Author |
Topic  |
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 27/02/2008 : 21:07:18
|
quote: Originally posted by cbarks
Buch, može li potpis od Zagora,cujem da ste dobri prijatelji 
A gdje bi bio Zagorov potpis ljepši, nego na originalu Zagorove sjekire sa kojom je pobjedio samog Supremika. |
 |
|
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Posted - 27/02/2008 : 21:09:54
|
Buch, kad ti vec Carl Barks dolazi u goste obavezno nabavi i njegov potpis. Njegov potpis bi mi bio jako drag jer sa njim imamo mnogo slicnoga, obojica volimo patke, još ako se doda malo kestena ... Divota. |
 |
|
Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts
Posted - 27/02/2008 : 21:10:48
|
quote: Originally posted by Striparnica BUCH
KUPIM knjige: Vile i vilenjaci, Patuljci i Ðinovi.
Pa šta je sad to ? Jel ti tražiš patuljke ili dinove ? Nije ti to isto ! |
 |
|
Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts
Member since 21/03/2004 |
Posted - 28/02/2008 : 12:46:13
|
cbarks, Vid !
Gospodo, živi bili pa doživjeli!
Šetkam ja tako šumicom, berem pecurke i tratincice, žviždukam Hajdukovu himnu (Dinamovu tek ucim ...), evo tamo iza žbuna ... NJEGA ... glavom i bradom ... ZAGORA ... Pita on mene: Buhicu, cuo sam za tebe, gdje nabavljaš te tvoje klompe !? Ja njemu ... "aaa !? Može podpis?" On meni: "Ne može!" Ko bajagi, nije imao vremena uciti azbuku (jel to to?), jer covek skakutao po drvecu (iz Šiške do Vica se najhitreje pride po Baticevi cešnji!) i ganjao (C)hicocicice. (markos, jel može ... ?) Jebi ga! Ali covjek ima mekanu dušu, pa ko oce neka izvoli sjekirom u celo! Za razdeljak ne garantiram!
Ako ne vjerujete, bio Peka samnom, on ce potvrditi!
www.stripi.si
|
Striparnica BUCH |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 28/02/2008 : 23:39:54
|
quote: Originally posted by Striparnica BUCH
cbarks, Vid !
Gospodo, živi bili pa doživjeli!
Šetkam ja tako šumicom, berem pecurke i tratincice, žviždukam Hajdukovu himnu (Dinamovu tek ucim ...), evo tamo iza žbuna ... NJEGA ... glavom i bradom ... ZAGORA ... Pita on mene: Buhicu, cuo sam za tebe, gdje nabavljaš te tvoje klompe !? Ja njemu ... "aaa !? Može podpis?" On meni: "Ne može!" Ko bajagi, nije imao vremena uciti azbuku (jel to to?), jer covek skakutao po drvecu (iz Šiške do Vica se najhitreje pride po Baticevi cešnji!) i ganjao (C)hicocicice. (markos, jel može ... ?) Jebi ga! Ali covjek ima mekanu dušu, pa ko oce neka izvoli sjekirom u celo! Za razdeljak ne garantiram!
Ako ne vjerujete, bio Peka samnom, on ce potvrditi!
www.stripi.si
-Sandi,zar je i u Ljubljani južina??   |
 |
|
Topic  |
|
|
|