forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pitanje za Libelus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2008 : 15:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Kad smo vec kod toga ima li kakve mogucnosti da cete uspostaviti saradnju sa Alan Fordom? Postoji veliki broj kupaca iz unutrašnjosti koji nabavljamo stripove poštom od Miroslava.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2008 : 16:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Mozda je do Alan Forda, a ne do Libelusa....
....a mozda i nije.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2008 : 16:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message

Pitam da bi znao oko ovih reprinata Mister No-a. Poceo bi da to skupljam, a prosto nemem vremena da u Beograd idem samo radi nabavke stripova. Zgodnije mi je ovako da iz Mitrovice pozovem, uplatim pare i cekam da mi stigne u kancelariju.
Al sam se danas raspisao kao pred kugu.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2008 : 16:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Pa,ja mislim da i Darkvud radi sa slanjem stripova postom. Nisam siguran, ali trebao bi da proveris....
Njihov telefon je (011)2622-867

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/02/2008 : 17:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pa da... zašto misliš da ne možeš naruciti iz Darkwooda?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 24/02/2008 : 18:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Zadnji put je to bilo kako su mi objasnili malo komplikovano.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/02/2008 : 18:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by Renky

Zadnji put je to bilo kako su mi objasnili malo komplikovano.

Mozes li meni objasniti sto su ti to objasnili da je komplikovano?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/02/2008 : 19:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
A sto se tice prvog posta i pitanja u njemu, imam blagi osjecaj da nas malo zajebajes...
Sto puta se postavilo ovo pitanje do sada (od cega tvojih 97) i odgovor moze biti uvjek
isti, cemu onda postavljas pitanje ponovno? Da bi nam svima pokazao kao Darkwood ne valja
ili kako Libellus ne valja? Jesi dobio besplatan strip da bi to napisao? Ili ti je samo dosadno?

Mislim, sorry stvarno, trudim se zaista odgovarati na pitanja, ali se kod ovog pitanja osjecam kao budala.
Dakle sve sto sam do sada napisao kao da nisam ni napisao, nekome to na jedno uho udje na drugo izadje.
I sto bih sad trebao jos dodatno napisati osim onoga sto vec jesam?

Evo po tko zna koji put:
Iz knjizare AF su nas samo jednom kontaktirali i to davno, i kad sam im rekao kako mogu doci do nasih
izdanja (direktno od naseg zastupnika) nikad se vise nisu javili... Dakle je li do nas?
Ako se mogu na taj nacin nabavljati izdanja jednog izdavaca, mogu onda i drugog, zar ne?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2008 : 19:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Lepo ja rekoh da je do Alan Forda....
Jednom kad sam ih zvao i pitao za Lib. izdanja, onaj lik mi samo rece da to ne uvoze....

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 25/02/2008 : 02:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

A sto se tice prvog posta i pitanja u njemu, imam blagi osjecaj da nas malo zajebajes...
Sto puta se postavilo ovo pitanje do sada (od cega tvojih 97) i odgovor moze biti uvjek
isti, cemu onda postavljas pitanje ponovno? Da bi nam svima pokazao kao Darkwood ne valja
ili kako Libellus ne valja? Jesi dobio besplatan strip da bi to napisao? Ili ti je samo dosadno?

Mislim, sorry stvarno, trudim se zaista odgovarati na pitanja, ali se kod ovog pitanja osjecam kao budala.
Dakle sve sto sam do sada napisao kao da nisam ni napisao, nekome to na jedno uho udje na drugo izadje.
I sto bih sad trebao jos dodatno napisati osim onoga sto vec jesam?

Evo po tko zna koji put:
Iz knjizare AF su nas samo jednom kontaktirali i to davno, i kad sam im rekao kako mogu doci do nasih
izdanja (direktno od naseg zastupnika) nikad se vise nisu javili... Dakle je li do nas?
Ako se mogu na taj nacin nabavljati izdanja jednog izdavaca, mogu onda i drugog, zar ne?

Ja nikad nisam postavio pitanje Libelusa i Alan Forda. Nisam iz prostog razloga zato što nemam ama baš ni jedno vaše izdanje kod kuce. Ogradicu se i reci, osim Ken Parkera. Želim reci da se tek spremam da postanem vaš kupac.
Dopali su mi se oni tipovi koji su napravili Špageti Brotherse, pa sam video da ste vi objavili dva njihova stripa. Takode pripremam se da pocnem da skupljam vašeg Mister No-a. Zvao sam Miroslava i covek mi je rekao da sa vama nema saradnju. Zbog toga sam postavio ovu temu.
To o bespaltnim stripovima je tako omalovažavajuce što si rekao da ga necu komentarisati.
Ja sam mušterija Darkvudove knjižare odavno. Ponovicu O D A V N O i dodacu da sam njihova dobra mušterija. Toliko o mojoj knjižari Darkvud.
Dosada. Da dosadno mi je. Veoma. Toliko da samo razmišljam o tome kako cu da zagorcavam necije blazirane forumaške sate.
I ovo. Ja nikad nisam pravio svadu na ovom forumu. Ako mi je neko nekada nešto i prebacio, ja sam bio taj koji se izvinuo. Tebi necu da se izvinim, niti cu da nastavim ovu diskusiju. Tacka.

Edited by - Raspucin on 25/02/2008 02:07:08
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/02/2008 : 03:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ne vidim ni razloga za prepirku, ti si napisao svoj komentar vodjen onim sto si imao i ja sam odgovorio onako kako sam to dozivio.
Ne trazim ispriku niti vidim razlog zbog kojeg bi se ti meni trebao ispricati.
Mozda sam ja i pogrjesio... mozda. Iako jos uvjek mislim da si i ti postavljao takva pitanja.
Ako sam te zamjenio s nekim drugim onda se doista ispricavam...
Meni uistinu nije namjera bilo sto negativno komentirati o bilo kome, i ako ti je zasmetalo ono
o besplatnom stripu, oprosti, no istovremeno te molim da pokusas shvatiti mene...
Naime, svako mjesec dva postavlja se ovdje isto pitanje, i nakon stotinu istih odgovora ne znam sto bih jos rekao a da vec nisam.
Mene iskreno zanima zasto ljudi ne traze odgovor i na drugoj strani vec samo od nas?
Evo recimo kad si zvao u AF knjizaru i oni ti rekli da nemaju suradnju s nama, jesi ih pitao zasto?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/02/2008 : 09:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Evo ja pitam:Kad ce nova Libellus izdanja da stignu u strip klub Darkwood?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/02/2008 : 09:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Tesko je na to pitanje odgovoriti jer jos nisu izasla u tisak... ali okvirno desetak dana nakon sto izadju iz tiska.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/02/2008 : 10:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Hvala najlepše, jedva cekam da se odštampaju i stignu u BG, lova je štekovana i ceka da izade iz džepa :)))

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000