forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Spectacular Spiderman magazin HR
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/03/2008 : 14:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Par pitanja za Tallya-od kojeg UK broja je poceo naš SSMM i da li ide po redu?hoce li biti tpb kao šta su sad u UK izašla dva pocket booka od otprilike dvjestotinjak stranica,bez onih dosadnih dodataka tipa slagalica,bojalica-nego samo strip?
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Ja sam fetišist papira!

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 16/03/2008 : 14:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Ta knjizica zvuci vrrrlo primamljivo...
Ili se krenulo od nekog broja, ili je dizajn korica odredjivalo urednistvo bookgloba.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 16/03/2008 : 18:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
u impressumu svakog broja pise originalni UK broj. krenulo se od sto-trideset-i-nekog, originalno izaslog u engleskoj sredinom 2006. nismo htjeli (govorim u mnozini zato sto ja sad prevodim nekoliko komada ) jako kasniti za originalnim brojevima, a i ovi noviji brojevi su odlicni, podjednako lijepo crtani, kao sto su koncizno i napisani. makar je ovo prvenstveno strip za klince, vjerujem da i mnogi odrasli derani takodjer citaju ovog spideya.

Edited by - zveles on 16/03/2008 18:25:06
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/03/2008 : 18:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Nisam kupovao do sada a ni necu,jer mi je malo puno dati 15 kn za 12 str.stripa,ali ove pocket bookse možda i uzmem.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 16/03/2008 : 21:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Nisam kupovao do sada a ni necu,jer mi je malo puno dati 15 kn za 12 str.stripa,ali ove pocket bookse možda i uzmem.

Ja sam kupio jedan broj, ali ne i nadalje...
Malo stripa za te pare.
Bolje za te pare da se uzmu marvelove avanture...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000