Author |
Topic |
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 07/05/2008 : 00:48:13
|
Dobio sam par informacija sto su me kao ljubitelja stripa razalostile.Naime prilikom stampanja nekih HC izdanja(Tex maxi,Mark,Blek,MNo maxi ......)doslo je do nekog belaja u stampariji. Tako da su mnoga izdanja ostecena i nemoguce ih je kupiti cak i za pravu lovu. Navodno da ce nece ponovo stampati ta izdanja,nekako mi bas to ne ide gledajuci ljubitelje stripa sto ta izdanja skupljaju. Ma hajd lako za mene,ja cu to rijesiti na lagan nacin s time da cu bojkotovati sva izdanja od Ludensa . Vec kontam kako ce to narod podnijeti:hocel se nasikirati,osjecati kao posrana kokos ili nesto trece. Ipak mislim da je ovo velika poslovna greska,ehhh sad velika mozda nije velika ali je duboka barem u srcima kolekcionara.
|
Porter |
Edited by - Porter on 07/05/2008 00:49:36
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 07/05/2008 : 01:03:12
|
"Mala kritikica" je pleonazam. Ili kritikica ili mala kritika. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 04:42:46
|
quote: Originally posted by Porter
Ma hajd lako za mene,ja cu to rijesiti na lagan nacin s time da cu bojkotovati sva izdanja od Ludensa .
Ja sam vec odustao od Bleka i Marka,za ostale cekam sta ce se desiti |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 07/05/2008 : 06:56:29
|
quote: Originally posted by beli luk
"Mala kritikica" je pleonazam. Ili kritikica ili mala kritika.
Porter je vec dugo u Svedskoj pa je dobro sto uopste zna pisati na maternjem jeziku... ne treba mu takve stvari zameriti, ali ne fali nista da se malo podseti gramatike |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 07/05/2008 : 06:58:42
|
Dobio sam par informacija sto su me kao ljubitelja stripa razalostile.Naime prilikom stampanja nekih HC izdanja(Tex maxi,Mark,Blek,MNo maxi ......)doslo je do nekog belaja u stampariji. Tako da su mnoga izdanja ostecena i nemoguce ih je kupiti cak i za pravu lovu. Navodno da ce nece ponovo stampati ta izdanja,nekako mi bas to ne ide gledajuci ljubitelje stripa sto ta izdanja skupljaju. Ma hajd lako za mene,ja cu to rijesiti na lagan nacin s time da cu bojkotovati sva izdanja od Ludensa . Vec kontam kako ce to narod podnijeti:hocel se nasikirati,osjecati kao posrana kokos ili nesto trece. Ipak mislim da je ovo velika poslovna greska,ehhh sad velika mozda nije velika ali je duboka barem u srcima kolekcionara.
Pa ako je stamparija kriva za belaj, onda ona treba da snosi i stetu, dakle, da svim kolekcionarima koji su kupili makar jedan HC strip besplatno nabavi sva ostala "Ludensova" HC izdanja |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 07/05/2008 : 11:30:19
|
Isao sam da dam malu kriticicu izdavacu,reko ne bil uvidjeo gresku(citaj smilovao se) i to sve sredio kako treba. Izgleda od izdavaca nista :) ali naletise struje ne morske da se razumijemo,to su struje koje imaju ma vraga imaju koje lijece komplekse vise vrijednosti iako stripove citaju samo na engleskom a ovi stripovi sto spominjem su na hrvatskom jeziku. Takodje se nadziru i hiper inteligencije sa fizionomijom onog sto imamo dvoje ako smo iole muskarci...fizionomijom u obliku cigle. Izvini Veliki Blece nisi to zasluzio da te ostete prilikom stampanja
|
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 21:19:57
|
Isao sam da dam malu kriticicu izdavacu,reko ne bil uvidjeo gresku(citaj smilovao se) i to sve sredio kako treba. Izgleda od izdavaca nista :) ali naletise struje ne morske da se razumijemo,to su struje koje imaju ma vraga imaju koje lijece komplekse vise vrijednosti iako stripove citaju samo na engleskom a ovi stripovi sto spominjem su na hrvatskom jeziku. Takodje se nadziru i hiper inteligencije sa fizionomijom onog sto imamo dvoje ako smo iole muskarci...fizionomijom u obliku cigle. Izvini Veliki Blece nisi to zasluzio da te ostete prilikom stampanja
....sve mudonje..
-"Hajde Halile,ti ga prvi zalilaj!" |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 21:28:11
|
quote: Originally posted by mladen13
ja sam popizdio što nece biti Texa maxi 4 u HC, jel ima neko da ga prodaje?
Bilo ga je, ali navodno samo 60-ak ispravnih. Uspio sam nabaviti jednog, nema šanse da ga prodam. I meni je bilo neobicno cuti da je došlo do greške u tiskari, ošteceno je skoro 90 posto naklade i da bi novo tiskanje trebao platiti izdavac. Pa ako je greška tiskare, onda bi novo tiskanje trebalo ici na njen trošak. Jasno mi je da se Bernardu ne isplati ponovno tiskati HC izdanja, pogotovo što se ona vrlo slabo prodaju. A zašto bojkotirati Ludens |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 21:28:54
|
daj ti preciziraj u cemu je greška jer ja ne primjetih na svojim primjercima ništa neobicno |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 07/05/2008 : 21:34:56
|
E alane,izgleda da ja necu ni dobiti primjerke. Navodno od ovih stripova sto sam spominjao,neki su bili ok to si ti vjerovatno stigao kupiti,dok sam ja dobio informaciju da ih je dosta osteceno a da postoji mogucnost da se nece stampati ponovo. Jednostavno kod mene nema greske tj.nema primjerka . Ovo me toliko pogodilo da sam vala i Halil ne bi ga zalilo |
Porter |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 07/05/2008 : 21:42:59
|
Zasto mislis da lecim svoje "komplekse" ako ti ukazem na gresku? Ti si pogresio, ja sam te ispravio. A greska je na hrvatskom, ne na engleskom jeziku. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 07/05/2008 : 21:50:24
|
dobro, zar nisam ja dezurni jezicni cjepidlaka? ali gle, mala greskica nije klasicni pleonazam... htio je ukazati da zeli dati jednu kritiku koja to jedva jest, znaci manje, mnogo manje od male kritike, tek majusna, mala, malecka kritika zvnana mala kritikica to svakako ne ide u red s klasicnim idiotskim gomilanjem suvisnoga tipa ''ja, osobno, smatram...'' ili ''oko petnaestak''... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 22:13:07
|
quote: Originally posted by 76
Bilo ga je, ali navodno samo 60-ak ispravnih. Uspio sam nabaviti jednog, nema šanse da ga prodam. I meni je bilo neobicno cuti da je došlo do greške u tiskari, ošteceno je skoro 90 posto naklade i da bi novo tiskanje trebao platiti izdavac. Pa ako je greška tiskare, onda bi novo tiskanje trebalo ici na njen trošak. Jasno mi je da se Bernardu ne isplati ponovno tiskati HC izdanja, pogotovo što se ona vrlo slabo prodaju. A zašto bojkotirati Ludens
onda odustaju od svih HC izdanja ? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2438 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 07/05/2008 : 22:33:52
|
Mislim da je ono o AKD kao "definitivno najbolji tiskari u regionu, koji znaju sta rade, inace nebi tiskali putovnice ili sta vec"... sada zaista otišlo u vetar. (posle onoga sto se dogodilo sa integralima... itd.) |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 07/05/2008 22:37:44 |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 07/05/2008 : 22:42:02
|
quote: Originally posted by BiDi
Mislim da je ono o AKD kao "definitivno najbolji tiskari u regionu, koji znaju sta rade, inace nebi tiskali putovnice ili sta vec"... sada zaista otišlo u vetar. (posle onoga sto se dogodilo sa integralima... itd.)
- |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 22:46:48
|
quote: Originally posted by 76
Bilo ga je, ali navodno samo 60-ak ispravnih. Uspio sam nabaviti jednog, nema šanse da ga prodam. I meni je bilo neobicno cuti da je došlo do greške u tiskari, ošteceno je skoro 90 posto naklade i da bi novo tiskanje trebao platiti izdavac. Pa ako je greška tiskare, onda bi novo tiskanje trebalo ici na njen trošak. Jasno mi je da se Bernardu ne isplati ponovno tiskati HC izdanja, pogotovo što se ona vrlo slabo prodaju. A zašto bojkotirati Ludens
Nisam prozvan,al' ako ne smeta da prokomentarisem. Ja necu da bojkotujem Ludens sto se tice vecine izdanja ali ovo sto se radi sa specijalcima,Maxijima i sl. je u najmanju ruku neozbiljno i neodgovorno. Zbog toga cu ta izdanja da prekinem da uzimam jer su mi se smucile stalne izmene - te u SC,pa krene HC,pa ga onda nema. Nekoliko puta sam uzimao odredjena izdanja,pa ih menjao za HC,pa sad opet da jurim SC I da,ne interesuju me komentari - "pa,imas sve lepo u SC" jer sam ja zeleo da imam HC varijantu koja je ponudjena,pa se sad odustaje od nje kod vise izdanja. Mozda to ispravi VC sa svojim specijalnim izdanjima. Postujem zasda samo kuce kao sto su Fibra i Libellus kod kojih znas sta mozes da ocekujes i koje imaju jasnu izdavacku politiku. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 07/05/2008 : 22:57:34
|
Zasto mislis da lecim svoje "komplekse" ako ti ukazem na gresku? Ti si pogresio, ja sam te ispravio. A greska je na hrvatskom, ne na engleskom jeziku.
-Beli fuce,pusti ti to dr.Curumu da ispravlja.Ako može..vidiš da ovi "hrvati" ni sami ne znaju jel "greška" il hoce "griješka"....a ti kao "ekavac"----"odi,bre,da se leciš"!!- -Narisah ovo u schali,nadam se da se "kontamo"!
-A ti Ahmetovicu,sunce ti žarko,samo zulume smišljaš!
-"Porucili su Krstici da im pukla guma na putu"! -Ma lažu,bre! -Ako su najavili da krecu u 5,ima da krecu u 5! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/05/2008 : 23:02:42
|
ovo s krsticima mi je najjaca scena kojom pocinje ijedan film ikada snimljen... to je toliko nevjerojatno da covjek moze samo zinuti kako je genijalno |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 07/05/2008 : 23:05:30
|
quote: Originally posted by dveribad
Zasto mislis da lecim svoje "komplekse" ako ti ukazem na gresku? Ti si pogresio, ja sam te ispravio. A greska je na hrvatskom, ne na engleskom jeziku.
-Beli fuce,pusti ti to dr.Curumu da ispravlja.Ako može..vidiš da ovi "hrvati" ni sami ne znaju jel "greška" il hoce "griješka"....a ti kao "ekavac"----"odi,bre,da se leciš"!!- -Narisah ovo u schali,nadam se da se "kontamo"!
-A ti Ahmetovicu,sunce ti žarko,samo zulume smišljaš!
-"Porucili su Krstici da im pukla guma na putu"! -Ma lažu,bre! -Ako su najavili da krecu u 5,ima da krecu u 5!
Nema ljutnje, bice mi glupo da tako mala stvar bude povod za svadje i rasprave. Stavise, odjavljujem se sa topika koji mi je ionako bio interesantan samo zbog gramaticke greske. Porter, sve najbolje, nema ljutnje.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/05/2008 : 23:07:04
|
jope on. a kad nije greska, ponajmanje GRAMATICKA |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 07/05/2008 : 23:28:08
|
Nema ljutnje bijeli luke ,ovo sam engleski spomenuo jer mislim da si ti jednom rekao da citas samo stripove na engleskom,ustvari to su se tvoji jarani zezali na tvoj racun dok si bio odsutan. Sto se tice greskice to sam sa predumisljajem napisao,da ispadne toliko mala kritika da se jedva pod mikroskopom vidi. Kritikica to je nesto sitno a tek mala e to je nevidljivo :). |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 07/05/2008 : 23:37:53
|
Dveribade ova rijec zulum baci me u googlanje,zar se ne mogu koristiti normalne rijeci a ne neki turcizmi da sav narod razumije vako ko hajvan trazim a vakat gu*it . Zulum-steta jel to jel to |
|
|
Topic |
|