forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor specijal 15 "Vojska duhova"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 24/02/2008 : 23:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message

Originally posted by ---dp---

Ja mislim da bi se Zagor i Mark mogli sresti, iako je Mark oko 50 godina stariji. Bio bi to interesantan susret.

pa mogu ti reci da bi...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/02/2008 : 12:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Mark bi verovatno bio u fazonu: "E, sinko...u moje vreme je bilo bolje...jes' da su nam puske i pistolji imali po jedan metak...al' su zato neprijatelji bili glupi i naivni..."

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2008 : 13:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
...a svakako bi mu rekao: "...i sinko, slusaj sta ti deda Mark veli - nemoj nikad da se zenis...". Ko zna, mozda su se oni vec sreli? A mozda mu je Mark ustvari stric ili ujak, pa Zagor to sve vec zna jos od najmanjih nogu
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/02/2008 : 13:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message

...a svakako bi mu rekao: "...i sinko, slusaj sta ti deda Mark veli - nemoj nikad da se zenis...". Ko zna, mozda su se oni vec sreli? A mozda mu je Mark ustvari stric ili ujak, pa Zagor to sve vec zna jos od najmanjih nogu

Dobra neka vutra a ljudi

Nego, onako slabašan mi je taj specijal, interesantan je pocetni dio sa starom oronulom tvrdavom Vukova sa Ontarija, evocira uspomene i budi žal za prohujalim vremenima dok je ostalo ništa više nego osrednjost ALI kako se radi o našem najdražem neustrašivom junaku... tu se ne može, u punom smislu rijeci, iskoristiti rijec LOŠE

...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2008 : 14:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bar polovina Zagorovih specijalaca su losi, meni nekako najbolji ostaju oni koji imaju neku klasicnu temetiku, recimo prva dva ("Kozno lice" i "Kamen ubica"), zatim "Andjeo smrti", "Nulta godina Darkwooda", "Wandering Fitzy", jedini od ovih sa nestandardnijim pricama koji mi je koliko-toliko dobar je "Vitezovi grala".
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 25/02/2008 : 15:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message

Bar polovina Zagorovih specijalaca su losi, meni nekako najbolji ostaju oni koji imaju neku klasicnu temetiku, recimo prva dva ("Kozno lice" i "Kamen ubica"), zatim "Andjeo smrti", "Nulta godina Darkwooda", "Wandering Fitzy", jedini od ovih sa nestandardnijim pricama koji mi je koliko-toliko dobar je "Vitezovi grala".

Ima podjedanko dobrih i losih.
Zaboravio si svakako CRNU DUSU kao jedan od najboljih specijalaca. Meni je i POSEJDONOVO PROKLETSVO jako dobar!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 25/02/2008 : 16:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
Ma meni je pravo dobar ovaj specijal...mada vidim da mnogi pljuju po njemu...

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/02/2008 : 18:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ako ništa drugo, još jedan od team-upova za anale. A i ideja je dobra.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 25/02/2008 : 18:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message

Originally posted by quaresma

Ma meni je pravo dobar ovaj specijal...mada vidim da mnogi pljuju po njemu...

Slažem se. Sasvim solidan strip.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/02/2008 : 19:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ma nitko ne pljuje, pa to je zagi... doduse, burko jest do zla boga dosadan, marcello karikira zagora (nimalo slicnosti s recimo nestalim istrazivecem), prica je ultrabanalna... ali osim toga, odlicno!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/02/2008 : 22:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message

meni je jedini koji je valjao upravo "kožno lice", koji je ujedno i prvi zg specijal u italiji. ovo ostalo je, blago receno, jako, jako loše.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/02/2008 : 22:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Fort Ontario je ruševina, a Mark, vojni umirovljenik, povukao se negdje na Jug, gdje je ugodnija klima. On i Betty uspješno vode plantažu pamuka s desetak tisuca robova. Eto ideje za team-up!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/02/2008 : 23:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
heh, crtac malo sjebo zanat...strana 77, pogledati Zagorov desni bok :)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2008 : 01:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message

Originally posted by Darkwood Devil

Ima podjedanko dobrih i losih.
Zaboravio si svakako CRNU DUSU kao jedan od najboljih specijalaca. Meni je i POSEJDONOVO PROKLETSVO jako dobar!

Da, "Crna dusa" mi je bas legla, na nju sam zaboravio, sto se ostalih tice, nekoliko specijalaca nisam jos uvek citao ("Posejdonovo prokletstvo" na primer, kao ni "Palude mortale", "L'orda Selvaggia" pa cak ni "Avantura u Kanadi", te ni upravo izasli "Fantomski vojnici")
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/02/2008 : 07:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by VALTER

Fort Ontario je ruševina, a Mark, vojni umirovljenik, povukao se negdje na Jug, gdje je ugodnija klima. On i Betty uspješno vode plantažu pamuka s desetak tisuca robova. Eto ideje za team-up!

Dode Zagor,rasturi lance,oslobodi robove,prebije Marka,a Betty ga razvali.
Može!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 26/02/2008 : 12:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Po meni najbolji Zagorov specijalac do sada!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/02/2008 : 14:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message

Originally posted by kico

Originally posted by VALTER

Dode Zagor,rasturi lance,oslobodi robove,prebije Marka,a Betty ga razvali.
Može!

Ili on razvali Betty!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/02/2008 : 18:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
da li netko zna koji sljedeci specijalac izlazi ,ja bih volio kad bi izašao br.4 italijanski(crna vatra)..
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/02/2008 : 18:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by bubo

da li netko zna koji sljedeci specijalac izlazi ,ja bih volio kad bi izašao br.4 italijanski(crna vatra)..

To ni izdavac ne zna.
Al ne brini,kad tad ce svi doci na red...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/02/2008 : 18:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

To ni izdavac ne zna.

Zna izdavac. To je u zadnje vrime vrlo popularan program, poznatiji pod imenom, redaljka.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/02/2008 : 19:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message

Originally posted by Renky

To ni izdavac ne zna.

Zna izdavac. To je u zadnje vrime vrlo popularan program, poznatiji pod imenom, redaljka.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/02/2008 : 19:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message

Originally posted by Renky

To ni izdavac ne zna.

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 29/02/2008 : 08:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
evo i ja procitah pa da bacim kratak osvrt. strip je prosjecan, ništa specijalno, ali definitivno nije (meni!) niti najgori spec do sada. burattini je nabacio dobru reklamu spominjuci marka i tvrdavu ontario. to je za mene bila totalna navlakuša i zato sam se razocarao prilicno kad sam skužio da nema nikakve veze direktnije s njim. ja sam mislio da se actually mark ili vukovi s ontarija izrijekom spominju u stripu, oh kako sam naivan bio...
tvrdava ontario mi je nekako nacrtana omalena. ono, kao da je u toj tvrdavi bila samo jedna kucica, ona gdje su se zagor i ciko sklonili. crtež je inace odlican, ali ja imam svoj problem da ne podnosim zagora i cika koji ne lice na sebe. osim njih dvojice sve drugo je dobro nacrtano. a kako oni ionako nisu u glavnim ulogama, nije bitno previše. :-)
i na kraju najveca rupa u prici (a nije preveliki spoiler!) je da krhka ženica izvuce odraslog covjeka iz provalije. "ne sjecam se kako, nekako sam ga izvukla uz pomoc konopca." ma i burattini se ne sjeca kako...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 29/02/2008 : 15:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Pomalo nezanimljiva sama prica, znaci dosadno, komplicirano itd,itd.
Bice bolje...

Marcellova zadnja epizoda, znaci užas...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2975 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 29/02/2008 : 16:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message

Originally posted by bubo

To ni izdavac ne zna.

Kico da te pitam nešto.
S obzirom da licno poznaješ Bernija jesi li ga ikada pitao zašto se npr. specijalci ne objavljuju po redu nego na preskok, i ima li neki kriterijum po kojem se bira koji ce biti objavljen?

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000