Author |
Topic |
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 13/06/2008 : 16:08:27
|
e da ga ja dovatim u svoje šape pada vidim taj extra mega giga kvalitet ovako po slici mi neizgleda nista extra malte ne isto kao sistem komiksova izdanja al aj samo napred |
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 13/06/2008 : 19:11:49
|
quote: Originally posted by manhunter
Mislim nekih 20%, nisam siguran.
45%, za nove izdavace. Potpuno nebitno na koliko je ugovor. Plus, odredjena (znacajna) suma novca za stavljanje izdanja na vidljivije mesto. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 13/06/2008 : 19:36:50
|
Ajde ako neko kupi na kiosku ovaj strip nek javi, posto niko od nas ne zna tacan datum izlaska. Posto vidim da je Dubac najupuceniji u ovu pricu, pitanje za njega, jel zna koliki ce biti tiraz. Vidim da se ovde nagadja brojevima od 500-2000. Ovo pitam jer koliko sam video izdavac ide na usku publiku, znaci vecinom na kolekcionare i ljubitelje stripa, sto je u redu. Ali onda ne verujem da ce ulagati neke vece pare u marketing, a realno, da nisam video na ovom sajtu, ne bi ni znao da ce MV poceti da izlazi.
inace koliko sam video na slici kvalitet ovog izdanja se sigurno ne dovodi u pitanje, izgleda sjajno, bar na slici, tako da jedva cekam da ga kupim.
|
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4343 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/06/2008 : 22:41:23
|
quote: Originally posted by dzoni
a zna li se na koliko dana ce izlaziti stripovi..i kada se moze ocekivati brendon?
To i mene zanima, dajte neke blize informacije, sto ste tajanstveni i ko stoji iza tog projekta? Ajmo tiraz(naklada), kad izlazi, koliko junaka, kojim redosledom...itd? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 13/06/2008 : 23:00:56
|
quote: Originally posted by dubac
quote: Originally posted by ned_lynx
@dubac
Obezbedi primerak:)
Sredjeno
Veliko HVALA:) |
Piši propalo! |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 14/06/2008 : 02:58:46
|
nekoiko pitanja. jel itko stvarno vidio ovaj strip, držao ga u rukama? postoji li to negdje u prodaji? i ako jeste stvarno, a ne fatamorgana, hoce li se moci nabaviti negdje u hrvatskoj? |
Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals of time. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 14/06/2008 : 18:20:47
|
Treba da mi stigne petnaestak primeraka do utorka pa cu vam opisati strip onako u sitna crevca.Okacicu i slicice. Izlazice jednom mesecno kao sto je i receno na pocetku.Tu nema promena. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 14/06/2008 : 18:23:43
|
quote: Originally posted by Constantine33
nekoiko pitanja. jel itko stvarno vidio ovaj strip, držao ga u rukama? postoji li to negdje u prodaji? i ako jeste stvarno, a ne fatamorgana, hoce li se moci nabaviti negdje u hrvatskoj?
Pretpostavljam da ce moci da se nabavi u Hrvatskoj ako bude interesovanja. Tacnije ako striparnice iz Zagreba budu zainteresovane da ga dobiju sigurno ce i dobiti.Ovo pricam napamet ali posto poznajem izdavaca ne verujem da bi tu bilo problema. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 14/06/2008 : 19:39:15
|
quote: Originally posted by Windwalker
Svaka cast, ali teško ce to ici uz Libellusovo izdanje.
Ako Dampyr može ici uz Bookglobeovo i Strip-Agentovo... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/06/2008 : 20:02:34
|
quote: Originally posted by Garak
Ako Dampyr može ici uz Bookglobeovo i Strip-Agentovo...
Lose poredjenje,ja u prvom slucaju dajem prednost Libellusovom izdanju zbog ritma izlazenja,a u drugom Veselom Cetvrtku iz istog razloga i zbog naslovnih. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 15/06/2008 : 11:45:30
|
Dampyr skoro da i neide u Strip-Agentovom izdanju (možda više nikada niti ne izade u tom izdanju), zato VC može proci bez problema. U drugu ruku, Libellus je ozbiljan izdavac, sa stvarnim terminima i odlicnom kvalitetom koja nikad ne iznevjeri. Zato ce taj novi MV teško proci uz Libellusov (jedino kod nekih novih klinaca, ili kod onih koji su se zakleli da HC nece primiti u ruke dok su živi). |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1492 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 15/06/2008 : 12:44:23
|
Dampyr skoro da i neide u Strip-Agentovom izdanju (možda više nikada niti ne izade u tom izdanju), zato VC može proci bez problema. U drugu ruku, Libellus je ozbiljan izdavac, sa stvarnim terminima i odlicnom kvalitetom koja nikad ne iznevjeri. Zato ce taj novi MV teško proci uz Libellusov (jedino kod nekih novih klinaca, ili kod onih koji su se zakleli da HC nece primiti u ruke dok su živi).
Verovatno si u pravu ako govoriš o vašem tržištu. Sem Beograda, u ostatku Srbije prakticno je nemoguce doci do hrvatskih izdanja (ne racunajuci Bleka i Marka), tako da novi izdavaci nemaju konkurenciju... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 15/06/2008 : 13:47:41
|
Dampyr skoro da i neide u Strip-Agentovom izdanju (možda više nikada niti ne izade u tom izdanju), zato VC može proci bez problema. U drugu ruku, Libellus je ozbiljan izdavac, sa stvarnim terminima i odlicnom kvalitetom koja nikad ne iznevjeri. Zato ce taj novi MV teško proci uz Libellusov (jedino kod nekih novih klinaca, ili kod onih koji su se zakleli da HC nece primiti u ruke dok su živi).
....ili koji nisu culi za isti! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 15/06/2008 : 13:56:44
|
nekoiko pitanja. jel itko stvarno vidio ovaj strip, držao ga u rukama? postoji li to negdje u prodaji? i ako jeste stvarno, a ne fatamorgana, hoce li se moci nabaviti negdje u hrvatskoj?
Pretpostavljam da ce moci da se nabavi u Hrvatskoj ako bude interesovanja. Tacnije ako striparnice iz Zagreba budu zainteresovane da ga dobiju sigurno ce i dobiti.Ovo pricam napamet ali posto poznajem izdavaca ne verujem da bi tu bilo problema.
A ko je izdacac? Jel to neka tajna? |
|
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Posted - 15/06/2008 : 20:17:35
|
quote: Originally posted by Windwalker Dampyr skoro da i neide u Strip-Agentovom izdanju (možda više nikada niti ne izade u tom izdanju), zato VC može proci bez problema. U drugu ruku, Libellus je ozbiljan izdavac, sa stvarnim terminima i odlicnom kvalitetom koja nikad ne iznevjeri. Zato ce taj novi MV teško proci uz Libellusov (jedino kod nekih novih klinaca, ili kod onih koji su se zakleli da HC nece primiti u ruke dok su živi).
Ja sam cuo da su vec neke epizode Dampyra spremljene u Strip-Agentovom izdanju.
Nije to neka filozofija, ja cu prije kupiti ovo izdanje MV nego Libellusovo zato što mi se ne daje toliki novac na strip kojim i nisam toliko oduševljen. Isto tako i Dampyr opstaje u izdanju VC, od onih kojima se ne daju pare na njega za skupo izdanje i onih koji žele imati oba izdanja. Simply. |
|
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Posted - 15/06/2008 : 20:18:22
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pretpostavljam da ce moci da se nabavi u Hrvatskoj ako bude interesovanja. Tacnije ako striparnice iz Zagreba budu zainteresovane da ga dobiju sigurno ce i dobiti.Ovo pricam napamet ali posto poznajem izdavaca ne verujem da bi tu bilo problema.
A ko je izdacac? Jel to neka tajna?
Sfera. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 15/06/2008 : 20:29:53
|
quote: Originally posted by henry
Verovatno si u pravu ako govoriš o vašem tržištu. Sem Beograda, u ostatku Srbije prakticno je nemoguce doci do hrvatskih izdanja (ne racunajuci Bleka i Marka), tako da novi izdavaci nemaju konkurenciju...
u potpunosti se slazem |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 15/06/2008 : 21:24:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
A ko je izdacac? Jel to neka tajna?
Sfera.
Znam, ali zanimaju me imena ljudi koji stoje iza ovog projekta. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/06/2008 : 22:55:46
|
Znaci, nastavlja se brojem 16 gdje je SC stao. Zna li netko da li je SC izdao Magico brojeve 8-15 u mekom povezu? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/06/2008 23:01:50 |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 15/06/2008 : 23:22:38
|
Nije to neka filozofija, ja cu prije kupiti ovo izdanje MV nego Libellusovo zato što mi se ne daje toliki novac na strip kojim i nisam toliko oduševljen. Isto tako i Dampyr opstaje u izdanju VC, od onih kojima se ne daju pare na njega za skupo izdanje i onih koji žele imati oba izdanja. Simply.
Dobro, ali vecina koja je pocela kupovati Libellusovo izdanje ce vjerojatno i ostati uz isto, bez obzira na cijenu. |
|
|
Topic |
|