Ambrosini i nije neki privlacan crtac, no mislim da se s vremenom dobro izvježbao na scenaristickom polju. Bavi se temama koje sam volio u Dylanu DOgu. Baš bi htio da neko izbaci Napoleonea, ako ništa drugo, taj serijal ima kraj.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ambrosini i nije neki privlacan crtac, no mislim da se s vremenom dobro izvježbao na scenaristickom polju. Bavi se temama koje sam volio u Dylanu DOgu. Baš bi htio da neko izbaci Napoleonea, ako ništa drugo, taj serijal ima kraj.
uvijek mozes kupiti srpske napoleone, ne znam koliko ih je izaslo ali ja sam nabavio prvi broj (cisto iz radoznalosti)
uvijek mozes kupiti srpske napoleone, ne znam koliko ih je izaslo ali ja sam nabavio prvi broj (cisto iz radoznalosti)
Ah supermark, jesi se pregrizo za jezik? Nije ti bilo cudno kako ne možeš nabaviti ostale... Nisam bezveze napisao tekst o Napoleonu na sajtu.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
ja imam dosta stripova mada nisam ekspert za njih ali meni se nije svideo uopste .. kupio sam ga iz radoznalosti, sto ne znaci da je los? mozda stvar ukusa..
jeli zak,znam da volis brendona.ja ga isto volim i mastam da ce izaci i na prostoru eks jugoslavije.nego zanima me dali znas nekwe novosti o brendonu...kakvi su planovi,tiraz i prodaja u italiji...
Jel' ono zombi Svetlana Ceca Boškovic iza Dixa na naslovnici?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
jeli zak,znam da volis brendona.ja ga isto volim i mastam da ce izaci i na prostoru eks jugoslavije.nego zanima me dali znas nekwe novosti o brendonu...kakvi su planovi,tiraz i prodaja u italiji...
ciao da brendona volim da citam na zalost i ovde izlazi jednom u dva meseca i jednom godisnje brendon special,ne znam novosti jer to pratim slabo mada za sad mislim da izlazi samo ovde i u finskoj ..