forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Cak ekstra - pitanje za arheologe
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/02/2008 : 09:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Ne znam da li je ikad itko postavio pitanje ili objasnio ili zna nešto u vezi Caka ekstra koji je trebao sadržavati strip Marc Lebut - Ford T.

http://www.bedetheque.com/serie-2642-BD-Marc-Lebut-et-son-voisin.html

Da li je to ikad objavljeno i ako nije zna li netko zašto nije?

Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 26/02/2008 : 08:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Ne mogu vjerovati da nitko ne zna je li Cak ekstra broj 10 - Ekspedicija na Himalaju (Marc Lebut - Ford T) bio tiskan i da li je bio u prodaji?

Splicani!!!???
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/02/2008 : 11:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ne
nije bio u prodaji
neko je objašnjavao da je bila samo najava naslovnice
pretpostavljam da nije ništa tiskano

moja teorija:
pripremili
preskocili - slucajno valjda
ugasilo se
pa mi ostali bez toga

no , valjda ima neko tko tocno zna kak je bilo

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 26/02/2008 : 11:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Ne znam ikog da ga je ikad vidio.

A što se razloga tice, cuo sam samo jednom jedan nepotvrden trac da je broj suspendiran zbog našeg prijateljstva s Narodnom republikom Kinom (je l' dolazila tad u posjet il' samo onako nacelno, ne sjecam se) jerbo se, kao, u albumu spominjao Tibet kojeg oni ne priznaju.

Naglasak na nepotvrden, a možda i na nepotvrdiv. Nisam cak ni citao album da potvrdim za Tibet ili ne. Možda Ned Lynx može staviti link na download. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 26/02/2008 : 11:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Ne znam ikog da ga je ikad vidio.

A što se razloga tice, cuo sam samo jednom jedan nepotvrden trac da je broj suspendiran zbog našeg prijateljstva s Narodnom republikom Kinom (je l' dolazila tad u posjet il' samo onako nacelno, ne sjecam se) jerbo se, kao, u albumu spominjao Tibet kojeg oni ne priznaju.

Naglasak na nepotvrden, a možda i na nepotvrdiv. Nisam cak ni citao album da potvrdim za Tibet ili ne. Možda Ned Lynx može staviti link na download. :)

mcn

ja mozda i znam nekoga tko ga je vidio a ne bi me cudilo ni da ga ima pored svih cuda koja se daju naci u njega...u svakom slucaju skrenuti cu doticnoj osobi paznju na topic
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/02/2008 : 11:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ima sam ja u ta vrimena masu cakova jerbo mi je skladište slobodne bilo u kvartu a nije im smetalo da mi dica mažnjavamo te i tad (78,79 TA ) stare stripove.
uglavnom toga stripa ni bilo

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10635 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 26/02/2008 : 12:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Hvala na trudu i informacijama.

Ne bih se zacudio da ima istine u ovom tracu kojeg spominje Macan.

Inace šteta jer mi je taj strip bio jako drag (iz starog Strip Arta).

http://www.bdoubliees.com/journalspirou/series4/lebut.htm
Go to Top of Page

diderot2
Junior Member

467 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 27/02/2008 : 15:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send diderot2 a Private Message
Da, i ja sam cuo za nekoga, koji ga je vidio. Govorim o extra caku broj 10. No, cak mi je to i sam kazao. Ne bi me cudilo, da ga takodje ima u kolekciji. Jest, rommel, verovatno je to ista osoba. A to je osoba od poverenja. U pocetku sam bio skeptican, ali sada samo cekam, da vidim to cudo. Ako je to odštampano, i onda uništeno, kako se prica, onda je možda ostalo par primjeraka. Sklon sam, da tome verujem. Dakle, da povjerujem u nešto, što sam još pre par godina smatrao za nemoguce.
No, kolekcionar ce sam odluciti, da li ce da se javi.

Edited by - diderot2 on 27/02/2008 15:53:44
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/02/2008 : 16:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

ima sam ja u ta vrimena masu cakova jerbo mi je skladište slobodne bilo u kvartu a nije im smetalo da mi dica mažnjavamo te i tad (78,79 TA ) stare stripove.
uglavnom toga stripa ni bilo

Nevjerojatno koliko je nekad bilo tih takozvanih kvartovskih skladišta, i ja sam kao klinac tako pokupio masu stripova (a pitaj Boga di su završili). Sjecam se da smo obilazili nekoliko mjesta, i na svima je radio stari dida cija je izgleda jedina uloga bila da nama klincima daje stripove. Ah...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000