Author |
Topic  |
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 11:00:32
|
Iako je Renky vec napomenuo, ali ja cu NAGLASITI: Ako dolazite iz smijera Mostara ili Dubrovnika, NE IDITE na Ploce, nego preko Metkovica prema Vrgorcu, jer je magistrala u Rogotinu (5 km prije Ploca) ZATVORENA za promet do kraja ovog mjeseca. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 11:03:03
|
Što se tice puta preko CG, druže Raspucine, situacija je ovakva: - putevi su dobri, uglavnom, - crnogorski vozaci nijesu vozaci no piloti i stoji ono što je hanter napisao povodom toga, - ja sam prošle godine išao tim putem i nijesam imao problema ni sa vozacima ni sa udobnošcu, cak ni gužve nije bilo. - od PG do MA se stiže za oko 5-6 sati.
Eto |
... |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 11:05:37
|
quote: Originally posted by wiskey
Iako je Renky vec napomenuo, ali ja cu NAGLASITI: Ako dolazite iz smijera Mostara ili Dubrovnika, NE IDITE na Ploce, nego preko Metkovica prema Vrgorcu, jer je magistrala u Rogotinu (5 km prije Ploca) ZATVORENA za promet do kraja ovog mjeseca.
Vrlo korisna informacija, HVALA! |
... |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 11:13:01
|
Iako je Renky vec napomenuo, ali ja cu NAGLASITI: Ako dolazite iz smijera Mostara ili Dubrovnika, NE IDITE na Ploce, nego preko Metkovica prema Vrgorcu, jer je magistrala u Rogotinu (5 km prije Ploca) ZATVORENA za promet do kraja ovog mjeseca.
Zar su zatvorili onaj lokalni put za Ploce kroz ono gradilište??? |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 11:49:47
|
quote: Originally posted by vope
Što se tice puta preko CG, druže Raspucine, situacija je ovakva: - putevi su dobri, uglavnom, - crnogorski vozaci nijesu vozaci no piloti i stoji ono što je hanter napisao povodom toga, - ja sam prošle godine išao tim putem i nijesam imao problema ni sa vozacima ni sa udobnošcu, cak ni gužve nije bilo. - od PG do MA se stiže za oko 5-6 sati.
Eto
Ma tim putem i da krenem. Da krenem možda negde oko 9 uvece iz Mitrovice, pa klaj, klaj. Ja se nadam da budem negde izjutra u Dubrovniku, da tu popijem kafu i doruckuje i da nastavim put Makarske. Videt cemo, videt cemo, nek se ostale kockice poklope. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17737 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 05/05/2008 : 12:17:26
|
quote: Originally posted by Raspucin
quote: Originally posted by vope
Eto
Ma tim putem i da krenem. Da krenem možda negde oko 9 uvece iz Mitrovice, pa klaj, klaj. Ja se nadam da budem negde izjutra u Dubrovniku, da tu popijem kafu i doruckuje i da nastavim put Makarske. Videt cemo, videt cemo, nek se ostale kockice poklope.
Ako budeš išao tim putem onda dio ove trase koju navodi Gand nije baš logican. Zašto bi iz Podgorice išao za Nikšic pa na Trebinje i tek onda na Dubrovnik, kad možeš ici Podgorica-Cetnije-Kotor-Herceg Novi-Dubrovnik? I zašto navodi Trubjelu na onom putu? Pa to je neko malo selo kod Nikšica gdje ima jedna kafana i ništa više. Tu nema nikakve raskrsnice niti je i zbog cega drugog znacajno.
Ne mogu sad na osnovu pogleda na kartu da izracunam koliko kilometara ima na drugoj trasi, ali ne vjerujem da može biti više nego na ovoj. Ipak kao što sam ti vec rekao, ne mogu da ti preporucim da kreneš tim putem prije nego što se prethodno informišeš u kakvom je stanju taj dio puta do Foce i za koliko vremenski stigneš. Od Foce bi bilo oko 250 km i 3.40 minuta vožnje, otprilike.
Zato ti ja preporucujem da se detaljno informišeš kod nekoga ko zna te puteve. |
 |
|
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 12:42:28
|
quote: Originally posted by hello
Zar su zatvorili onaj lokalni put za Ploce kroz ono gradilište???
Koliko sam cuo, taj prolaz se provalio medu vozacima, pa su svi navalili. Zato policija zaustavlja sve i TKO NEMA MJESTO BORAVKA u okolici, rebnu te da zapamtiš za duže vrijeme i opet te vrate, pa moraš okolo. Zato ti preporucujem da u Opuzenu skeneš desno prema Metkovicu. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/05/2008 : 12:47:09
|
quote: Originally posted by hello
Zar su zatvorili onaj lokalni put za Ploce kroz ono gradilište???
Koliko sam cuo, taj prolaz se provalio medu vozacima, pa su svi navalili. Zato policija zaustavlja sve i TKO NEMA MJESTO BORAVKA u okolici, rebnu te da zapamtiš za duže vrijeme i opet te vrate, pa moraš okolo. Zato ti preporucujem da u Opuzenu skeneš desno prema Metkovicu.
Istina... i ja san cuja da policija kontrolira i pušta samo lokalno stanovništvo no možda je to i prica od prvomajskih praznika jer su bile tolike gužve da je sve zakrcilo. Bila je prica da ce policija kontrolirati prolaz kroz gradilište samo za praznike.
Uglavnom provjerim na policiji pa javim. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17737 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 05/05/2008 : 13:22:56
|
quote: Originally posted by Gand
quote: Originally posted by delboj
Ako budeš išao tim putem onda dio ove trase koju navodi Gand nije baš logican. Zašto bi iz Podgorice išao za Nikšic pa na Trebinje i tek onda na Dubrovnik, kad možeš ici Podgorica-Cetnije-Kotor-Herceg Novi-Dubrovnik?
Zato jer je put preko Kotora duzi od ovoga sto sam naveo za cca 40 km, vremenski traje duze za pola sata, a i skuplji je cca 5-10 Eura.
Ja sa fino naveo najbrzi, najekonomicniji i najkraci put, a sad, moze on ici na sto nacina i traziti logiku kako njemu odgovara.

Može biti, ne znam koliko je tacno kilometara tim putem preko Kotora. Preko Nikšica i Trebinja od Podgorice do Dubrovnika je 147 km, oko 2 sata vožnje, s tim što je dio puta od Vilusa do Trebinja izuzetno ružan za vožnju.
Ali nema on baš sto nacina da bira, ima dvije varijante, ili onu prvu koju sam ja naveo i koja bi trebalo da je kraca od ove za 50-70 km ili da ide tim putem koji si ti naveo. Treba se prvo detaljno informisati. |
 |
|
Damage_brain
New Member

175 Posts
Member since 30/06/2003 |
Posted - 05/05/2008 : 13:27:50
|
sta se tice prvoga,uzmi ravnalo i povuci ravnu crtu izmedju svog grada i Makarske,i to ti je definitivno najkraci put :))) |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/05/2008 : 13:57:00
|
iskomplikovaste covjeku do bola, isto k'o da ide s urala, a ne sa kosova. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/05/2008 : 14:25:25
|
što se tice puta, najbolje je ici onim kojeg najbolje poznaješ i gdje je dobra cesta. a sad sat-dva gore-dole, brže-krace, nije toliko bitno. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/05/2008 : 23:41:10
|
quote: Originally posted by SENSHI
bok, zanima me da li ce u petak biti štandova sa stripovima (posebno Libellus) jer je to jedini dan kada cu biti tamo.
Hoce, naravno. Burza ce u petak biti u hotelu Park, a pocetak je iza 15h. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 05/05/2008 : 23:42:38
|
a ja mislio ispred   |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 05/05/2008 : 23:46:04
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by SENSHI
bok, zanima me da li ce u petak biti štandova sa stripovima (posebno Libellus) jer je to jedini dan kada cu biti tamo.
Hoce, naravno. Burza ce u petak biti u hotelu Park, a pocetak je iza 15h.
jedno pitanjce gaston,da li se može naci neki brojevi sd (mister no i zagor) na tim štandovima ili ima samo ludensovih i libellusvih? |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/05/2008 : 23:50:45
|
Bude, jer bude i par štandova sa, po godini objavljivanja, starim stripovima. Može se pronaci svašta. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 05/05/2008 : 23:54:42
|
quote: Originally posted by Renky
Bude, jer bude i par štandova sa, po godini objavljivanja, starim stripovima. Može se pronaci svašta.
super,jer fali mi po par komada za kolekcije , a cijene jesu skupi ili je onako po 20 kn komad? |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 06/05/2008 : 00:27:34
|
quote: Originally posted by bubo
quote: Originally posted by Renky
Bude, jer bude i par štandova sa, po godini objavljivanja, starim stripovima. Može se pronaci svašta.
super,jer fali mi po par komada za kolekcije , a cijene jesu skupi ili je onako po 20 kn komad?
Ovisi o prodavacu. Sigurno dolaze Ontario, Mala Sirena i Zeljko iz Sarajeva koji prodaju stare stripove. Vidjet ces. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 06/05/2008 : 16:26:58
|
quote: Originally posted by supermark
gaston, ja u cetvrtak 15.-og imam kolokvij, mozemo liprebaciti MAFEST na sljedeci tjedan?
Ne, ali mozemo organizirati odrzavanje kolokvija u Makarskoj. |
 |
|
Topic  |
|