kico:Pramajana, blagoslovi ove pive... Renky (misli) :Mmm...jel mi ono utakmica protiv Rogotina danas ili sutra... Spock : Uistinu (indeed)
Supermark :Zagore Teneju,Zaprešic je u onom smjeru, 4 dana jahanja! Zagor-te-nej(misli):Mmm...fali mi neustrašivi ciko...(zamišljeno)...nije došao ni ovaj put... Lwood : Ugh.Popio sam.
Jaki (misli i gleda): Uistinu, oni dvoje su u faci slicni...ko zna jesu li takvi po cilom tilu.?..
Kico:Sad cu sve ovde da polupam, porusicu sve ove flase!!! Majke mi! Renky:Daj koji ti je vrag? Smiri se!!! Lep primer dajes mladima!
Spock : Pa vidis da je popio vec gajbu piva! A nista nije hteo da pojede! Columbo: Ja ne smem ovo da gledam, idem po Globinja! Supermark :Ajde nek neko odvede Kicu hitno na spavanje! Zagor-te-nej(u sebi) Sta ce se ovde desiti? A gde je sad Globinjo, sigurno se najeo, pa zaspao? Lwood : Da ja jos nesto zamezim, dok jos ima! A i ovaj Jaki, guta kao usisivac!
Jaki: Briga me za sve, ja sam se dobro najeo!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
und columbo okrenut ledima: he he he ( ko inspektor draguljce) svi ce oni doc kod mene
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!