Author |
Topic |
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 05/04/2008 : 19:17:27
|
Citao sam interview sa Sergiom Bonelliom i upitali su ga tko ce ga nasljediti. On je rekao da njegova sina to ne zanima i da ne zna. Spomenio je da ce možda autori skupa voditi tvrtku, no svjestan je i sam da bi se prije ili poslje razišli. Ispada da kada Sergio umre, tvrtka je gotova... Pojedine serijale ce autori nastaviti raditi, no koliko ce oni moci izdržati sami...
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 05/04/2008 : 19:51:42
|
Ne vjerujem da ce SBE prestat sa radom i izdavanjem stripova nakon Sergia ipak je previše ljubitelja stripova da bi se tako nešto dopustilo. O novcima je deplasirano govorit jer je i tu ulog velik:)) valjda?! |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 05/04/2008 : 20:02:02
|
sumnjivo mi je to....a sin je budala ima sve samo da preuzme,shta cesh kada sin ne voli stripove,trebao ga je kljukati stripovima dok je bio maliali stvarno ako nema vodje kad tad bi se razisli svako bi hteo da pokupi zasluge i to bi dovelo do unistenja sbe.molim boga da se to ne desi |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 05/04/2008 : 20:06:02
|
Ma sin je samo tipicni sin. mal ije zasigurno stalno forsiran na to, pa mu se to zgadilo ili mu je cilj spickat pare šta su mu otac i djed stekli... Opstanak je upitan, jedino kad bi scenaristi postali ko nekakvi dionicari, ali bez šefa to bi se brzo pretvorilo u anarhiju. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 05/04/2008 : 21:22:35
|
ja sam veliki zaljubljenik u stripove ali sve ima svoj kraj bolje je stati na vreme neko se srozati.boneli je jedan i jedini pogledajte gde je sada mister no zagor dilan dog teme su dosadne i ne drze paznju istrosili su se.bolje je casno privesti jednu uspesnu karijeru nego srozavati strip temama koje ni decu od 5 godina nebi zainteresovale. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1490 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 05/04/2008 : 21:27:11
|
Iskreno, uopšte ne vidim zbog cega mi morao da ga nasledi neko ko je ljubitelj stripa. Pa cak i vrsni poznavalac. Za rukovodenje kompanijom mnogo je bolje imati nekog "menadžera" koji se razume u tržišno poslovanje, a doticni, ako je sposoban, uvek može zaposliti par savetnika koji su eksperti za strip i sa kojima ce se moci konsultovati oko svih važnijih pitanja. Sem toga, smatram da se oko Bonelija vrti suviše velika lova da bi se tek tako rasturilo odlaskom tate Bonelija... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 05/04/2008 : 21:53:25
|
quote: Originally posted by REJS
ja sam veliki zaljubljenik u stripove ali sve ima svoj kraj bolje je stati na vreme neko se srozati.boneli je jedan i jedini pogledajte gde je sada mister no zagor dilan dog teme su dosadne i ne drze paznju istrosili su se.bolje je casno privesti jednu uspesnu karijeru nego srozavati strip temama koje ni decu od 5 godina nebi zainteresovale.
ne slazem se...pogledaj malo novije stripove magicni vetar,dampir,eto npr dampir je stigao do 9i nekog broja mozda je i preso 100 nisam siguran ali sigurno teme nece da se iscrpe jojsh je rano.ali dok god je maste ljudi mi cemo uzivati u stripovima |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 06/04/2008 : 00:25:15
|
quote: Originally posted by Pavel01
samo kobasica ima dva.
o moj boze |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 06/04/2008 : 12:02:23
|
quote: Originally posted by henry
Iskreno, uopšte ne vidim zbog cega mi morao da ga nasledi neko ko je ljubitelj stripa. Pa cak i vrsni poznavalac. Za rukovodenje kompanijom mnogo je bolje imati nekog "menadžera" koji se razume u tržišno poslovanje, a doticni, ako je sposoban, uvek može zaposliti par savetnika koji su eksperti za strip i sa kojima ce se moci konsultovati oko svih važnijih pitanja. Sem toga, smatram da se oko Bonelija vrti suviše velika lova da bi se tek tako rasturilo odlaskom tate Bonelija...
Potpisujem. Za vodjenje USPJESNE firme treba menadzer, a ne stripoljubac. Kad bi je vodio netko tko samo voli stripove firma bi brzo propala zato sto bi ovaj trazio da se radi na stripovima koje on voli, a ne na onima koje trazi trziste... |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 06/04/2008 : 12:18:38
|
ne mora da znaci ako je stripojubac bilo bi mu krivo da se i jedan strip ugasi tako da bi pazljivo radio i nijedan se ne bi ugasio |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/04/2008 : 13:00:51
|
quote: Originally posted by Trigger
quote: Originally posted by henry
Iskreno, uopšte ne vidim zbog cega mi morao da ga nasledi neko ko je ljubitelj stripa. Pa cak i vrsni poznavalac. Za rukovodenje kompanijom mnogo je bolje imati nekog "menadžera" koji se razume u tržišno poslovanje, a doticni, ako je sposoban, uvek može zaposliti par savetnika koji su eksperti za strip i sa kojima ce se moci konsultovati oko svih važnijih pitanja. Sem toga, smatram da se oko Bonelija vrti suviše velika lova da bi se tek tako rasturilo odlaskom tate Bonelija...
Potpisujem. Za vodjenje USPJESNE firme treba menadzer, a ne stripoljubac. Kad bi je vodio netko tko samo voli stripove firma bi brzo propala zato sto bi ovaj trazio da se radi na stripovima koje on voli, a ne na onima koje trazi trziste...
Naravno, ali u pogledu novca. Ako bismo tako gledali, onda bi sve firme ubrzo bilo transformisane u banke i svi bi bili bankari. Naravno da su potrebni jos neki kvaliteti pored uspesne uprave (menadzmenta). Sto se tice Bonellija i sina kojeg ne zanimaju stripovi, ubedjen sam da je Serdjo vec razmisljao o tome i da ima neka resenja za to. On ce sigurno ostaviti nesto u nasledstvo sinu, ali verujem da ce tu biti dosta dodatnih klauzula koje ce zastititi i firmu i radnike, jer sumnjam da ce tolike ljude do kojih mu je stalo ostaviti na milost i nemilost nekome pa makar taj neko bio i njegov sin. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 06/04/2008 : 13:26:18
|
Slažem se djelomicno za ono s menagerom, jer nekoga takvoga bi vodio samo profit, i pitanje je kakvu bi kvalitetu dobili... mora bi barem malo poznavat strip i biti zaljubljenik u njih.. ne sad neki fanatik... No pitanje je ima li išta od toga... Sergijev sin bi to moga sve spickat... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/04/2008 : 17:52:07
|
quote: Originally posted by ---dp---
Lako je trositi... posebno ako nisi sam to zaradio.
xexexe
sad si rekao životnu istinu, prijatelju |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|