Bas me zanima da li ludens ima u planu da objavi prve brojeve Bonellijevih junaka u minjaturnom izdanju. Licno,smatram da je vrijeme da se i oni objave...Veoma lijepo izgleda na polici pored drugih stripova...steta samo sto je naslov na Italijanskom (nije na odmet da se ima i Italijanski) ali bih vise volio Ludensovo izdanje. Ludens, ovde vas zvanicno molim da to objavite ove godine...P L E A S E !!!
Bas me zanima da li ludens ima u planu da objavi prve brojeve Bonellijevih junaka u minjaturnom izdanju. Licno,smatram da je vrijeme da se i oni objave...Veoma lijepo izgleda na polici pored drugih stripova...steta samo sto je naslov na Italijanskom (nije na odmet da se ima i Italijanski) ali bih vise volio Ludensovo izdanje. Ludens, ovde vas zvanicno molim da to objavite ove godine...P L E A S E !!!
Ja bi volio i da objave sve strisce u orginalnom formatu...
Cekaj, ne razumem koje je ovo izdanje, jel mozes da objasnis
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ajoooj, ljudi, ovo je prestrašno za budžet, uz sve Klasike, Extra, Maxie, Speciale, gigante, HC i SC, zar nije to dovoljno????????????????
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
I meni su giganti bezveze, interesantno je imati poneko izdanje ili neku knjigu u tom formatu, ali celu ediciju, to mi je totalno bezveze. Ne bi ih uzeo da mi ih nekopokloni (gde da nadjem prostoa jos za njih)
Italijani su izdali prvi broj od svakog junaka (Zagora, Tex Willera, Komdant Marka,Dylan Doga, Nathan Nevera, Martin Mystere, Nick Raidera i Mister Noa) u boji i minjaturnom izdanju. Ovdje se neradio nikakvim cijelovitim kolekcijama ,nego o prvim brojevima.Tu nece izlaziti niti broj 2 ili 3 ili bilo koji drugi broj...nema nastavka. To vise dodje kao neki kolekcionarski kicheraj kao npr. originalni crtez ili kakva figura nekog junaka ili album sa samoljepljivim slicicama(Zagor , Veliki Blek itd). Imam Italijansko izdanje (8 stripova) ali bih vise volio to imati u ludensovom izdanju. Zasto bi Italijani bili bolji od nas....kad smo mi najbolji..................!!!
Italijani su izdali prvi broj od svakog junaka (Zagora, Tex Willera, Komdant Marka,Dylan Doga, Nathan Nevera, Martin Mystere, Nick Raidera i Mister Noa) u boji i minjaturnom izdanju. Ovdje se neradio nikakvim cijelovitim kolekcijama ,nego o prvim brojevima.Tu nece izlaziti niti broj 2 ili 3 ili bilo koji drugi broj...nema nastavka. To vise dodje kao neki kolekcionarski kicheraj kao npr. originalni crtez ili kakva figura nekog junaka ili album sa samoljepljivim slicicama(Zagor , Veliki Blek itd). Imam Italijansko izdanje (8 stripova) ali bih vise volio to imati u ludensovom izdanju. Zasto bi Italijani bili bolji od nas....kad smo mi najbolji..................!!!
Reci mi, jesu ove slicice u prirodnoj velicini? Ja bi voleo da ima ove stripice. Još bi lepše bilo da budu luksuzno opremljeni u nekakvim tanušnim tvrdim koricama. Ja nema gore navedene probleme, ja ne kupujem ni maksije ni ekstra ni redovne. Od Bonelija kupujem jedino Veseli cetvrtak i sad sam poceo Libelusovog Magicnog. Ponavljam. Mnogo bih voleo ovih osam puckica.
Realno bi bilo, ako bude tvro koriceno da bude 300 dinara. Toliko su koštale knjižeice Belog puta otprilike te velicline u tvrdim koricama. Na kraju može i po pet evra. Ja bi kupovao.