Author |
Topic |
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 09/04/2008 : 21:59:16
|
NIJE INERCIJA RENKYNJO..makar se ja nikad ne ravnam po tome, a ne moze se reci ni da ga nisam apsolvirao dobro...to što je meni najbolji blueberry onaj sa gradnjom pruge ne mogu si pomoc ni prije ni poslje nije bio tako dobar, a druge iduce najbolje su mi one colina wilsona apropos alan forda neke od iznimno dragih epizoda AF su mi one sa gumiflexom koje su puno nakon 75 broja....a moram priznati 'vako javno - cisto kad me se vec proziva za inerciju - da mi nikad nije bio nešto posebno duhovit - ne sijecam se da sam se ikad nasmijao u tom stripu koji je kao i duhovit...ali mi je bio ok uvik |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/04/2008 : 22:50:01
|
quote: Originally posted by rommel
NIJE INERCIJA RENKYNJO..makar se ja nikad ne ravnam po tome, a ne moze se reci ni da ga nisam apsolvirao dobro...to što je meni najbolji blueberry onaj sa gradnjom pruge ne mogu si pomoc ni prije ni poslje nije bio tako dobar, a druge iduce najbolje su mi one colina wilsona apropos alan forda neke od iznimno dragih epizoda AF su mi one sa gumiflexom koje su puno nakon 75 broja....a moram priznati 'vako javno - cisto kad me se vec proziva za inerciju - da mi nikad nije bio nešto posebno duhovit - ne sijecam se da sam se ikad nasmijao u tom stripu koji je kao i duhovit...ali mi je bio ok uvik
I opet dokaz da su ukusi razliciti. Ja o Colinu nisam ni razmišljao kad spominjem Blueberryja. Ako sam dobro skužija, pricamo o epizodama Char/Gir i Gir/Gir. Samo pitanje, zar stvarno smatraš da Blueberry nakon Charliera nije Blueberry??? Naravno da uspona i padova u svakom radu ima, tako i kod Charliera ali, ponavljam, meni Blueberry nakon Charliera nije izgubija na kvaliteti toliko osjetno da bih to uopce spominjao. Ovo je dobar ili jako dobar serijal. Nikad manje od toga.
PS Ja sam sigurno jedan od rijetkih koji su ravnodušni po pitanju AF. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 09/04/2008 : 22:54:19
|
po meni je...ne toliko u nastavcima sage o blagu konfederacije koliko baš mister blueberry....pokušava te vuci na sto strana a od svega toga ne ispadne niš posebno...kod charliera je to puno puno cvršce |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/04/2008 : 23:14:52
|
Život je kao kutija cokolade... tako ni sa Giraudom nikad ne znaš. Ja zadovoljan i to mi dovoljno. Naravno ostavljam mogucnost da se nekome ne svida. I necu nikoga uvjeravati u suprotno |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/04/2008 : 23:22:26
|
meni su najbolje one epizode o americkom gradanskom ratu. tu mi je najbolji crtež (mada nije loš ni u onoj sagi o kocizu), scenarij, a i boja. i uvijek glasam za bluberija u boji u odnosu na crnobijelog (imao sam od stripoteke i nije mi se svidjelo crnobijelo). |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 09/04/2008 : 23:27:18
|
Razmena misljenja,narocito razlicitih,je pozeljna i dobra...U necemu se svi mozemo sloziti,svi smo mi,manje,vise,razlicitih ukusa i senzibiliteta...i ne otkrivam toplu vodu time... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 15/05/2008 : 18:21:25
|
quote: Originally posted by Renky
Mislim da vecina onih koji smatraju da nakon Charliera nastupa tama, sude po inerciji. Misle da je to pravilo... ali, na sricu, NIJE!
slažem se. meni su i one epizode iz mladosti što piše corteggiani, a crta blanc-dumont fenomenalne, pogotovo crtež, boja, sjencenje. fantasticno. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
wildboar
New Member
292 Posts
Member since 29/10/2005 |
|
Topic |
|