Author |
Topic |
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 13/04/2008 : 00:53:09
|
kao sto smo svi primetili u nekim ranim extra zagorima nedostaju neke stranice,kao na primer u slomljenom koplju i u jos par brojeva da sada ne nabrajam.posto ocekujemo zagor klasik sa tim epizodama nadamo se da ce ti nedostaci biti otklonjeni,sto na zalost nije ucinjeno u kralju darkvuda gde je otisak zamucen i isprekidan.svi kolekcionari zagora sanjaju jedan hc serijal sa posebnim pricama kao kod kena,gde bi sve to bilo uradeno kvalitetno i bez gresaka i onda cena nebi bila uopste bitna.
|
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 13/04/2008 : 01:14:43
|
quote: Originally posted by REJS
kao sto smo svi primetili u nekim ranim extra zagorima nedostaju neke stranice,kao na primer u slomljenom koplju i u jos par brojeva da sada ne nabrajam.posto ocekujemo zagor klasik sa tim epizodama nadamo se da ce ti nedostaci biti otklonjeni,sto na zalost nije ucinjeno u kralju darkvuda gde je otisak zamucen i isprekidan.svi kolekcionari zagora sanjaju jedan hc serijal sa posebnim pricama kao kod kena,gde bi sve to bilo uradeno kvalitetno i bez gresaka i onda cena nebi bila uopste bitna.
Mislim da ces se uskoro prijatno iznenaditi,ali samo toliko smem da kazem |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/04/2008 : 01:30:38
|
quote: Originally posted by Porter
Color
Jock,jos jedan reprint,ali ovaj put od pravog prvog broja i konacno sa svim stranicama. Tako sam nacuo i receno mi je da ne sirim dalje. Ovo valjda nije preterano,a opet sam dovoljno reko da me ne psujete. Znam samo jos ko bi to trebalo da radi,ali ne i od kad bi trebalo da krene,ali verovatno u narednih par meseci kao HC izdanje |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 13/04/2008 : 10:10:25
|
Da baš nam to treba... Još jedan reprint Zagora. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 13/04/2008 : 10:47:44
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Color
Jock,jos jedan reprint,ali ovaj put od pravog prvog broja i konacno sa svim stranicama. Tako sam nacuo i receno mi je da ne sirim dalje. Ovo valjda nije preterano,a opet sam dovoljno reko da me ne psujete. Znam samo jos ko bi to trebalo da radi,ali ne i od kad bi trebalo da krene,ali verovatno u narednih par meseci kao HC izdanje
Hvala ti sto ne siris dalje. Sad znam kome da povjerim neke tajne sto ih vec dugo cuvam zakopanim u sebi... |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Posted - 13/04/2008 : 10:51:01
|
Neka ukinu Klasik seriju i neka krenu sa Zagorom od prvog broja i s brojem stranica kako je to bilo u prva 23 orginala...
I bez izbacivanja kaiseva...
Zivijo drug Tito i njegova dugarica Jovanka... I Zagor naravno... |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 13/04/2008 : 11:22:42
|
Color
Jock,jos jedan reprint,ali ovaj put od pravog prvog broja i konacno sa svim stranicama. Tako sam nacuo i receno mi je da ne sirim dalje. Ovo valjda nije preterano,a opet sam dovoljno reko da me ne psujete. Znam samo jos ko bi to trebalo da radi,ali ne i od kad bi trebalo da krene,ali verovatno u narednih par meseci kao HC izdanje
Ako bude 1 mjesecno,da bi se doslo do broja 500 treba nesto preko 40 godina ,Zagor je popularan kod nas samo je pitanje koliko Zagora mogu tolerisati kolekcionari. 1.broj:Lms,Zs,Sde...treba nesto novo skontati Zagor ljubavnik,Zagor vegetarijanac,Zagor duh sa sjekirom.... |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 13/04/2008 : 12:42:14
|
quote: Originally posted by Trigger
Neka ukinu Klasik seriju i neka krenu sa Zagorom od prvog broja i s brojem stranica kako je to bilo u prva 23 orginala...
Neka izlazi sve i svasta pa neka kupci i kolekcionari kupuju sta vole i sta mogu. Ja predlazem da se taj Zagor zove ZAGOR EVERGRIN. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/04/2008 : 13:09:24
|
quote: Originally posted by Trigger
Zivijo drug Tito i njegova dugarica Jovanka... I Zagor naravno...
Kako da ne podelim informaciju s onima koje to zanima kao i mene Uostalom ja nisam odao tajnu nego je poveravam vama na cuvanje A trebalo bi da ide onako kako su ga Italijani i zamislili i odradili - po prvi put na ovim prostorima. Uostalom,ko bi kupovao jos jedno zakenjano izdanje |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2356 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 13/04/2008 : 14:51:59
|
Daj otkrij barem da li se radi o hrvatskom ili srpskom izdavacu. |
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/04/2008 : 15:27:09
|
quote: Originally posted by Vega
Daj otkrij barem da li se radi o hrvatskom ili srpskom izdavacu.
Srpski,ali nije to jos toliko blizu realizacije,tako da mozda nisam ni trebao da pominjem. Ali bice ga koliko sam nacuo. Ponavljam nacuo,ne cuo iz prve ruke. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/04/2008 : 16:18:48
|
Ja sam isto ovo cuo(iz pouzdanih izvora) da ce da izlazi Zagor u HC izdanju i da ce to biti knjige sa najboljim Zagorovim epizodama, ujedno(recimo sa Supermajkom, sa Helingenom itd.) i moci ce da se kupe samo u strip klubovima!!! Ali sacekajmo da vidimo sta ce biti od toga? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/04/2008 : 16:20:31
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ja sam isto ovo cuo(iz pouzdanih izvora) da ce da izlazi Zagor u HC izdanju i da ce to biti knjige sa najboljim Zagorovim epizodama, ujedno(recimo sa Supermajkom, sa Helingenom itd.) i moci ce da se kupe samo u strip klubovima!!! Ali sacekajmo da vidimo sta ce biti od toga?
Nadam se da ti je stara informacija,jer moja je da bi trebalo od Suma zamki |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Posted - 13/04/2008 : 16:34:29
|
Ja sam isto ovo cuo(iz pouzdanih izvora) da ce da izlazi Zagor u HC izdanju i da ce to biti knjige sa najboljim Zagorovim epizodama, ujedno(recimo sa Supermajkom, sa Helingenom itd.) i moci ce da se kupe samo u strip klubovima!!! Ali sacekajmo da vidimo sta ce biti od toga?
Nadam se da ti je stara informacija,jer moja je da bi trebalo od Suma zamki
Bilo bi extra kad bi recimo izlazio od prvog broja po 3 odnosno 4 stripa u jednom tvrdokoricenom izdanju koje bi imalo negdje oko 400 strana, nesto poput nekakvih talijanskih Texova, Dylana i Martija na koje sam ljetos naletio u Italiji i koji su imali po nekih 500 strana.
Branko Kockica je odavno rekao - "Masta moze svasta..." |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/04/2008 : 16:46:27
|
Nadam se da ti je stara informacija,jer moja je da bi trebalo od Suma zamki
Moja informacija je od pre 2 meseca, sad mozda je ovo tacnije sto ti kazes! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/04/2008 : 17:15:45
|
zbilja se pitam sto ce nam uopce ikakav strip osim pretiska starih zagora... ima toliko opcija izlazenja, sc, hc, luksuzni sc (van goghova novotarija), los hc (ludens), prijevod nikakav, prijevod osrednji, prijevod fantastican, u boji, c/b, sivi, ruzicasto zelenkast, od prvog broja, best off, klasik, rock, retro, džez, operetski, plastificiran, matt, poluglossy, polumatt, polujohn... ima za sve nakladnike, ukljucivo i milicevica... i onda u svemu tome tutto, extra, regular, bezolovni, almanah, album, integral, derivacija, maxi, mini, minime, anime, manga zagor... i sve, ama bas sve bi se prodavalo!!!! dakako, sve to na nekoliko nasih jezika i 2 pisma, a mozda i grckom... navali rajo! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 13/04/2008 : 17:38:11
|
quote: Originally posted by Curunir
zbilja se pitam sto ce nam uopce ikakav strip osim pretiska starih zagora... ima toliko opcija izlazenja, sc, hc, luksuzni sc (van goghova novotarija), los hc (ludens), prijevod nikakav, prijevod osrednji, prijevod fantastican, u boji, c/b, sivi, ruzicasto zelenkast, od prvog broja, best off, klasik, rock, retro, džez, operetski, plastificiran, matt, poluglossy, polumatt, polujohn... ima za sve nakladnike, ukljucivo i milicevica... i onda u svemu tome tutto, extra, regular, bezolovni, almanah, album, integral, derivacija, maxi, mini, minime, anime, manga zagor... i sve, ama bas sve bi se prodavalo!!!! dakako, sve to na nekoliko nasih jezika i 2 pisma, a mozda i grckom... navali rajo!
I u moru tih izdanja Bonellija jedino je Libellus odradio posao kako valja,dok ostali Hrvatski izdavaci tumbaju,seku strane,dodaju naslovne preko reda,kombinuju SC,HC(Ludens) ili SC i SHC(Van Gogh) Srpski izdavaci bar vide posle par brojeva da ne znaju kako se to radi i dignu ruke od svega a ne zajebavaju narod cas SC,cas SHC,cas mali format,cas veliki - nikakav bato i ne mozes da promasis,jes samo par brojeva ali su bar uniformni |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7840 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 13/04/2008 : 17:41:47
|
quote: Originally posted by Curunir
prijevod nikakav, prijevod osrednji, prijevod fantastican,
koji od ovih ispadne nakon što ga ti lektoriraš? vjerojatno ovaj "nikakav" |