Author |
Topic  |
Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 29/02/2008 : 16:40:46
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Garak
Jebeš mi sve ako ja razumijem šta je pisac želio reci  
Fržak si decko, frižak... malo pronjuškaj po forumu... ali ima vrimena, postat ce ti jasno...
Iako... nije ni piscu lako 
Nije on frižak, odavno je taj ode, viruj mi...
Pa ako nisam otvorio topic o Zagoru odmah po dolasku ne mora znaciti da sam baš toliko iskusan  |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/02/2008 : 17:27:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
A oni koju uvijek komentiraju, ali nikad vezano uz temu? U koju kategoriju da te stavimo?
Trebao je Renky staviti opciju Sawitch za takve   
   |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 29/02/2008 : 17:29:54
|
A oni koju uvijek komentiraju, ali nikad vezano uz temu? U koju kategoriju da te stavimo?
Za njih san ostavija pod 15... ali ocito je neki bug jer su glasali više puta. 
Hm... zaboravija san da je Sawitch baniran |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/02/2008 : 17:45:58
|
quote: Originally posted by Renky
Jebeš mi sve ako ja razumijem šta je pisac želio reci  
Fržak si decko, frižak... malo pronjuškaj po forumu... ali ima vrimena, postat ce ti jasno...
Iako... nije ni piscu lako 
pa hajde Renky kada si vec tako iskusan lisac pokusaj da ne cirkuzas i stavi fakte na sto, tj. napisi direktno ko se kome ovdje uvlaci u ... znas vec sta  |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 29/02/2008 : 18:13:48
|
quote: Originally posted by King Warrior pa hajde Renky kada si vec tako iskusan lisac pokusaj da ne cirkuzas i stavi fakte na sto, tj. napisi direktno ko se kome ovdje uvlaci u ... znas vec sta 
Nisam aludira na uvlacenje u guzicu, da ti olakšam problem sa izgovorom jerbo si u civiliziranoj Švici sigurno zaboravija kako se to naški kaže, nego na nešto drugo. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 29/02/2008 : 22:19:22
|
misliš kao ti sad??   |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/02/2008 : 22:31:28
|
quote: Originally posted by Curunir
misliš kao ti sad??  
Ili ti sad   |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 29/02/2008 : 22:37:59
|
Fascinantno je koliko je ljudi selektovalo razlicite odgovore na "ne samo budze postove"... Mislim da je odgovor "da". Misljenja ljudi koje smatramo mudrim mame nas da i mi sami zgrabimo deo njihove mudrosti, a ustvari ispadnemo ono gore pomenutno...  |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8068 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 01/03/2008 : 00:34:10
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
Fascinantno je koliko je ljudi selektovalo razlicite odgovore na "ne samo budze postove"... Mislim da je odgovor "da". Misljenja ljudi koje smatramo mudrim mame nas da i mi sami zgrabimo deo njihove mudrosti, a ustvari ispadnemo ono gore pomenutno... 
Ovdje si cak 2 posta nabio. Samo nastavi tako, pa jednog dana možda budeš imao naaaajviše postova na ovom forumu. Zamisli koja cast!
   |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 01/03/2008 : 01:00:34
|
bogme, u manje od 5 mjeseci je covjek skupio skoro dvostruko vise postova nego ja u vise od 5 godina.
a meni se cini da uzasno puno vremena gubim pisuci bezvezarije na forumu... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/03/2008 : 14:41:39
|
misliš kao ti sad??  
To je bio retoricki komentar! A, usto, ostavio sam i svoj glas na pollu... (i sad dobio još koji post plus ) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 01/03/2008 : 14:45:35
|
quote: Originally posted by Tex Willer
misliš kao ti sad??  
Ili ti sad  
jasta |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 01/03/2008 : 14:46:43
|
misliš kao ti sad??  
To je bio retoricki komentar! A, usto, ostavio sam i svoj glas na pollu... (i sad dobio još koji post plus )
ok onda (samo izlika za replay ) |
 |
|
Topic  |
|