forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 |
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 11/04/2008 : 13:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message
|

Edited by - Gand on 11/04/2008 13:26:58

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/04/2008 : 14:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Verovatno ce to vredeti, cuvaj te primerke!
Kupi nove da mozes citati normalno:)

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 16:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Gand
Prosli tjedan mi je uletio Jeremiah "Posljednji dijamant"... Krenem citati, kad ono spanjolski.

Ah, to si ti!!!!
Jucer su mi javili iz ZG za tvoj slucaj sa komentarom "Više nisi jedini..."
Doduše, buduci da ja svoje primjerke još nisan ni otvorija, mora san odma provjeriti jesu li ok.

I jesu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 11/04/2008 : 17:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Prosli tjedan mi je uletio Jeremiah "Posljednji dijamant"... Krenem citati, kad ono spanjolski.

Ah, to si ti!!!!
Jucer su mi javili iz ZG za tvoj slucaj sa komentarom "Više nisi jedini..."
Doduše, buduci da ja svoje primjerke još nisan ni otvorija, mora san odma provjeriti jesu li ok.

I jesu

nebio me nimalo zacudilo da te takav primjerak zapao

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 17:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Al' nije... ovaj put

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 17:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

renky podijeli malo iskustva, bas me zanima :)

Ah, duga prica... Od poslovicne nesrice da od gomile primjeraka izvucem ošteceni do falingi po pitanju praznih listova, duplo otisnutih stranica do duplog tiska na stranicama, duplih korica, pa do situacija di su korice sa jednog stripa stavljene na potpuno drugi strip a imao sam cast da prvi otvorim pakete sa gigantima di je tiskara stavila obli hrbat a ja samo zavuka ruku u prvi paket i promrmlja "ajme, falili su", samo na opip... Znao me zadesit strip di je naslovnica u samo jednoj boji, bez crteža, samo jedna boja i bijele praznine tamo di su tribala biti lica. Mislim da još imam nekoliko stripova SD sa plavim hrbatima. Ne zeleni koji je prominija boju od sunca, nego modri da ne može biti modriji itd...
Dovoljno je reci da pojedini izdavaci kažu da je kompletan tiraž dobar ako ja iz prve izvucem ispravan primjerak.

Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 11/04/2008 : 18:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Dovoljno je reci da pojedini izdavaci kažu da je kompletan tiraž dobar ako ja iz prve izvucem ispravan primjerak.

Dobar

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/04/2008 : 19:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
meni se znalo dogoditi da dobijem strip sa ispremetanim stranicama,
doslovno bi sve stranice bile totalno ispremjestane bez ikakve veze
sto onda s takvim stripom?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/04/2008 : 20:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 11/04/2008 : 22:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Najveci peh koji mi se desio je da sam dobio dva stripa u jednom!
Ide lepo dupla korica, pa onda dve prve strane, pa dve druge i tako lepo redom ceo strip.
Rasheftam ja to cudo, izvadim duplikate, priheftam ponovo i dobijem dva lepa stripa!
eto primera da stamparske greske nemoraju uvek da budu losa stvar...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 12/04/2008 : 21:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
kad je tema inn da se i ja malo nadovezem...
bas prije dan dva citam ovog dampyra VC i naletim na 2 iste strane u stripu. kontam da je i to ok. samo da nista nefali, prelistam i srecom ostale strane su tu. znaci samo ta 1 strana vise. simpaticno. imam i kena od libelusa (br 7 ili 8 nisam siguran) u kojem je prva strana, ona gdje nesto uvijek pise okrenuta naopako, nije veliki kix, nesmeta mi uopste, samo nek je tu pa kako god.onda od slobodne na pocetku imam par brojeva zagora gdje stranice nisu slozene kako treba. pa ako se pazljivo nevratis i fino prelistas nekontas radnju (kako odjednom neki tip mrtav i sl ) ovako odokativno se jos mogu sjetiti i jedne epizode s mortimerom, mislim br 58 ili 68 tako nesto, gdje zaredom idu 2 ista broja. to mislim da je bila greska u stampariji. da je taj cio broj odstampan tako. prijatelj mi je jednom kupio nultu godinu darkwooda na kiosku i umjesto posljednjih 30 strana stripa on ponovo ima prvih 30 ubacenih. znaci fali zadnjih 30 a imaju 2 puta od 1-30, od tad je poceo da skuplja te stripove s felerom. ima ih podosta. jedne se naslovne bas sjecam, radi se o nekoj mister noovoj naslovnoj iz lms-a. m no i neka pticurina. fazon je u tome da na naslovnoj uopste nema crne boje. znaci sta god je trebalo biti crno - nije. izgleda bas ludo. nepropoznatljiva al simpaticna.

nemam potpis!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/04/2008 : 21:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
I ja imam od Veselog cetvrtka i Zagora i Dilana sa duplim stranama i cuvam ih kao posebne primerke, takodje imam i MM Dnevnikovu Metalizirani ljudi, gde je naslovnica sva u svetlo zelenoj i crnoj boji!

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 12/04/2008 : 21:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

e da, imam ja nekog dilana od SD koji ima pogresan broj. postrance stoji recimo broj 70,a trebao bi biti broj 71. sad kad ih imam poredane, da gledas brojeve rekao bi da su dva dupla jedan do drugoga.

Istu stvar imam i ja sa LMI-jevim Ultimate X-menima.
Numerizacija cini mi se 5. broja je prikazana kao 6.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/04/2008 : 22:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

e da, imam ja nekog dilana od SD koji ima pogresan broj. postrance stoji recimo broj 70,a trebao bi biti broj 71. sad kad ih imam poredane, da gledas brojeve rekao bi da su dva dupla jedan do drugoga.

Dd br.70, 71 je od Ludensa!
ja imam isto tako dva DD od SD isto numerisanih, brojevi 18, 47, dakle nema broja 19, ni 48, tako mi stoji poredjano sa istim brojevima, a razlicitim stripovima!
Isto i Zagor od SD br.58 isto ima na dva razlicita stripa, nema broja 59?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/04/2008 : 23:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
meni je u MM LIB 6 izmedju 36. i 37. stranice bilo 300 eura koje je Dado sakrio od zene na proslome MaFestu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 13/04/2008 : 00:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

meni je u MM LIB 6 izmedju 36. i 37. stranice bilo 300 eura koje je Dado sakrio od zene na proslome MaFestu...

hahahahahahaaaa

dobra fora! hahaha

u sa se jednom prodavacu desilo da je od nekog kupio stripove i listajuci ih nasao neke velike pare. istina ziva. al neznam tacan iznos...

nemam potpis!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 06/05/2008 : 09:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

Hehehehehehehehe...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000