forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Cijena starih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 27/01/2008 : 19:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
Pozdrav svima!
Rijetko sam kupovao stripove u zadnjih godinu dana, pa bih sad dopunio moju kolekciju.
Interesuje me koja je cijena "second hand" stripova (dobro ocuvanih i glancera) D.Dog,Mr.No,NNever,M.Misterija i Stripoteke izaslih u poslednje recimo 2 godine sve do danas???

Hvala na odgovorima!

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 19:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
1-2 Eura/kom.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 27/01/2008 : 19:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
Hvala ti Renky na sajtovima.Interesantni su,a i bolje sam te upoznao.
Samo ne nalazim odgovore na moja pitanja...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 19:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakva je ovo bijedna samopromocija ispala... totalno nenamjerno

To su linkovi iz mog potpisa...

Odgovor je iznad...

1-2 Eura/kom.

No super što si me bolje upoznao.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 27/01/2008 : 19:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
pa mislim da ima i skupljih zawisi koliko je rijedak strip i kako ocuwan...

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 20:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by quaresma

pa mislim da ima i skupljih zawisi koliko je rijedak strip i kako ocuwan...

Ma da, rijedak strip objavljen u zadnje dvi godina.

PS
Osim nekih Libellusovih ali pretpostavljam da je mislija na kiosk izdanja.

Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 27/01/2008 : 20:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message

tako je to kad se motam na 4 sajta odjednom
pa mi najvaznije stvari promicu

znaci 1 do 2 eur/kom za glancera (Ludens,StripAgent).
Meni nude te stripove za 2,30 eur...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/01/2008 : 20:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ima i onih koji vride toliko ali su stariji od dvi godine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/01/2008 : 20:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Aster

tako je to kad se motam na 4 sajta odjednom
pa mi najvaznije stvari promicu

znaci 1 do 2 eur/kom za glancera (Ludens,StripAgent).
Meni nude te stripove za 2,30 eur...

Ako ti je za utehu ja ih u Srbiji placam 2,5 ali mi ih covek donosi iz BG na ruke
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 27/01/2008 : 20:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Zavisi od kog kupujes...
JA sam pronasao neka izuzetno retka izdanja Vjesnikovog AF za 20 dindzi po komatu...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7522 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 27/01/2008 : 21:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakva je ovo bijedna samopromocija ispala... totalno nenamjerno

To su linkovi iz mog potpisa...

Odgovor je iznad...

1-2 Eura/kom.

No super što si me bolje upoznao.

Ovo je bilo dobro!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/01/2008 : 21:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Zavisi od kog kupujes...
JA sam pronasao neka izuzetno retka izdanja Vjesnikovog AF za 20 dindzi po komatu...

Donosi mi iz Darkwooda,ali covek trguje stripovima pa ne mogu da ocekujem da mi ih donese iz BG po istoj ceni,tako da sam zadovoljan.
Ne da mi se da narucujem da se ne bi ostetili u transportu a ovom tipu ih vracam nazad ako je iole ostecen.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/01/2008 : 22:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nove stripove možeš da narucuješ iz knjižare Alan Ford po ceni od 175 dinara, pakuje gazda Miroslav perfektno, nema šansi da se oštete, poštarina pritom ti je 150 dinara za paket, do 5kg.
Dobiješ ciste glancere, još upakovane u najlon kesice!
Ja kupujem direktno u Darkwoodu kad se nakupi tamo, pošto mi tamo ostavljaju u magacinu, pošto sam stara mušterija, tamo su 150 dinara komad, mislim na obicna Ludensova izdanja!
Specijali, Markovi, Blekovi, su u AF 275 dinara, u Darkwoodu 230 dinara! Isto se odnosi na ludens i Strip Agent!
A veliku vecinu stripova dobijam razmenom direktno iz Hrvatske, tako što umesto novca koji treba da dobijem za prodate stripove na aukcijama uzimam sve novo sa HR kioska!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/01/2008 : 00:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Nove stripove možeš da narucuješ iz knjižare Alan Ford po ceni od 175 dinara, pakuje gazda Miroslav perfektno, nema šansi da se oštete, poštarina pritom ti je 150 dinara za paket, do 5kg.
Dobiješ ciste glancere, još upakovane u najlon kesice!
Ja kupujem direktno u Darkwoodu kad se nakupi tamo, pošto mi tamo ostavljaju u magacinu, pošto sam stara mušterija, tamo su 150 dinara komad, mislim na obicna Ludensova izdanja!
Specijali, Markovi, Blekovi, su u AF 275 dinara, u Darkwoodu 230 dinara! Isto se odnosi na ludens i Strip Agent!
A veliku vecinu stripova dobijam razmenom direktno iz Hrvatske, tako što umesto novca koji treba da dobijem za prodate stripove na aukcijama uzimam sve novo sa HR kioska!

Ne vredi,lenj sam a uostalom to je 3-4 stripa sto se tice SC kiosk izdanja mesecno,tako da uz postarinu i ne bi bio mnogo na dobitku.
Sve ono sto ide u HC uzimam u HC.
Samo ne znam da li ce ovaj put da se pojave ta izdanja u HC (specijalci,maxi,almanasi)?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000