jos malo slikica ...i jos jednom sve pohvale organizatorima na odlicnom festivalu! Font iz pticje perspektive Sudzuka Dcopic,Darkwood Devil & Goran Parlov Parlov pokazuje Tici koliki sendvic zeli Parlov & Manfredi Bruno Karamella & Berni Devil Cetinski
Juce sam na TV Metropolis (beogradska televizija), gledao deo reportaze o mafestu, vidi se da je bilo sjajno. Zao mi je sto nisam gledao od pocetka, uhvatio sam samo poslednjih nekoliko minuta, ali video sam ono sto je trebalo.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
I Dado je užica vrhunski crtež... ne znam koji je bolji. Oba su za prste lizat. Definitivno najdetaljniji, prakticno ilustracije. Gorane, naklon do poda
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Uljudno pozivam Gosn Nema vamo na jedno cipelarenje.
Hvala Gorane na pozivu, ali ja nosim tenisice evo jos malo slikica... ako Font i Karamella pitaju za mene reci da sam odselio Font prica o nesavrsenoj buducnosti Font prica o svrsenoj buducnosti Bruno Karamella Bruno Karamella iz drugog kuta...stvarno bujna kosa...nema se sto reci Dva velemajstora ;Goran Parlov i Alfonso Font...u Kladionici...tko ce prije nacrtati Texa Parlov,Geshlobenzi Blonde i Manfredi
Meni bi bilo draze da drug NEMO malo vise zasuce rukave na radu oko stripova, umjesto ovih prozirnih fotomontaza, pa da i njega jednom na nekom Mafestu slikaju i povlace za rukav zbog crteza, a ne da ga cipelare nakon ovakvih fotki...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Meni bi bilo draze da drug NEMO malo vise zasuce rukave na radu oko stripova, umjesto ovih prozirnih fotomontaza, pa da i njega jednom na nekom Mafestu slikaju i povlace za rukav zbog crteza, a ne da ga cipelare nakon ovakvih fotki...
Druze Dado, Parlov me vec zacipelario...imam njegove otiske cipela po cijeloj faci...glupo mi je stavit sad fotku svog unakazenog facea jer ces mislit da je montaza Ali nije ni Parlov dobro proso...ja sam ga malo zadaskal...sad mu vise ne fali daska u glavi