Heh ali Bone bi me koštao ukupno 990 kn a Blacksad 320. A oba 1310. Usagi mi je dobar, ali bolji su mi Bone i Blacksad.
990 kuna!? Mlogo je to buraz, mlogo...
Bleksed integral od Belog Puta 168 kn.
168 dode jedan broj ili sva 4 zajedno?
... ne, posto sva cetiri ne postoje, nego samo tri... i da to je sve u jednoj knjzi... inace ono cetvrto sto je izdao bookglobe su akvareli sa propratnim tekstom....
Heh ali Bone bi me koštao ukupno 990 kn a Blacksad 320. A oba 1310. Usagi mi je dobar, ali bolji su mi Bone i Blacksad.
990 kuna!? Mlogo je to buraz, mlogo...
Bleksed integral od Belog Puta 168 kn.
168 dode jedan broj ili sva 4 zajedno?
... ne, posto sva cetiri ne postoje, nego samo tri... i da to je sve u jednoj knjzi... inace ono cetvrto sto je izdao bookglobe su akvareli sa propratnim tekstom....
Hvala! Ali ja cu kupiti ipak bookglobeove Blacksade. I kupit cu ih za 240 kn.
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Evo stripova koje namjeravam kupiti: 9 Zagora koji mi fale oko: 300 kn 3 Blacksad: 237 kn 9 Bone: 990 kn 1 grga grimizni:79 kn(ako se ne varam) Ukupno oko: 1606 kn
E sad, moja je zarada na godinu: oko 4100 kn Uracunajuci ostale troškove na godinu(ostali stripovi, kebapi, sokovi itd): 1835.20 kn Po ovome bih imao dovoljno. Ali to je sve neprecizno izracunato pa je sve pitanje.
Evo stripova koje namjeravam kupiti: 9 Zagora koji mi fale oko: 300 kn 3 Blacksad: 237 kn 9 Bone: 990 kn 1 grga grimizni:79 kn(ako se ne varam) Ukupno oko: 1606 kn
E sad, moja je zarada na godinu: oko 4100 kn Uracunajuci ostale troškove na godinu(ostali stripovi, kebapi, sokovi itd): 1835.20 kn Po ovome bih imao dovoljno. Ali to je sve neprecizno izracunato pa je sve pitanje.
O pa ti si prijatelju jos i dobar! Ja imam preko 20000 dinara plana, a od toga u ovoj godini dacu oko 10.000... Mlogo je, al vredi svaki dinar!
O pa ti si prijatelju jos i dobar! Ja imam preko 20000 dinara plana, a od toga u ovoj godini dacu oko 10.000... Mlogo je, al vredi svaki dinar!
meni je isto taj absolute Bone(ok, jel ovo samo meni zvuchi perverzno?:)superica ali domatje izdanje je odlichno odradjeno(i odlichno prevedeno shto je za pohvalu) i vredno podrshke.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Kolko je 20 000 dinara u kn
1.755 kuna
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded