forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Brci
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 00:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Napokon jedna prava tema! Koji strip junaci imaju brkove?

Ograda 1: ne racunaju se oni koji imaju i bradu (kao, npr. Ridobradi) jer je tu brada dominantnija (inace bi se zvao Ridobrki).

Ograda 2: ne racunaju se epizodisti. Znaci, junak može biti glavan ili sporedan, ali mora biti stalan. Pogotovo me zanimaju glavni jer su ti, cini mi se, rjede brkati.

Ograda 3: nemojte mi macke i slicne živine spominjati >:)

Što sam dosad smislio, buljeci u strop:

Asterix (glavni), te Obelix i više manje svi drugi Gali (sporedni)
Mandrake (glavni)
Dr. (Steven) Strange (glavni)
Iron Man (Tony Starks, glavni)
Archie Cash (glavni)
Groucho iz Dylana (sporedni)
Les Dupont/Thompson Twins iz Tintina (sporedni), može i prof. Tournesol/Calculus, a ima tamo joss brkatih koji se pojavljuju redovito (Alcazar, Rastapopoulos, Jolyon Wagg)
Frankie Belleven (sporedni, ima i bradicu, ali nevidljivu pored onoliko dominantnih brka)
Porucnik Pimbek iz Astroidana (glavni)
Kapetan Leši (glavni)
Major Dragon iz Partizana (glavni, vi'š ti Julesa, kol'ke brke!)
Kraljevic Marko Nebojše Pajica (a valjda i svaki drugi K.M., ne znam, i onaj Nikole Maslovare i onaj Baneta Kerca i onaj ...)
Gaucho Morales iz Brune Brazila (sporedni)
Irski narednik u S.H.I.E.L.D.u (ne da mi se guglati za ime, sporedni)
Komesar u Ric Hochetu (isto mi se ne gugla: Bourdon?; sporedni)
Mortimer iz Blakea i Mortimera (sporedni)
Clifton! (glavni)

A imate li vi što za dodati?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 00:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Stari Macak, naravno.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/02/2008 : 00:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Jel se moze racunati Zoro?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 00:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Jel se moze racunati Zoro?

Nije primarno stripski ... Al' Chico i onaj Meksikanac iz Cisca Kida po kojem je Chico stvoren (Pancho?) mogu! :)

mcn

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/02/2008 : 00:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
A sto je s Frenkijem iz Kita Tellera, tu su brkovi ipak dominantniji unatoc malo bradice...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Onda ima onaj jedan junak objavljivan s pocetka LMSa, slican Zorou, ne znam kako se zove... LMS 109 recimo...

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>A sto je s Frenkijem iz Kita Tellera, tu su brkovi ipak dominantniji unatoc malo bradice...

Pa napisao sam ga. :) Mozzda sam krivo spellov'o, al' eno ga gore.

mcn

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Hah, ja slabo vidim...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Soichiro Yagami, (sporedni), Lightov otac u Death Note.
Mislim da igra znacajnu ulogu da bi ga vrijedilo spomenuti.

Edited by - Dado on 22/02/2008 01:06:06
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2008 : 01:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Annie cetiri pistolja
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Soichiro Yagami, (sporedni), Lightov otac u Death Note.

Može!

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Annie cetiri pistolja

Ovo stavljam na glasanje. :)

mcn

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/02/2008 : 01:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
omni-man iz nepobedivog
komesar gordon iz betmena
komesar neznammuime iz spirita
cornelius quinn u Casanovi

sve sporedni...

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/02/2008 : 01:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
... i priznaj da ovu temu postavljash u jusufovo ime:)PPp

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Kit Karson, bradica gratis ;o)

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
J.S. (Jedan Stidljivko) je mailom poslao sljedecha imena:

Digging Bill iz Zagora (cesto se pojavljuje), profesor Occultis iz
Bleka, E.A. Poe iz Magica Venta, commissioner Gordon, Šarle Broqston,
Senjor (od Dinka Kumanovica), onda onaj brkati od Cavazzana, zaboravio
sam kako se zove i... MISTER MUSTACHIO!

Cavazzanov je valjda Kapetan Rogers, a Occultis mi je upitan jer su mu brci ravnopravni s onom špic bradicom. Mustachio (i drugi spelinzi) je onaj Tezukin.

A onda je joss dodao:

Braca Dalton iz Lucky Lukea.

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>... i priznaj da ovu temu postavljash u jusufovo ime:)PPp

Priznajem da ju je on u razgovoru pokrenuo prije nekog vremena. :)

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Joss mailom:

Filstrup iz Profesionalaca (sporedni)
Grof od Gljivodvora iz Spiroua (sporedni)
De Mesmaeker iz Gastona (sporedni, možda cak epizodni)

mcn

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Atila, Alekse Gajica

Vitez Trueblood, Julesa

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/02/2008 : 01:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-JOZO(komadant 2.bataljuna 2.proleterske brigade) iz stripa NESALOMLJIVI(I.KOLJANIN)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pa onaj "ko od brda odvaljeni" crnogorac ( pretpostavljam ) iz Kercevih Nesalomljivih ( ili tako nekako )...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hitler

http://members.tripod.com/~propacomics/index-2.html

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/02/2008 : 01:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pa onaj "ko od brda odvaljeni" crnogorac ( pretpostavljam ) iz Kercevih Nesalomljivih ( ili tako nekako )...

e da, pozdravio te chika toza... PUNO!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Story Johnson iz Outlaw Nation (glavni), može i John Law (sporedni)
Špagetko i Pršutko (glavni)
Susjed od Marca Lebuta (Ford T, sporedni)
Macaroni iz Zavjere u ssesnaestercu (glavni)

Mailom:
Louis Riel od Chestera Browna (glavni)

mcn

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by Renky

e da, pozdravio te chika toza... PUNO!

Shame on me

Potrudit cu se oko skeniranja i javit mu se... stvarno sam neodgovoran

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/02/2008 : 01:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Arci Keš... ili možda i nema :o(

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000