Evo ,dajte par pametnih savjeta. Odlucija san skupljati još jedan bonelli lik u Libellus HC izdanju. Moram izabrat izmedu Mr.No-a, Magicnog Vjetra i Demiana (striko Marty je vec tu). Od Mr.No-u vec sve znam, cita manje-više sve u LMS-u (pa proda), znam koliko vridi, al druga dva su mi enigma, cua sam samo da su dobri.
Znam sam, najbolje je uzet sve, al ko ce dat para (tad bi i doda texa stare epizode), ti odgovori mi ne pašu. Ugrubo, šta se više isplati od nih 3? Pomozite rješit trilemu dok nisam pare potrošija na loše vino i još lošije žene .
Mister No i Magicni vjetar su mi ravnopravni. MN - provjerena kvaliteta, zlatne epizode, feelgood citanje... MV - odlican serijal, mene je osvojio na prvih par brojeva, a postaje samo bolji
Demian - meni cisti prosjek. Dobar serijal, dobri crtaci, dobre price, ali lik za koji se ne vezes.
Zasad dobro, Fala Alene i Srdjane, kratko i jasno, baš kako triba. Baš me zanima šta ce ljudi kazat još (znam šta ce mi Inferno, ako vidi topic, savjetovat, vidija sam neke njegove opise MV).
Ako ti se dopada Zagor, a želiš i nešto novo, mislim da ce ti najbolje sjesti Magicni... Mister Noa si vec valjda sto puta procitavao. Demiana jedino ako voliš krimice.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Zna sam daš se javit... Šta je najgore, sve te tvoje textove sam procita, ti si me prakticki sprijecija da neki dan uzmem komplet 12 HC Mr.No-a, uvjerljiv si Trogirarine, vidim sa svršaješ po MV . P.S. Podržavam te u vezi Utopie.
Ako ti se dopada Zagor, a želiš i nešto novo, mislim da ce ti najbolje sjesti Magicni... Mister Noa si vec valjda sto puta procitavao. Demiana jedino ako voliš krimice.
Pogodija si, tako i ja razmišljam, samo, nije mi jasno kako si pogodija da volin citat Zagora ? Ti si neki medij...
Ne samo medij... Guru, iscjelitelj, astrolog i volim sve što vole mladi, odnosno zagora. To da voliš (citat) Zagora pogodio sam zapravo vrlo kompleksnom i teškom shvatljivom metodom koju bi teško razumio, tako da necu niti pokušavat.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Fala ljudi, kako stvari stoje, nema mi druge nego poslušat Vas i uzet MV, izgleda da je bez konkurencije u ovom društvu.Iako, moram priznat da san ocekiva više glasova za starog Ðeri Drejka, al dobro. Kad se skupi koja para valjda ce i on doc na red. Eto, razbijam one predrasude o starim "zatupljenim" Zagorovcima (kakava sam ja ), koji ne žele dat šansu novim junacinama.
Originally posted by Zagor-te-nay Zna sam daš se javit... Šta je najgore, sve te tvoje textove sam procita, ti si me prakticki sprijecija da neki dan uzmem komplet 12 HC Mr.No-a, uvjerljiv si Trogirarine, vidim sa svršaješ po MV . P.S. Podržavam te u vezi Utopie.
Ja bi puka da se nisam javia. Moja brljanja djeluju priprosta, ali su jezgrovita... Drago mi je šta sam te uvjerija. MV mi se svida prvenstveno iz razloga što mi je dodijalo citati samo ovih par junaka, a Magicni je nešto novo. To je dovoljan razlog. A Utopija... Ja sam se utopija cekajuci. Zato, zvrcneš Columba i stvar riješena (jeftinije i efikasnije).
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.