Author |
Topic  |
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 18/04/2008 : 17:34:43
|
quote: Originally posted by jurica
e Kico, jos tebe sam htio sresti pred smrt... sve mi se zelje ispunjavaju!
Ja bih volio tebe osobno upoznati da popricamo malo onako uz kavu i sok trijezni da te priupitam cemu tolika mržnja cemu tolika ljubomora da saznam zašto si takav bez noževa,psovki i razbijenih pepeljara cisto ljudski... |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 18/04/2008 : 17:37:02
|
quote: Originally posted by kico
a jezik oštar,otrovan spreman na nož za drugacije mišljenje!
a zakaj onda molite moderatora da izbaci one s kojima se ne slazete? misli, nemoj mi reci da ti nisi bio medju onima koji su globinja (sam mi je napisao) trazili da me izbaci?
Jesam! Bio sam! Jer si pretjerao... Sad nastupaš malo normalnije,izuzev potpisa i avatara ali nije red prema nekima kojima taj avatar znaci tebi ne znaci - nekima da to je opet sukob mišljenja
|
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 18/04/2008 : 17:37:54
|
quote: Originally posted by kico
Ja bih volio tebe osobno upoznati da popricamo malo onako uz kavu i sok trijezni da te priupitam cemu tolika mržnja cemu tolika ljubomora
vjerojatno bi se iznenadio. nema kod mene mrznje, a ne sjecam se da sam ikad u zivotu na nekoga povisio glas. ne mrzim ja tebe. zasto to mislis? ja sam samo strasno razocaran jer ste trazili da me se izbaci i pisali sranja o meni kad sam bio izbacen umjesto da smo kao ljudi to rascistili arugmentima, pa ako treba i uvredama. |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Posted - 18/04/2008 : 17:40:49
|
u jebote, sad sam poceo sam sebe gledati kao junaka Kunderine Sale ;-)
kul, iako je on bio puno veca faca jer ja zapravo nista ne gubim osim internetskog druzenja. on je imao puno vise na kocki. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/04/2008 : 17:41:08
|
quote: Originally posted by jang
ako ne tražiš smisao života na ovom forumu on je sasvim OK
Pun pogodak.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 18/04/2008 : 17:41:09
|
quote: Originally posted by jurica vjerojatno bi se iznenadio. nema kod mene mrznje, a ne sjecam se da sam ikad u zivotu na nekoga povisio glas. ne mrzim ja tebe. zasto to mislis? ja sam samo strasno razocaran jer ste trazili da me se izbaci i pisali sranja o meni kad sam bio izbacen umjesto da smo kao ljudi to rascistili arugmentima, pa ako treba i uvredama.
Ne bih se iznenadio,vjerovao sam ja da si upravo takav. I zato te molim,da ne odlaziš s foruma. Svacije mišljenje uvažavam...ali bez uvreda,molim. |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 18/04/2008 : 17:44:11
|
nisam ni avatar ni potpis imao prije nego ste trazili da me se izbaci zbog obicne sale.
Tvoja šala je nekog uvrijedila. Zato i jesu bili ratoborni. Sad je prilika da to makneš i da se ponašaš kao jurica koji je oduvijek bio tu s nama. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/04/2008 : 17:48:43
|
a gledaj, kad je Hammer of Hell pitao globinja zasto me je drugi put izbacio, odgovor je bio: ako ti ne odgovara, sirok ti internet.
nije li time sve receno (ako to vec kaze moderator)?
Karikiram, ali... siguran sam da se ne slazes sa stavovima i politikom moderatora lijepe nase, pa... |
Trouble will find me |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 18/04/2008 : 17:52:04
|
quote: Originally posted by Toninho
tebe bu neko dobro naguzil
jezik ti otpao dabogda!
shala naime |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 18/04/2008 : 17:57:49
|
da ponovim JA SAM MOG KOLEGU PO ZAVICAJU NAPO što te izbaci al to ni meni ni njemu nije smetalo da se družimo i pevamo neki dan a ti mene i dalje ne voliš a cekica voliš šmrc i ja ga volim al on ne voli sebe i ceo svet on je mrgud ja sam jebivjetar tko si ti druže nastaviš li pisat ovako priglupe postove i pune frustriranosti budem pomislio da u tebi leži jedan mali soboslikar
nisi ti ništa drukciji i posebniji od ostalih clanova ovog foruma |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:01:06
|
quote: Originally posted by Markos
Karikiram, ali... siguran sam da se ne slazes sa stavovima i politikom moderatora lijepe nase, pa...
a gle, nisam ja to preko noci odlucio doci i namjerno se izbaciti prvim postom. ja vec tjednima cekam da mi istekne kazna da to napravim.
zbrajao sam razloge za i protiv, promisljao eticke implikacije... i zakljucio da je ipak za sve bolje otici. mislim, ako se u Lijepoj nasoj jednom budem osjecao kao uljez, pokusat cu i nju napustiti (to moze biti malo kompliciranije). nema smisla gurati se negdje gdje te vecina naprosto ne zeli (ako ne vjerujes, procitaj komentare nakon sto sam izbacen). |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:02:57
|
a sad je i tak kasno za premisljanja. mislim, kako bi globinjo djelovao da sad dodje i kaze: ajde ipak ga necu izbaciti? ispao bi covjek smijesan. |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:05:10
|
a ti mene i dalje ne voliš
ja protiv tebe nikad ama bas nista nisam imao. osim sto imas los ukus u stripovima (znas ono iz Alana Forda: citav je zivot jedno veliko pitanje ukusa, a ti to nemas ). ali, sto ces, nitko nije savrsen. |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:18:16
|
a sad je i tak kasno za premisljanja. mislim, kako bi globinjo djelovao da sad dodje i kaze: ajde ipak ga necu izbaciti? ispao bi covjek smijesan.
he he porasto si u mojim ocima sad ti guziš globinja seks je sveprisutan |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/04/2008 : 18:19:28
|
Karikiram, ali... siguran sam da se ne slazes sa stavovima i politikom moderatora lijepe nase, pa...
a gle, nisam ja to preko noci odlucio doci i namjerno se izbaciti prvim postom. ja vec tjednima cekam da mi istekne kazna da to napravim.
zbrajao sam razloge za i protiv, promisljao eticke implikacije... i zakljucio da je ipak za sve bolje otici. mislim, ako se u Lijepoj nasoj jednom budem osjecao kao uljez, pokusat cu i nju napustiti (to moze biti malo kompliciranije). nema smisla gurati se negdje gdje te vecina naprosto ne zeli (ako ne vjerujes, procitaj komentare nakon sto sam izbacen).
Krivo postavljas stvari. Naravno da nitko ne zeli slusati nekoga tko im stalno govori da su glupi. Dapace, vecina njih se ne bi ni osvrnula na tvoje komentare, da nema tvog bahatog "joj kako ste glupi, kako mozete citati to smece" stava (sto je, siguran sam, namjeran izbor upravo da izazove neku reakciju) pa ekipa, naravno, popizdi. Tako neces nista postici. S druge strane, da krenes mekse, (da, da, sve je to ok, ali, jesi li probao procitati ovo, to je dobro zato jer, bla bla...). Tekstove pisati znas, zelje za mijenjanje svijeta imas, a i vremena. Probio bi se, nekoga bi zainteresirao, neki bi se napredak dogodio. Vjeruj mi. 412 prodanih primjeraka Ljubavi i raketa su valjda dovoljan dokaz:) |
Trouble will find me |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:20:41
|
a ti mene i dalje ne voliš
ja protiv tebe nikad ama bas nista nisam imao. osim sto imas los ukus u stripovima (znas ono iz Alana Forda: citav je zivot jedno veliko pitanje ukusa, a ti to nemas ). ali, sto ces, nitko nije savrsen.
ali , ali ja sam savršen žena me se može riješiti saMO AKO MI TO PONOVI VIŠE PUTA ti mora da si se zabunio
i da moj ukus u stripovima je savršen jerbo volim sve što vole mladi |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:22:12
|
quote: Originally posted by Markos Vjeruj mi. 412 prodanih primjeraka Ljubavi i raketa su valjda dovoljan dokaz:)
Cestitam i kapa doli... |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:25:10
|
i ja sam procito ljubav i rakete i svidilo mi se ( valjda niko ne cita ovaj topic , da ne vide moju sramotu) al , eto nisam ih kupio a bleka jesam jel je to jace od mene jer je to djetinjstvo al bleka nisam procitomesecima ( ovo valjda kico ne cita )
cudni su putovi gospodnji to ti jurce bar znaš mislim , s obzirom na avatar....
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:29:06
|
quote: Originally posted by Toninho a bleka jesam jel je to jace od mene jer je to djetinjstvo al bleka nisam procitomesecima ( ovo valjda kico ne cita )
Ja sam citao Bleka samo u HC uvezu sad ne citam,nego cekam da Berni uveže... Ako nece on - ja cu!
 |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Posted - 18/04/2008 : 18:29:35
|
Dapace, vecina njih se ne bi ni osvrnula na tvoje komentare, da nema tvog bahatog "joj kako ste glupi, kako mozete citati to smece" stava (sto je, siguran sam, namjeran izbor upravo da izazove neku reakciju) pa ekipa, naravno, popizdi. Tako neces nista postici.
a zasto mislis da ja zelim nekoga mijenjati?
moj bahati stav je manje vise newly acquired zato sto mi je dosadilo da jedino ja pisem argumente koje onda nitko ne cita. barem pet prvih godina na forumu nisam nikoga nazvao glupim. vjerojatno i vise.
sve se svodi na bezobrazne komentare koje sam napisao na kulturpunkt portalu gdje radim za novac i gdje je takav diskurz pozeljan (ljudima zanimljivije citati). ali meni je bilo bezveze to napisati svima kojih se tice iza ledja (i tak to nitko ne bi vidio da nisam sam linkao).
a govoreci o argumentima, je li itko od onih nekoliko stranica uvrijedjenih komentara napisao i jedan argument? nesto iz cega bi se razvila rasprava?
ne. cijeli niz komentara svodio se na amatersku psihoanalizu moje malenkosti. to mi ne treba. prijateljica mi je psihoanaliticar po profesiji. |
 |
|
Topic  |
|