Evo da se napravim pametan: 2 giganta otprilike za Mafest i - sinoc vidjeh zvijezdu padalicu pa sam u istom terminu poželio i 4 nove knjige redovnog Nathana :) E kad bi Libelusovlije ovo potvrdili ih...
mislim da nebi trebali da pitate sta ce sve da se izda, jer ionako svi budete na vrijeme upoznati od strane izdavaca. smatram da nemaju potrebu da odgovore jer kao prvo nemogu, ljudi su zauzeti i puno rade a kao drugo niti imaju potrebu, jer kako sam vec rekao na vrijeme dobijete sve...
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
mislim da nebi trebali da pitate sta ce sve da se izda, jer ionako svi budete na vrijeme upoznati od strane izdavaca. smatram da nemaju potrebu da odgovore jer kao prvo nemogu, ljudi su zauzeti i puno rade a kao drugo niti imaju potrebu, jer kako sam vec rekao na vrijeme dobijete sve...
Pitao sam samo za SLEDECE izdanje, ako ce da izlazi nesto u narednih mesec dva.
Pitanje za Libelus, sta ide sledece od Natan Nevera i kada?
Jebiga, guzva nam je pa ne stignemo na sve odgovoriti. Sorry!
Iduce sto ce ici od Nathana je cetvrti specijalac, a podrobnije informacije ocekujte vrlo brz, cim malo dodjemo do daha.
pa ak mislite uhvatit korak s regularcima kak se culo po forumu... mislim da nam ne gine specijalac bar svaka 3 mjeseca a i almanaha bar 3 ovog ljeta gospodnjeg
nadam se da ne necete zabrijat i na kronologiju s gigantima...to je ipak pre "sado-mazo" zadatak
Originally posted by darkraver pa ak mislite uhvatit korak s regularcima kak se culo po forumu... mislim da nam ne gine specijalac bar svaka 3 mjeseca a i almanaha bar 3 ovog ljeta gospodnjeg
nadam se da ne necete zabrijat i na kronologiju s gigantima...to je ipak pre "sado-mazo" zadatak
Ne bih se kladija kontra njih. I po pitanju specijalaca i ostalog. A sado-mazo... to ti je njima kao pusica za laku noc
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter