Author |
Topic  |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts
Posted - 26/02/2008 : 08:13:39
|
Ne mogu vjerovati da nitko ne zna je li Cak ekstra broj 10 - Ekspedicija na Himalaju (Marc Lebut - Ford T) bio tiskan i da li je bio u prodaji?
Splicani!!!??? |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 26/02/2008 : 11:23:31
|
ne nije bio u prodaji neko je objašnjavao da je bila samo najava naslovnice pretpostavljam da nije ništa tiskano
moja teorija: pripremili preskocili - slucajno valjda ugasilo se pa mi ostali bez toga
no , valjda ima neko tko tocno zna kak je bilo
|
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 26/02/2008 : 11:37:08
|
Ne znam ikog da ga je ikad vidio.
A što se razloga tice, cuo sam samo jednom jedan nepotvrden trac da je broj suspendiran zbog našeg prijateljstva s Narodnom republikom Kinom (je l' dolazila tad u posjet il' samo onako nacelno, ne sjecam se) jerbo se, kao, u albumu spominjao Tibet kojeg oni ne priznaju.
Naglasak na nepotvrden, a možda i na nepotvrdiv. Nisam cak ni citao album da potvrdim za Tibet ili ne. Možda Ned Lynx može staviti link na download. :)
mcn |
Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 26/02/2008 : 11:41:44
|
quote: Originally posted by mcn
Ne znam ikog da ga je ikad vidio.
A što se razloga tice, cuo sam samo jednom jedan nepotvrden trac da je broj suspendiran zbog našeg prijateljstva s Narodnom republikom Kinom (je l' dolazila tad u posjet il' samo onako nacelno, ne sjecam se) jerbo se, kao, u albumu spominjao Tibet kojeg oni ne priznaju.
Naglasak na nepotvrden, a možda i na nepotvrdiv. Nisam cak ni citao album da potvrdim za Tibet ili ne. Možda Ned Lynx može staviti link na download. :)
mcn
ja mozda i znam nekoga tko ga je vidio a ne bi me cudilo ni da ga ima pored svih cuda koja se daju naci u njega...u svakom slucaju skrenuti cu doticnoj osobi paznju na topic |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 26/02/2008 : 11:44:35
|
ima sam ja u ta vrimena masu cakova jerbo mi je skladište slobodne bilo u kvartu a nije im smetalo da mi dica mažnjavamo te i tad (78,79 TA ) stare stripove. uglavnom toga stripa ni bilo |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts
|
diderot2
Junior Member

467 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 27/02/2008 : 15:52:22
|
Da, i ja sam cuo za nekoga, koji ga je vidio. Govorim o extra caku broj 10. No, cak mi je to i sam kazao. Ne bi me cudilo, da ga takodje ima u kolekciji. Jest, rommel, verovatno je to ista osoba. A to je osoba od poverenja. U pocetku sam bio skeptican, ali sada samo cekam, da vidim to cudo. Ako je to odštampano, i onda uništeno, kako se prica, onda je možda ostalo par primjeraka. Sklon sam, da tome verujem. Dakle, da povjerujem u nešto, što sam još pre par godina smatrao za nemoguce. No, kolekcionar ce sam odluciti, da li ce da se javi. |
_______________________ onaj, koji ne cita stripove |
Edited by - diderot2 on 27/02/2008 15:53:44 |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 27/02/2008 : 16:33:01
|
quote: Originally posted by Toninho
ima sam ja u ta vrimena masu cakova jerbo mi je skladište slobodne bilo u kvartu a nije im smetalo da mi dica mažnjavamo te i tad (78,79 TA ) stare stripove. uglavnom toga stripa ni bilo
Nevjerojatno koliko je nekad bilo tih takozvanih kvartovskih skladišta, i ja sam kao klinac tako pokupio masu stripova (a pitaj Boga di su završili). Sjecam se da smo obilazili nekoliko mjesta, i na svima je radio stari dida cija je izgleda jedina uloga bila da nama klincima daje stripove. Ah... |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
|
Topic  |
|