forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Stvor koji vreba u magli i Black lodge
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 25/03/2008 : 20:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Ghostwood, Crna koliba, soba crvenih zastora, div i patuljak ... Twin Peaks ?
Kako to da nisu naveli reference i hommage na ovu legendarnu seriju, pitam se ?
Mozda je Castelli nije gledao pa nije skuzio

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/03/2008 : 20:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ne samo to, pojavljuje se i puno imena likova iz Peaksa. Kyle Anderson, Gordon Cole, dr. Hayward, Tremayne, Bookhouse boys... itd. Bit ce još Twin Peaksa u 3 i 5.

Btw. baci i koji komentar na recku...
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=PIBD&StoryID=724

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 25/03/2008 21:12:35
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 25/03/2008 : 23:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
... yup, bash sam si bio pomislio - koji ripoff - kad se pokazalo da postoje i lokalni bookhouse boysi

No ... ne smeta ... dapace, obozavam Holmesa, a i Twin Peaks.

Aaah ... napisao si recenziju ... zakon ... bacam se na citanje

Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 26/03/2008 : 00:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Odlicna recenzija !
Bemti, trebat ce cekati jos godinu dana na nastavak
Nadam se da ce u nastavku Holmes biti glavni protagonist ... u prvom dijelu se od svih likova i zbivanja nije stigao posteno razmahati

BTW, ona epizoda Zagora sa Hellingenom i Poom ... posto nisam zagorovac (vec Poovac ), a zanima me vise onako, kao zanimljivost ... koja je to epizoda po tal. numeraciji i je li bila objavljena u ZS ?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26900 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/03/2008 : 00:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Zar ti to netko triba nacrtati?Znaš ona plava slova u recenziji>Hellingen je živ<?Probaj kliknuti mišem na to pa ti se možda otvori recenzija za taj strip?A onda možda na pocetku recenzije ce ti pisati u kojim brojevima i izdanju je izašlo u"nas"i u Italiji?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 26/03/2008 : 00:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
Hvala na crtanju. Vidi se koliko sam puno recenzija procitao ...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26900 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/03/2008 : 00:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Nema na cemuSamo ti udari po recenzijama.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 26/03/2008 : 01:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Antracit

nece

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/03/2008 : 01:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

nece

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/03/2008 : 10:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Sve odugovlacim s kupnjom ova 2 broja.
(jer nemam kinte)
Ali izgleda da ce to biti najbolje utrošena lova do sad.
:)

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/03/2008 : 11:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Zar ti to netko triba nacrtati?Znaš ona plava slova u recenziji>Hellingen je živ<?Probaj kliknuti mišem na to pa ti se možda otvori recenzija za taj strip?A onda možda na pocetku recenzije ce ti pisati u kojim brojevima i izdanju je izašlo u"nas"i u Italiji?

Jaki, pa nemoj odmah demoralizirati covjeka... Odbit ceš ga od pisanja.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/03/2008 : 11:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Odlicna recenzija !
Nadam se da ce u nastavku Holmes biti glavni protagonist ... u prvom dijelu se od svih likova i zbivanja nije stigao posteno razmahati

I ja mislim da ce Holmes više doci do izražaja u sljedecoj, a ima i 5. PIBD gdje se bavi istim stvarima. No sjena Kylea Andersona ce uvijek biti uz njega, kao i dugi niz ostalih povijesnih aktera koje ce autori prema formi morati ubaciti... No, Twin Peaksa se drže u svakom pogledu.

quote:

BTW, ona epizoda Zagora sa Hellingenom i Poom ... posto nisam zagorovac (vec Poovac ), a zanima me vise onako, kao zanimljivost ... koja je to epizoda po tal. numeraciji i je li bila objavljena u ZS ?

To ti je Hellingenov cetvrti ili peti povratak iz mrtvih! Sigurno si primijetio da se autori pozivaju na Poa i njegovo sudjelovanje u slucaju Hellingenu u više navrata, mislim da je bilo i u regularnoj epizodi "Grad pet prstenova". Cak u tom MM-u ima i jedna preslikana vinjeta iz PIBD2. (i PIBD1 i te epizode Zagora)

Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 26/03/2008 : 22:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
To ti je Hellingenov cetvrti ili peti povratak iz mrtvih! Sigurno si primijetio da se autori pozivaju na Poa i njegovo sudjelovanje u slucaju Hellingenu u više navrata, mislim da je bilo i u regularnoj epizodi "Grad pet prstenova". Cak u tom MM-u ima i jedna preslikana vinjeta iz PIBD2. (i PIBD1 i te epizode Zagora)

Yup ! Taj se Zagor svugdje gura ! ... a neka, simpaticno mi je ... odvalio sam od smijeha pred koji mjesec ... sad se više ne sjecam koji je bio MM gigant ili spec. ... kad sam vidio Zagora, Chica i onog pijanog kralja Vikinga na dvije slicice

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/03/2008 : 23:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

Yup ! Taj se Zagor svugdje gura ! ... a neka, simpaticno mi je ... odvalio sam od smijeha pred koji mjesec ... sad se više ne sjecam koji je bio MM gigant ili spec. ... kad sam vidio Zagora, Chica i onog pijanog kralja Vikinga na dvije slicice

Ne seri!!!! Au....?
Ja sam video mrtvog ( onesvescenog/uspavanog/pijanog....kako hocete ) Zagora u NN 61 ili 62 ( ne secam se ) i NN gigant 3....

Gde god podjes, Zagor je tu!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 26/03/2008 : 23:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89
Ne seri!!!! Au....?
Ja sam video mrtvog ( onesvescenog/uspavanog/pijanog....kako hocete ) Zagora u NN 61 ili 62 ( ne secam se ) i NN gigant 3....

Jel to scena iz Sclavijevog serijala Divovi dobra i zla itd. sa paralelnim svemirom u koji Hellingen odvuce Zagora kako bi ga izludio pa Chico cak i puca u Zagora ... ? Odlican serijal ... najbolje Zg epizode !

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/03/2008 : 08:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nije naodmet...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28202

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2008 : 21:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89
Ne seri!!!! Au....?

Jel to scena iz Sclavijevog serijala Divovi dobra i zla itd. sa paralelnim svemirom u koji Hellingen odvuce Zagora kako bi ga izludio pa Chico cak i puca u Zagora ... ? Odlican serijal ... najbolje Zg epizode !

Je, to je to

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000