Osjecam se duznim upoznati vas s necim sto me je bas ubilo, onako kako vas sjebe kad se nekome iz vase najblize obitelji nesto grozno dogodi...
Naime, covjek koji nas je osvojio svojom prisnoscu i jednostavnoscu na proslome MaFestu, Alfredo Castelli, tesko je obolio i nalazi se u bolnici u kojoj bi prema prvim procjenama trebao ostati najmanje 2 mjeseca. Stanje je ozbiljno, no nisam htio izlaziti s ovime u javnost dok nisam dobio precizne informacije od lijecnika. Hvala nebesima, informacije koje imam kazu da je ipak sve izljecivo i da bi se po prolasku razdoblja boravka u bolnici (kao sto rekoh, minimalno 2 mjeseca, ako ne daj Boze ne bude nekih komplikacija) nas stari dobri Alfredo trebao vratiti u potpunu normalu.
Iskreno, u ovakvim trenucima ponovno shvacamo koliko je zdravlje jedino sto je bitno u zivotu i vjerujem da je jedino sto nam preostaje to da mu pozelimo da izadje kao pobjednik iz ove gadne bitke. Ono sto me je posebno ganulo jest cinjenica da je iz bolnicke postelje uputio pozdrave svim posjetiteljima koji su bili prosle godine na MaFestu te svima onima koji ce ove godine doci uz poruku da ce, nakon sto izadje kao pobjednik iz ove bitke, doci u Makarsku to proslaviti sa svim stripofilima, ako ne prije, onda na iducem MaFestu!
Alfredo, prijatelju, ne daj se! Mi smo uz tebe!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Asti koja loša vijest nakon svih lijepih strip dogadaja u zadnje vrijeme. Želim mu od srca brz i uspješan oporavak i da ga ponovno vidimo ako ne u Makarskoj onda barem na stranicama njegovih stripova.
Prije sat-dva, citam recenziju o Nekronomikonu, i razmišljam si kako je vec Castelli star covjek, a kako Marti još nema kvalitetnu filmsku ekranizaciju (ono, znate kad se covjek zamisli o godinama koje prolaze). I sad procitam ovo - nevjerojatno!
castelli je legenda! zelim mu sto skoriji oporavak na zadnjem MAFESTu sam mu posudio 10 kuna, a on mi se potpisao na strip: "For Marko, Alfredo Castelli (who owes you 10 kunas)" Legenda!
You have robbed our homes and fortunes, even drove us from our land, you tried to break our spirit, but you'll never understand, the love for dear old Ireland, that will forge an iron will, as long as there are gallant men, like young Ned of the hill