Author |
Topic |
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
Posted - 25/03/2008 : 20:02:04
|
Ghostwood, Crna koliba, soba crvenih zastora, div i patuljak ... Twin Peaks ? Kako to da nisu naveli reference i hommage na ovu legendarnu seriju, pitam se ? Mozda je Castelli nije gledao pa nije skuzio
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 25/03/2008 : 23:53:40
|
... yup, bash sam si bio pomislio - koji ripoff - kad se pokazalo da postoje i lokalni bookhouse boysi
No ... ne smeta ... dapace, obozavam Holmesa, a i Twin Peaks.
Aaah ... napisao si recenziju ... zakon ... bacam se na citanje |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 26/03/2008 : 00:09:08
|
Odlicna recenzija ! Bemti, trebat ce cekati jos godinu dana na nastavak Nadam se da ce u nastavku Holmes biti glavni protagonist ... u prvom dijelu se od svih likova i zbivanja nije stigao posteno razmahati
BTW, ona epizoda Zagora sa Hellingenom i Poom ... posto nisam zagorovac (vec Poovac ), a zanima me vise onako, kao zanimljivost ... koja je to epizoda po tal. numeraciji i je li bila objavljena u ZS ? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26897 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/03/2008 : 00:22:16
|
Zar ti to netko triba nacrtati?Znaš ona plava slova u recenziji>Hellingen je živ<?Probaj kliknuti mišem na to pa ti se možda otvori recenzija za taj strip?A onda možda na pocetku recenzije ce ti pisati u kojim brojevima i izdanju je izašlo u"nas"i u Italiji?
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26897 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 26/03/2008 : 01:11:29
|
quote: Originally posted by Antracit
Bemti, trebat ce cekati jos godinu dana na nastavak
nece |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 26/03/2008 : 01:17:07
|
quote: Originally posted by Curunir
Bemti, trebat ce cekati jos godinu dana na nastavak
nece
|
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 26/03/2008 : 10:11:24
|
Sve odugovlacim s kupnjom ova 2 broja. (jer nemam kinte) Ali izgleda da ce to biti najbolje utrošena lova do sad. :) |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 26/03/2008 : 11:10:38
|
quote: Originally posted by jaki
Zar ti to netko triba nacrtati?Znaš ona plava slova u recenziji>Hellingen je živ<?Probaj kliknuti mišem na to pa ti se možda otvori recenzija za taj strip?A onda možda na pocetku recenzije ce ti pisati u kojim brojevima i izdanju je izašlo u"nas"i u Italiji?
Jaki, pa nemoj odmah demoralizirati covjeka... Odbit ceš ga od pisanja. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 26/03/2008 : 11:33:40
|
Odlicna recenzija ! Bemti, trebat ce cekati jos godinu dana na nastavak Nadam se da ce u nastavku Holmes biti glavni protagonist ... u prvom dijelu se od svih likova i zbivanja nije stigao posteno razmahati
I ja mislim da ce Holmes više doci do izražaja u sljedecoj, a ima i 5. PIBD gdje se bavi istim stvarima. No sjena Kylea Andersona ce uvijek biti uz njega, kao i dugi niz ostalih povijesnih aktera koje ce autori prema formi morati ubaciti... No, Twin Peaksa se drže u svakom pogledu.
quote:
BTW, ona epizoda Zagora sa Hellingenom i Poom ... posto nisam zagorovac (vec Poovac ), a zanima me vise onako, kao zanimljivost ... koja je to epizoda po tal. numeraciji i je li bila objavljena u ZS ?
To ti je Hellingenov cetvrti ili peti povratak iz mrtvih! Sigurno si primijetio da se autori pozivaju na Poa i njegovo sudjelovanje u slucaju Hellingenu u više navrata, mislim da je bilo i u regularnoj epizodi "Grad pet prstenova". Cak u tom MM-u ima i jedna preslikana vinjeta iz PIBD2. (i PIBD1 i te epizode Zagora) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 26/03/2008 : 22:52:20
|
quote: Originally posted by DeeCay To ti je Hellingenov cetvrti ili peti povratak iz mrtvih! Sigurno si primijetio da se autori pozivaju na Poa i njegovo sudjelovanje u slucaju Hellingenu u više navrata, mislim da je bilo i u regularnoj epizodi "Grad pet prstenova". Cak u tom MM-u ima i jedna preslikana vinjeta iz PIBD2. (i PIBD1 i te epizode Zagora)
Yup ! Taj se Zagor svugdje gura ! ... a neka, simpaticno mi je ... odvalio sam od smijeha pred koji mjesec ... sad se više ne sjecam koji je bio MM gigant ili spec. ... kad sam vidio Zagora, Chica i onog pijanog kralja Vikinga na dvije slicice |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/03/2008 : 23:00:38
|
quote: Originally posted by DeeCay To ti je Hellingenov cetvrti ili peti povratak iz mrtvih! Sigurno si primijetio da se autori pozivaju na Poa i njegovo sudjelovanje u slucaju Hellingenu u više navrata, mislim da je bilo i u regularnoj epizodi "Grad pet prstenova". Cak u tom MM-u ima i jedna preslikana vinjeta iz PIBD2. (i PIBD1 i te epizode Zagora)
Yup ! Taj se Zagor svugdje gura ! ... a neka, simpaticno mi je ... odvalio sam od smijeha pred koji mjesec ... sad se više ne sjecam koji je bio MM gigant ili spec. ... kad sam vidio Zagora, Chica i onog pijanog kralja Vikinga na dvije slicice
Ne seri!!!! Au....? Ja sam video mrtvog ( onesvescenog/uspavanog/pijanog....kako hocete ) Zagora u NN 61 ili 62 ( ne secam se ) i NN gigant 3....
Gde god podjes, Zagor je tu!!!! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Antracit
Average Member
Croatia
509 Posts
Posted - 26/03/2008 : 23:19:19
|
quote: Originally posted by Lord Vader89 Ne seri!!!! Au....? Ja sam video mrtvog ( onesvescenog/uspavanog/pijanog....kako hocete ) Zagora u NN 61 ili 62 ( ne secam se ) i NN gigant 3....
Gde god podjes, Zagor je tu!!!!
Jel to scena iz Sclavijevog serijala Divovi dobra i zla itd. sa paralelnim svemirom u koji Hellingen odvuce Zagora kako bi ga izludio pa Chico cak i puca u Zagora ... ? Odlican serijal ... najbolje Zg epizode ! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2008 : 21:16:29
|
quote: Originally posted by Lord Vader89 Ne seri!!!! Au....? Ja sam video mrtvog ( onesvescenog/uspavanog/pijanog....kako hocete ) Zagora u NN 61 ili 62 ( ne secam se ) i NN gigant 3....
Gde god podjes, Zagor je tu!!!!
Jel to scena iz Sclavijevog serijala Divovi dobra i zla itd. sa paralelnim svemirom u koji Hellingen odvuce Zagora kako bi ga izludio pa Chico cak i puca u Zagora ... ? Odlican serijal ... najbolje Zg epizode !
Je, to je to |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
|
Topic |
|