi cetvrtkom ovo do sada sto izlazi ice cetvrtkom i to ceobeleziti ceo serijal a ovo marti i tex nek idu kojim god danom oce recimo marti svakog 10 a tex svakog 20 u mesecu i imamo kontinuitet u izlazenju a sad ako se poklopi recimo datum koji sam naveo sa cetvrtkom kad izlazi neki junak i z ove originalene 4 pa sta imacemo 2 izdanja cetvrtkom ponekad kad ce neka kLASIK SERIJA JEL SE PLANIRA U OPSTE A AKO KRENU SA JOS DVE NE BONELI EDICIJE TO JE SUPER STVAR MOZE LI SE ZNATI IZ KOJE SKOOLE STRIPA PLANIRATE(FRANCUSKA,BELGIJA...) DA IZDATE TA 2 IZDANJA
PA FIRMA SE NE ZOVE VESELI CETVRTAK NEGO TO JE IME EDICIJE. Firma je beostampa-grafart. Kao primer nekadasnji Dnevnik a edicija zlatna serija,a nova izdanja ne moraju ici cetvrtkom a i nece jer se ne moze jer ce onda jedan junak ici recimo svakih dva mjeseca.Mozda se uvede nova edicija sa drugacijim imenom kao sto je primer LMS i da izlazi recimo svakog utorka. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 28/06/2008 : 09:57:13
|
Da, tacno tako, ali vec smo se navikli na stripove cetvrtkom, mada nemam ništa protiv da idu dva puta nedeljno ili po dva svakog cetvrtka..... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
vronski
New Member
182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 28/06/2008 : 14:01:40
|
Moram da priznam da mi nije jasno zašto su kantovi ili hrbati useceni i to samo na Zagoru?! Inace kvalitet štampe VC je sasvim ok ali ne mogu da shvatim prodavce na kioscima u Beogradu(mada verujem da je tako i u ostalim gradovima)koji su pravi talenti da unište i oštete stripove! Gužvaju ih, lome, krzaju korice, zamašcuju ih... Slobo molim te da stripove pakuješ u kesice i spaseš nas tiranije trafikanata!!!! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 28/06/2008 : 14:23:42
|
deja kupujem ima jedno 5-6 trafika u nizu i oko 10-15 primeraka zagora sve sam morao da pretrazim jel svakom je nesto falilo ili je naslovna izgreban ili za dnja strana kao da su vezali tabak stripova i vukli ih iz bg-a vezane za kola strasno.DAJ PAKUJTE STRIPOVE U KESICE i ovako kontam da sve stampaju od jednom pa mogu i da ih u kesece. a stose tice dilana znaci cekamo ga krajem avgusta i jos 2 junaka koliko imaju strana ti super bukovi
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/06/2008 : 14:46:05
|
Moram da priznam da mi nije jasno zašto su kantovi ili hrbati useceni i to samo na Zagoru?! Inace kvalitet štampe VC je sasvim ok ali ne mogu da shvatim prodavce na kioscima u Beogradu(mada verujem da je tako i u ostalim gradovima)koji su pravi talenti da unište i oštete stripove! Gužvaju ih, lome, krzaju korice, zamašcuju ih... Slobo molim te da stripove pakuješ u kesice i spaseš nas tiranije trafikanata!!!!
Nema tu pomoci, sve te tetkice sto rade po trafikama su nemarne i aljkave, treba ih samo kundaciti.,... |
|
|
vronski
New Member
182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 28/06/2008 : 20:43:40
|
Ljudi, imam predlog: kada vam ubuduce prodavac na trafici pokuša da proda ošteceni strip (ogrebana naslovna, iskrzan hrbat, izgužvan, umašcen i tako to...)vi mu umesto 150 din dajte 75! Kada vas pita zašto to a vi mu recite da se polovna roba placa upola cene!!!! |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
SlajeR
New Member
Yemen
249 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 28/06/2008 : 22:25:19
|
quote: Originally posted by aragon.sm
deja kupujem ima jedno 5-6 trafika u nizu i oko 10-15 primeraka zagora sve sam morao da pretrazim jel svakom je nesto falilo ili je naslovna izgreban ili za dnja strana kao da su vezali tabak stripova i vukli ih iz bg-a vezane za kola strasno.DAJ PAKUJTE STRIPOVE U KESICE i ovako kontam da sve stampaju od jednom pa mogu i da ih u kesece. a stose tice dilana znaci cekamo ga krajem avgusta i jos 2 junaka quote: koliko imaju strana ti super bukovi
vecina super book izdanja ide na 130 strana. mada ima i odstupanja od toga u zavisnosti od stripa? sto znaci 160, 180 pa do 244... lepota! .) |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 28/06/2008 : 22:28:22
|
quote: Originally posted by srdjandj
Moram da priznam da mi nije jasno zašto su kantovi ili hrbati useceni i to samo na Zagoru?! Inace kvalitet štampe VC je sasvim ok ali ne mogu da shvatim prodavce na kioscima u Beogradu(mada verujem da je tako i u ostalim gradovima)koji su pravi talenti da unište i oštete stripove! Gužvaju ih, lome, krzaju korice, zamašcuju ih... Slobo molim te da stripove pakuješ u kesice i spaseš nas tiranije trafikanata!!!!
Nema tu pomoci, sve te tetkice sto rade po trafikama su nemarne i aljkave, treba ih samo kundaciti.,...
tetkice???ja pitam jednog mladica..khmm izvinite el izasao novi zagor(a on u ruci lista neshto uz SAVIJANJE!!)on cuti onako stidjivo,ja kazem el to to??on okrene izsavijanog i kaze da!pa sam morao na sledeci kiosk PS:kupio sam ovog magicnog vetra u darkvudu(kioska stampe nigde u borchi ni u kotezu ili krnjaci!!!!)fantastican strip.kakav je list ko da listam karton po karton,prelepo!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/06/2008 : 22:36:36
|
Samo citam i cudim se... Al' ste se poalavili... Do skoro nije bilo nista normalno da se kupi, a sad ste napali Slobu za specijalce, za superbukove, za ne znam ti sta jos... Pa sacekajte malo, nije on majmun, zna bolje verovatno od 99,9% nas kako i sta treba raditi... Zar nije bolje da samo procitate post da je nesto novo izaslo?? Meni jeste, iznenadjenje je onda pravo, ovako mi je sve bezveze... Ovaj kaze bice ovo, onaj demantuje i kaze da ce biti nesto trece, onda se ispostavi da ne bude ni to, nego nesto sasvim levo, ma daj... Strpite se... Evo sad imate na policama 6 Zagora, po 5 Dilana, Dampira i Mister Noova i + jedan specijalac... Mislim da je lepa zbirkica... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 28/06/2008 : 22:40:22
|
quote: Originally posted by sawitch
Samo citam i cudim se... Al' ste se poalavili... Do skoro nije bilo nista normalno da se kupi, a sad ste napali Slobu za specijalce, za superbukove, za ne znam ti sta jos... Pa sacekajte malo, nije on majmun, zna bolje verovatno od 99,9% nas kako i sta treba raditi... Zar nije bolje da samo procitate post da je nesto novo izaslo?? Meni jeste, iznenadjenje je onda pravo, ovako mi je sve bezveze... Ovaj kaze bice ovo, onaj demantuje i kaze da ce biti nesto trece, onda se ispostavi da ne bude ni to, nego nesto sasvim levo, ma daj... Strpite se... Evo sad imate na policama 6 Zagora, po 5 Dilana, Dampira i Mister Noova i + jedan specijalac... Mislim da je lepa zbirkica...
A jel moze neki Gigant a ? :D |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 28/06/2008 : 22:47:38
|
Zar nije bolje da samo procitate post da je nesto novo izaslo?? Meni jeste,
Jeste malo sjutra,ti procitaš post i ostaviš odmah 5-6 novih pa savicu znamo se |
... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:02:38
|
quote: Originally posted by vope
Zar nije bolje da samo procitate post da je nesto novo izaslo?? Meni jeste,
Jeste malo sjutra,ti procitaš post i ostaviš odmah 5-6 novih pa savicu znamo se
Hahahahaha.. Mars pederu... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:03:13
|
quote: Originally posted by darth
Samo citam i cudim se... Al' ste se poalavili... Do skoro nije bilo nista normalno da se kupi, a sad ste napali Slobu za specijalce, za superbukove, za ne znam ti sta jos... Pa sacekajte malo, nije on majmun, zna bolje verovatno od 99,9% nas kako i sta treba raditi... Zar nije bolje da samo procitate post da je nesto novo izaslo?? Meni jeste, iznenadjenje je onda pravo, ovako mi je sve bezveze... Ovaj kaze bice ovo, onaj demantuje i kaze da ce biti nesto trece, onda se ispostavi da ne bude ni to, nego nesto sasvim levo, ma daj... Strpite se... Evo sad imate na policama 6 Zagora, po 5 Dilana, Dampira i Mister Noova i + jedan specijalac... Mislim da je lepa zbirkica...
A jel moze neki Gigant a ? :D
Dobices giganta kad dodjem u Vrsac... Hahahahaha... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:10:14
|
quote: Originally posted by darth
A jel moze neki Gigant a ? :D
Dobices giganta kad dodjem u Vrsac... Hahahahaha...
Izgleda ipak da je Sawitch peder? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:22:43
|
Vidi i tebi treba moj gigant... Nema frke... Castim... Hahaha.... :D
Dakle otkrio si, najzad, tvoje sklonosti ka muskarcima, sram te bilo, pedercino! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:30:18
|
Nikad nisam bio peder, ali vidim da hocete od mene da napravite istog... Mora da vam se svidjam... Bolesnici jedni... :) I ne idite u offtopic, opet cu ja najebati... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:31:28
|
quote: Originally posted by srdjandj
Vidi i tebi treba moj gigant... Nema frke... Castim... Hahaha.... :D
Dakle otkrio si, najzad, tvoje sklonosti ka muskarcima, sram te bilo, pedercino!
I dajem ti odresene ruke... Hahaha... Ej, da, i mozes ga zvati Spunk, Blek stena, Zagor... Kako god hoces.... Hahahaha... Umrecu od smeha... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/06/2008 : 23:31:44
|
Nikad nisam bio peder, ali vidim da hocete od mene da napravite istog... Mora da vam se svidjam... Bolesnici jedni... :) I ne idite u offtopic, opet cu ja najebati...
Stalno dajes pederske izjave, lako je zakljuciti onda sta si.... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
Topic |
|