Steta sto je Buch organizirao druzenje u Ljubljani na ovaj isti dan...
Ali ti neceš onda doci u Žrnovnicu?
Ne, nego necu moci u Ljubljanu. Ipak je Zrnovnica dogovorena ranije, premda bih vrlo rado otisao vidjeti prijatelje u Sloveniju. Steta zbog poklapanja termina.
I jebem ja te fizicare koji jos nisu uspjeli dokuciti kako da budemo u isto vrijeme na dva razlicita mjesta!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
još koji dan pa cemo pocet kompletirat posadu ono gosti , domaci da se domaci znaju naoružat dovoljno
Vise me interesira kad ujutro najranije mozemo doci. Janjetina je osjetljiva stvar i treba je u svakom trenutku pozorno pratiti jer se moze dogoditi da negdje 'slucajno' odleprsa...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Kad sam radio maturski rad namucio sam se tražeci gdje se nalazi rijeka Žrnovnica. Niko nije znao da mi kaže, cak ni profesor geografije. Da li se ta rijeka nacazi u blizini mjesta koje pominjete?
Steta sto je Buch organizirao druzenje u Ljubljani na ovaj isti dan...
-Da,nevjerojatno.Šteta -Momci ljepo od vas što ste pozvali i ostale na druženje,a još je ljepše da ste se poceli cešce okupljat!Moram priznat da mi je stvarno žao zbog ovog poklapanja termina,ali moram u Ljubljanu jer sam obecao Sandiju vec davno,a i to okupljanje je u Ljubljani vec tradicija.Slovenci su se pojacali u nogometnoj ekipi i ocekuju pobjedu ovog puta,pa je šteta što ne ide Gaston! -Uglavnom hvala na pozivu,sakupit cemo se mi vec u Makarskoj,ali je super ovo okupljanje,pa pozdravljam ideju. -Tonci,pozdravljam te,kao i sve ostale!