Po meni jejedna od bitnih stavki za prodaju "izgled ambalaze", dakle, naslovna stranica. Zaista verujem da bi, da je Ferri crtao naslovnice i nakon 110. broja, te da nisu obacili onako odvratno veliki logo koji pokriva skoro pola naslovne stranice, Mister No i dalje izlazio. Ljubitelji Disa se nece sloziti, ali sta im ja mogu, volim i ja Disa, ali kao crtaca stripa, naslovnice su mu totalno nezanimljive, nema u njima nikakve napetosti, uzbudjenja, akcije, strepnje i svega onoga sto ti dize adrenalin i tera te da kupis strip, makar bi tako trebalo da bude kada je u pitanju avanturisticki strip o junaku kakav je Mister No.
Buuuuhhuuuuuu !!! Zašto je prestao izlaziti,zašto? Znam da je bio u banani,ali zašto ga nisu htjeli spašavati kao što su spašavali Zagora? Mister no mi je bio super,u nekim trenucima cak bolji i od Zagora.
Buuuuhhuuuuuu !!! Zašto je prestao izlaziti,zašto? Znam da je bio u banani,ali zašto ga nisu htjeli spašavati kao što su spašavali Zagora? Mister no mi je bio super,u nekim trenucima cak bolji i od Zagora.
Ako je za utehu, mozda ga ozive kroz koju godinicu...
stvarno steta,mada ja nisam imao priliku da citam te mister no-eve,ali sta je tu je.mozda ce ponovo oziveti.do tada,oni koji bas vole mister no-a,nek uzimaju od veselog,a ako nece onda neka redovno posecuju striparnicu i pokupuju sve brojeve koje nemaju.
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Moram jos jednom da kazem, STETA ! ! ! Ne znam ko je rekao gore, ali stvarno je u nekim trenucima i bolji od Zagora... Sve i jedna prica mu je bila zanimljiva...
Moram jos jednom da kazem, STETA ! ! ! Ne znam ko je rekao gore, ali stvarno je u nekim trenucima i bolji od Zagora... Sve i jedna prica mu je bila zanimljiva...
Kao da je to teško?
PS Nisan moga odolit
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter