U svakom slucaju, ja Napoleoneu dajem šansu ako VC krene s njim... A velik mu je plus što je slican Dylanu. Ima cak i jedna epizoda gdje se Napoleone i Dylan susrecu, ali na bazi imaginacije.
U svakom slucaju, ja Napoleoneu dajem šansu ako VC krene s njim... A velik mu je plus što je slican Dylanu. Ima cak i jedna epizoda gdje se Napoleone i Dylan susrecu, ali na bazi imaginacije.
Gde? Ja znam da ga ima na par mesta, ubacuje ga Ambrozini kao sto Kazertano sebe stavlja u kadrove...evo ga slucajno u "Bela rada/Margherite"
Topici Jan Dix, Brendon, Napoleon? Otvorio ih Colt i nije rekao ništa o tim stripovima, osim da bi bilo lepo da ih neko objavi kod nas. Je l' ih on to najavljuje?
Topici Jan Dix, Brendon, Napoleon? Otvorio ih Colt i nije rekao ništa o tim stripovima, osim da bi bilo lepo da ih neko objavi kod nas. Je l' ih on to najavljuje?
Ne znam da li si primetio sta je napisao na topiku Jan Dix...ovo je meni bas zanimljiv detalj!...videcemo.
Gde? Ja znam da ga ima na par mesta, ubacuje ga Ambrozini kao sto Kazertano sebe stavlja u kadrove...
Evo, u broju 42. Cak je i naslovna nacrtana u stilu DD broja 1 'Zora živih mrtvaca'
Kao i u slucaju Jana Dixa, i ovaj strip je privukao moju paznju. Zaista bih voleo da neko pocne da ga objavljuje i moze da racuna na mene kao sigurnog kupca. Samo da ne bude Libellus, nemam vise novca za luksuzna izdanja, Ken Parker i Magicni vetar su pojeli i ono malo para sto sam imao
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.