forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi 6
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 13/05/2008 : 17:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message
dp, ti si tradicionalist što se tice Zagora, zato ce mi biti zanimljivo procitati tvoje mišljenje o Sedioliju (ne znam jesi li se dokopao neke njegove epizode)i Verniju.Je li to pravi Zagor, kako ti to kažeš

Ja cu ovdje samo reci da Vernijev crtež mene znatno više podsjeca na Gambu (zbog krutosti) nego na Ferrija
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/05/2008 : 21:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Džedson

dp, ti si tradicionalist što se tice Zagora, zato ce mi biti zanimljivo procitati tvoje mišljenje o Sedioliju (ne znam jesi li se dokopao neke njegove epizode)i Verniju.Je li to pravi Zagor, kako ti to kažeš

Ja cu ovdje samo reci da Vernijev crtež mene znatno više podsjeca na Gambu (zbog krutosti) nego na Ferrija

Posto si verovatno od skoro na forumu, onda nisi imao prilike da procitas neke od mojih mnogobrojnih postova na temu Vernijeve staticnosti i kritika njegovom crtezu. Gamba je science fiction za Vernija u nekim stvarima, sto bi se lepo videlo kad bi dali Verniju da nacrta neki strip sa Kit Telerom u glavnoj ulozi. Sedioli je zakon, obozavam ga, uspeo je da ima koliko-toliko svoj stil a da njegov Zagor ipak sacuva sve bitne atribute koji ga karakterisu (iako je Sedioli pricao kako je nekoliko puta tokom karijere kompletno menjao stil crtanja upravo zbog prilagodjavanja raznim potrebama prilikom rada na razlicitim strip junacima)

Edited by - ---dp--- on 13/05/2008 22:01:18
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/05/2008 : 23:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ajd da se i ja ponovim:
sediolli - sasvim pristojno, zanatski ali bar pristojno
verni - najgori crtac za mene, u bonelliju i sire, recimo do Marsa

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 14/05/2008 : 00:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Meni se crtez od Sediolla takoder jako svida
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2008 : 22:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
dobar strip, ali nista posebno
primjedbe Ferriju (zbog nezanimljive naslovnice), Sedioliju (nisam "odusevljen" crtezom), Burattiniju (zagor je ispao cudo prirode sa IQ 185)

ocijena:
senarij 7
prica 7
crtež 6
naslovnica 5
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page