forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor specijal 15 "Vojska duhova"
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/02/2008 : 17:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by djukak

Kico da te pitam nešto.
S obzirom da licno poznaješ Bernija jesi li ga ikada pitao zašto se npr. specijalci ne objavljuju po redu nego na preskok, i ima li neki kriterijum po kojem se bira koji ce biti objavljen?

Ovako: Ja Bernija poznajem,ali ima na forumu i drugih koji ga poznaju i bolje od mene...Samo ja izlazim sa izjavama na forum,dok drugi mudro šute.
Što se tice specijalaca,zar ti nije svejedno koji ce izaci?
Meni je svejedno samo da svi izadu jednog dana,a izaci ce kad tad.
Numeracija specijala je ionako unutar samog stripa,pa ni sam ne vidim da smo mnogo ošteceni prilikom izlaska,odnosno same numeracije.
A za Zagora se ne brini,ima toga još puno za izdavanje.
A i kad ne bude,Zagora ce vjecno biti...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/02/2008 : 18:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A neki ne šute... pogotovo ne mudro

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/02/2008 : 18:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by Renky

Šta sam rekao,a da nije trebalo?
Vidi moj post poviše "onoga"....
Znao sam ja to odavno...
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 29/02/2008 : 18:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message

Originally posted by kico

Šta sam rekao,a da nije trebalo?
Vidi moj post poviše "onoga"....
Znao sam ja to odavno...

i tebi brzi samari
nije na tebe mislio :Ppp

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/02/2008 : 18:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Pozdravio Vas je sve barba Bernard...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/02/2008 : 18:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jel' jasnije?

PS
Skinija bi ja avatar da mogu...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/02/2008 : 18:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Jel' jasnije?

Puno jasnije!
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 29/02/2008 : 18:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message

Pozdravio Vas je sve barba Bernard...

hvala

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 29/02/2008 : 18:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message

Jel' jasnije?

PS
Skinija bi ja avatar da mogu...

ma skini nešto drugo...avatar je zakon
pace,LEGENDA

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2975 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 01/03/2008 : 09:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message

Kico da te pitam nešto.
S obzirom da licno poznaješ Bernija jesi li ga ikada pitao zašto se npr. specijalci ne objavljuju po redu nego na preskok, i ima li neki kriterijum po kojem se bira koji ce biti objavljen?

Ovako: Ja Bernija poznajem,ali ima na forumu i drugih koji ga poznaju i bolje od mene...Samo ja izlazim sa izjavama na forum,dok drugi mudro šute.
Što se tice specijalaca,zar ti nije svejedno koji ce izaci?
Meni je svejedno samo da svi izadu jednog dana,a izaci ce kad tad.
Numeracija specijala je ionako unutar samog stripa,pa ni sam ne vidim da smo mnogo ošteceni prilikom izlaska,odnosno same numeracije.
A za Zagora se ne brini,ima toga još puno za izdavanje.
A i kad ne bude,Zagora ce vjecno biti...

Naravno da je svejedno. Bitno je da svi izadu, a tako ce i biti. Samo me eto interesovalo. Verovatno Berni stavi spisak neobjavljenih specijalaca na pikado i onda cilja... ili ne cilja...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/03/2008 : 12:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Naravno da je svejedno. Bitno je da svi izadu, a tako ce i biti. Samo me eto interesovalo. Verovatno Berni stavi spisak neobjavljenih specijalaca na pikado i onda cilja... ili ne cilja...

Svi specijali Zagora su predani na prijevod.
Ovisi samo o prevoditeljici koji ce poslati prvi Bernardu.
A kako ona (vjerovatno?) pojma nema o poretku talijanskih originala,tako mi dobijamo ono što ona prvo zgotovi.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2975 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 01/03/2008 : 15:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Ma divno.....

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2008 : 18:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message

A kako ona (vjerovatno?) pojma nema o poretku talijanskih originala,tako mi dobijamo ono što ona prvo zgotovi.

koja glupost!
a ja mislio postoje neki visi razlozi, a na kraju u pitanju je obicna lijenost...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/03/2008 : 18:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by supermark

koja glupost!
a ja mislio postoje neki visi razlozi, a na kraju u pitanju je obicna lijenost...

to je to...
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/03/2008 : 18:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Dal još uvijek specijali idu 4 x god?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/03/2008 : 18:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by Vorador

Dal još uvijek specijali idu 4 x god?

Naravno.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 01/03/2008 : 18:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Onda bumo uskoro imali sve specijale.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/03/2008 : 18:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message

Originally posted by Vorador

Onda bumo uskoro imali sve specijale.

Pa,to je to.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 01/03/2008 : 19:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
jel berni možda razmišlja o ubrzavanju redovnog zagora??

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/03/2008 : 19:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message

Originally posted by supermark

koja glupost!

Stvarno, ovo je nevjerojatno, ili žalosno cak.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 01/03/2008 : 20:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
Ne, to je divno. Nikad ne mozes koristeci zdravu logiku predvidjeti koji je Specijal srijedeci...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 02/03/2008 : 12:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message
Ja kupujem tvrdokoricena izdanja Zagora, a sad kasnim
5 specijala
3-4 cika
2 Maxija.

Hoce li izaci ikada ovi novi u HC-u ???????????????
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 03/03/2008 : 10:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Procitao. Sasvim korektno napravljena epizoda. Nista posebno, ali nema onog "oh ne" osjecaja. Mozda da je ubaceno malo vise Marka, bilo bi simpaticno. Makar da su ga spomenuli imenom.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/03/2008 : 12:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message

Originally posted by hua

Ja kupujem tvrdokoricena izdanja Zagora, a sad kasnim
5 specijala
3-4 cika
2 Maxija.

Hoce li izaci ikada ovi novi u HC-u ???????????????

Tesko
Ja pocinjem da pravim kolekciju SC,a ove dosad cu prodati
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/03/2008 : 22:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

vidis ti to, a gledajuci prijevode mislio sam da ima brazilska izdanja ispred sebe

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000