Mark bi verovatno bio u fazonu: "E, sinko...u moje vreme je bilo bolje...jes' da su nam puske i pistolji imali po jedan metak...al' su zato neprijatelji bili glupi i naivni..."
...a svakako bi mu rekao: "...i sinko, slusaj sta ti deda Mark veli - nemoj nikad da se zenis...". Ko zna, mozda su se oni vec sreli? A mozda mu je Mark ustvari stric ili ujak, pa Zagor to sve vec zna jos od najmanjih nogu
...a svakako bi mu rekao: "...i sinko, slusaj sta ti deda Mark veli - nemoj nikad da se zenis...". Ko zna, mozda su se oni vec sreli? A mozda mu je Mark ustvari stric ili ujak, pa Zagor to sve vec zna jos od najmanjih nogu
Dobra neka vutra a ljudi
Nego, onako slabašan mi je taj specijal, interesantan je pocetni dio sa starom oronulom tvrdavom Vukova sa Ontarija, evocira uspomene i budi žal za prohujalim vremenima dok je ostalo ništa više nego osrednjost ALI kako se radi o našem najdražem neustrašivom junaku... tu se ne može, u punom smislu rijeci, iskoristiti rijec LOŠE
Bar polovina Zagorovih specijalaca su losi, meni nekako najbolji ostaju oni koji imaju neku klasicnu temetiku, recimo prva dva ("Kozno lice" i "Kamen ubica"), zatim "Andjeo smrti", "Nulta godina Darkwooda", "Wandering Fitzy", jedini od ovih sa nestandardnijim pricama koji mi je koliko-toliko dobar je "Vitezovi grala".
Bar polovina Zagorovih specijalaca su losi, meni nekako najbolji ostaju oni koji imaju neku klasicnu temetiku, recimo prva dva ("Kozno lice" i "Kamen ubica"), zatim "Andjeo smrti", "Nulta godina Darkwooda", "Wandering Fitzy", jedini od ovih sa nestandardnijim pricama koji mi je koliko-toliko dobar je "Vitezovi grala".
Ima podjedanko dobrih i losih. Zaboravio si svakako CRNU DUSU kao jedan od najboljih specijalaca. Meni je i POSEJDONOVO PROKLETSVO jako dobar!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
ma nitko ne pljuje, pa to je zagi... doduse, burko jest do zla boga dosadan, marcello karikira zagora (nimalo slicnosti s recimo nestalim istrazivecem), prica je ultrabanalna... ali osim toga, odlicno!!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
meni je jedini koji je valjao upravo "kožno lice", koji je ujedno i prvi zg specijal u italiji. ovo ostalo je, blago receno, jako, jako loše.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Fort Ontario je ruševina, a Mark, vojni umirovljenik, povukao se negdje na Jug, gdje je ugodnija klima. On i Betty uspješno vode plantažu pamuka s desetak tisuca robova. Eto ideje za team-up!
Ima podjedanko dobrih i losih. Zaboravio si svakako CRNU DUSU kao jedan od najboljih specijalaca. Meni je i POSEJDONOVO PROKLETSVO jako dobar!
Da, "Crna dusa" mi je bas legla, na nju sam zaboravio, sto se ostalih tice, nekoliko specijalaca nisam jos uvek citao ("Posejdonovo prokletstvo" na primer, kao ni "Palude mortale", "L'orda Selvaggia" pa cak ni "Avantura u Kanadi", te ni upravo izasli "Fantomski vojnici")
Fort Ontario je ruševina, a Mark, vojni umirovljenik, povukao se negdje na Jug, gdje je ugodnija klima. On i Betty uspješno vode plantažu pamuka s desetak tisuca robova. Eto ideje za team-up!
Dode Zagor,rasturi lance,oslobodi robove,prebije Marka,a Betty ga razvali. Može!
Dode Zagor,rasturi lance,oslobodi robove,prebije Marka,a Betty ga razvali. Može!
Ili on razvali Betty!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
evo i ja procitah pa da bacim kratak osvrt. strip je prosjecan, ništa specijalno, ali definitivno nije (meni!) niti najgori spec do sada. burattini je nabacio dobru reklamu spominjuci marka i tvrdavu ontario. to je za mene bila totalna navlakuša i zato sam se razocarao prilicno kad sam skužio da nema nikakve veze direktnije s njim. ja sam mislio da se actually mark ili vukovi s ontarija izrijekom spominju u stripu, oh kako sam naivan bio... tvrdava ontario mi je nekako nacrtana omalena. ono, kao da je u toj tvrdavi bila samo jedna kucica, ona gdje su se zagor i ciko sklonili. crtež je inace odlican, ali ja imam svoj problem da ne podnosim zagora i cika koji ne lice na sebe. osim njih dvojice sve drugo je dobro nacrtano. a kako oni ionako nisu u glavnim ulogama, nije bitno previše. :-) i na kraju najveca rupa u prici (a nije preveliki spoiler!) je da krhka ženica izvuce odraslog covjeka iz provalije. "ne sjecam se kako, nekako sam ga izvukla uz pomoc konopca." ma i burattini se ne sjeca kako...
Pomalo nezanimljiva sama prica, znaci dosadno, komplicirano itd,itd. Bice bolje...
Marcellova zadnja epizoda, znaci užas...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
da li netko zna koji sljedeci specijalac izlazi ,ja bih volio kad bi izašao br.4 italijanski(crna vatra)..
To ni izdavac ne zna. Al ne brini,kad tad ce svi doci na red...
Kico da te pitam nešto. S obzirom da licno poznaješ Bernija jesi li ga ikada pitao zašto se npr. specijalci ne objavljuju po redu nego na preskok, i ima li neki kriterijum po kojem se bira koji ce biti objavljen?
They have money for wars, but can't feed the poor!