forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 godine ,godine
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 19:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
Do koliko godina mislite da cete stripove sakupljati i citati?ja pomalo gubim i prostora za to,gdje ih slagati ,koliko potrošim na njih itd...a tu je i žena ,malo mjesta u ormaru

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/02/2008 : 19:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Ma kod mene ima mesta na pretek...
Daj sve sto ti je visak...

Ja sam jos pocetnik tako da se iskreno radujem svakom novom stripu i jednostavno znam da mi nikada naprasno nece dosaditi.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 19:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

Ja sam jos pocetnik tako da se iskreno radujem svakom novom stripu i jednostavno znam da mi nikada naprasno nece dosaditi.

ako ikad budeš navratio u Mostar dadnem ti sve što mi je višak,samo mi se javi
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2008 : 19:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
I kod mene ima mesta za još punooooooooooo stripova!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 19:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

I kod mene ima mesta za još punooooooooooo stripova!

skupljaj dok možeš i uživaj
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/02/2008 : 19:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

quote:

Carski...
Neznam hocu li imati prilike da posetim BiH...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2008 : 19:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Skupljam, skupljam......

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 19:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Carski...
Neznam hocu li imati prilike da posetim BiH...

mlad si bice prilike a i stripova samo polako
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2008 : 19:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Do koliko godina mislite da cete stripove sakupljati i citati?ja pomalo gubim i prostora za to,gdje ih slagati ,koliko potrošim na njih itd...a tu je i žena ,malo mjesta u ormaru

Izbaci zenu iz ormara
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 19:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Izbaci zenu iz ormara

A prije iz kuce nego ormaralako bi ja da je jedan ormar u pitanju
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/02/2008 : 19:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Izbaci zenu iz ormara

Sta ti sve ne zapadne za oko...

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/02/2008 : 20:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ja planiram graditi kucu, a arhitekt ce obavezno predvidjeti jednu sobu za stripove i ostale pizdarije.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 22/02/2008 : 22:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Ja planiram graditi kucu, a arhitekt ce obavezno predvidjeti jednu sobu za stripove i ostale pizdarije.

E to je ono sto svakoj postenoj strip-kuci treba!

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 22/02/2008 : 23:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

Ta soba mora imati bar 25 kvadrata!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 22/02/2008 : 23:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
Moji su stripovi složeni u ormaru u djecijoj sobi, ali klinjo brzo raste pa vec sada moram poceti uredivati potkrovlje za stripove, ali kad uredim potkrovlje onda ce vjerovatno žena goste htjet smjestit gore preko leta, pa sam opet na cudu, ma ništa uredit cu im vikendicu-samo za njih

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
da vidimo.nameravam da se obogatim,napravim bunker ispod zemlje koji cuvaju vojnici,unutra puno stripova!!!verovatno bi mi brzo dosadili.ovako se borim,rintam da bi kupio neki novi strip.a posto sam jos mlad ne verujem da cu uskoro prestati!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:

lako je dok se gradi,ali vazda malo prostora,ali jedna poveca soba mogla bi neko vrijeme poslužiti
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/02/2008 : 23:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Imao sam pola velikog ormara na raspolaganju od ranije pa sam nabavio još jedan sa puno polica i nedavno sam kupio još jedan i napravio dodatne police da stane više. Imam oko 1300 stripova i racunam da imam fore do negdje 2000. A šta cu kasnije, ne znam. Nije problem kupiti ormar, ali nemam više kamo s njim...Vjerovatno cu skupljati stripove još dugo, ali cu morati stalno ostajati na nekih max. 2500 kom, što znaci da cu morati napraviti listu prioriteta, a ostalo polako na aukcije. Na žalost... Najviše bih volio da imam sobu za stripove tako da mogu skupljati sve.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Imao sam pola velikog ormara na raspolaganju od ranije pa sam nabavio još jedan sa puno polica i nedavno sam kupio još jedan i napravio dodatne police da stane više. Imam oko 1300 stripova i racunam da imam fore do negdje 2000. A šta cu kasnije, ne znam. Nije problem kupiti ormar, ali nemam više kamo s njim...Vjerovatno cu skupljati stripove još dugo, ali cu morati stalno ostajati na nekih max. 2500 kom, što znaci da cu morati napraviti listu prioriteta, a ostalo polako na aukcije. Na žalost... Najviše bih volio da imam sobu za stripove tako da mogu skupljati sve.

ista situacija brate po mucia vidjet ceš muke kad se budeš trebao odluciti cega se riješiti a sve ti treba
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:

quote:

Sa dobrom izolacijom protiv vlage, klimatizirana, sa velikom kožnom foteljom...

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:
Originally posted by tomislav.baretic

Moji su stripovi složeni u ormaru u djecijoj sobi, ali klinjo brzo raste pa vec sada moram poceti uredivati potkrovlje za stripove, ali kad uredim potkrovlje onda ce vjerovatno žena goste htjet smjestit gore preko leta, pa sam opet na cudu, ma ništa uredit cu im vikendicu-samo za njih

Preuredi taj ormar u djecijoj sobi za goste, a sripove u potkrovlje

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 22/02/2008 : 23:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by zo

quote:

quote:

Mora biti izolovano i od buke, da tamo kad udjes da se osecas kao da si usao u hram, da mozes na miru da citas bez ikakve brige!
To je za mene Raj!

Every man dies,
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/02/2008 : 23:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by zo

quote:

quote:

Mora biti izolovano i od buke, da tamo kad udjes da se osecas kao da si usao u hram, da mozes na miru da citas bez ikakve brige!
To je za mene Raj!

Svi mi isto želimo ali nas malo to dobije na žalost
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 22/02/2008 : 23:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
To je nas ideal, a kako kazu za ideale ginu buale i stripofili!

Every man dies,
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 23/02/2008 : 00:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:

To je nas ideal, a kako kazu za ideale ginu buale i stripofili!

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 23/02/2008 : 00:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
quote:
Originally posted by zo

quote:
Originally posted by tomislav.baretic

Preuredi taj ormar u djecijoj sobi za goste, a sripove u potkrovlje

volim grad koji tece...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000