Jebeš mi sve ako ja razumijem šta je pisac želio reci
Fržak si decko, frižak... malo pronjuškaj po forumu... ali ima vrimena, postat ce ti jasno...
Iako... nije ni piscu lako
pa hajde Renky kada si vec tako iskusan lisac pokusaj da ne cirkuzas i stavi fakte na sto, tj. napisi direktno ko se kome ovdje uvlaci u ... znas vec sta
Originally posted by King Warrior pa hajde Renky kada si vec tako iskusan lisac pokusaj da ne cirkuzas i stavi fakte na sto, tj. napisi direktno ko se kome ovdje uvlaci u ... znas vec sta
Nisam aludira na uvlacenje u guzicu, da ti olakšam problem sa izgovorom jerbo si u civiliziranoj Švici sigurno zaboravija kako se to naški kaže, nego na nešto drugo.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Fascinantno je koliko je ljudi selektovalo razlicite odgovore na "ne samo budze postove"... Mislim da je odgovor "da". Misljenja ljudi koje smatramo mudrim mame nas da i mi sami zgrabimo deo njihove mudrosti, a ustvari ispadnemo ono gore pomenutno...
Fascinantno je koliko je ljudi selektovalo razlicite odgovore na "ne samo budze postove"... Mislim da je odgovor "da". Misljenja ljudi koje smatramo mudrim mame nas da i mi sami zgrabimo deo njihove mudrosti, a ustvari ispadnemo ono gore pomenutno...
Ovdje si cak 2 posta nabio. Samo nastavi tako, pa jednog dana možda budeš imao naaaajviše postova na ovom forumu. Zamisli koja cast!