Author |
Topic |
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 10/05/2008 : 14:41:48
|
OZENIO!!!!!!!shta mislite sa kim bi se ozenio i da li bi imao dece???muske ili zenske??da li bi se deca cupala i razbijala kucu??? cinilo mi se zanimljivo pa shta vi mislite da li je zagor zreo za zenidbu???cisto me zanima shta bi vi mislili
|
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 10/05/2008 : 14:49:29
|
Ja bi najradije da se Zagor vjenca sa Gambit. Ona mi je posebno draga. Ali Ferri je negdje rekao da ce se vjencati sa Fridom... |
|
|
quaresma
Average Member
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 10/05/2008 : 14:50:23
|
Ma ne da on Chica nikome..zamisli koliko je natezanja bilo u onoj kolibi navecer :)) |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 10/05/2008 : 15:16:03
|
a ja mislio još jedna glupava tema o zagoru, kad ono... |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3862 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 10/05/2008 : 15:35:56
|
quote: Originally posted by weljko94
OZENIO!!!!!!!shta mislite sa kim bi se ozenio i da li bi imao dece???muske ili zenske??da li bi se deca cupala i razbijala kucu??? cinilo mi se zanimljivo pa shta vi mislite da li je zagor zreo za zenidbu???cisto me zanima shta bi vi mislili
pocni slušat Ðubrivo! |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 10/05/2008 : 18:56:02
|
quote: Originally posted by sonor
pocni slušat Ðubrivo!
....pod hitno! |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 10/05/2008 : 19:15:49
|
S kim bi se oženio? ne znan. Ali dica bi zasigurno bila prolematicna. Stalno bi bila u sjeni oca. prvo dite- recimo sin bi bio razmaženo derište. Još bi se udružio s Mortimerom da oca zajebe. To im je u genima. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 10/05/2008 : 20:08:36
|
navodno je Ferri nacrtao vec zadnju Zagorovu epizodu u kojoj se zeni sa Fridom.Kada ce to biti objavljeno,zavisi od toga kako ce se Zagor prodavati tj. kad ce mu doci kraj...nadam se nikad |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47259 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/05/2008 : 20:11:07
|
quote: Originally posted by Poncho
S kim bi se oženio? ne znan. Ali dica bi zasigurno bila prolematicna. Stalno bi bila u sjeni oca. prvo dite- recimo sin bi bio razmaženo derište. Još bi se udružio s Mortimerom da oca zajebe. To im je u genima.
igra bi se lutkama |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/05/2008 : 21:06:56
|
quote: Originally posted by King Warrior
navodno je Ferri nacrtao vec zadnju Zagorovu epizodu u kojoj se zeni sa Fridom.Kada ce to biti objavljeno,zavisi od toga kako ce se Zagor prodavati tj. kad ce mu doci kraj...nadam se nikad
Je baš bi dugo izdržala razmažena plemkinja u darkwoodu. Bilo bi: Ili se selimo u Austriju (ili barem New Yrk ili Boston) ili razvod!!! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 10/05/2008 : 23:12:18
|
navodno je Ferri nacrtao vec zadnju Zagorovu epizodu u kojoj se zeni sa Fridom.Kada ce to biti objavljeno,zavisi od toga kako ce se Zagor prodavati tj. kad ce mu doci kraj...nadam se nikad
Je baš bi dugo izdržala razmažena plemkinja u darkwoodu. Bilo bi: Ili se selimo u Austriju (ili barem New Yrk ili Boston) ili razvod!!!
zagor bi je tukao svaki dan... |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/05/2008 : 23:53:00
|
Evo jos koja varijacija na maloumnu temu...Sta mislite,bi li Zagoru smrdjelo iz brnjice kad bi se nazderao luka? Ili ovo...Kad bi skinuo one cizme sto su mu srasle za noge bi li uvenula sva vegetacija u Darkwood-u? Zagor je jednostavno nepresusan izvor tema za topic-e... |
Wtf?
|
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 10/05/2008 : 23:58:22
|
quote: Originally posted by bagi
Evo jos koja varijacija na maloumnu temu...Sta mislite,bi li Zagoru smrdjelo iz brnjice kad bi se nazderao luka? Ili ovo...Kad bi skinuo one cizme sto su mu srasle za noge bi li uvenula sva vegetacija u Darkwood-u? Zagor je jednostavno nepresusan izvor tema za topic-e...
|
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
zo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
619 Posts
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 11/05/2008 : 10:59:43
|
quote: Originally posted by zo
Zagor se nikada nece oženiti jer je vidio šta je od Alan Forda uradila ona vještica
nemoguce,zato shto alan ford puuuuno posle darkwooda postoji,tako da je to NOWAY nemoguce.... @bagi,slazem se sa tobom ali mi se ova svidjala najzanimljivijom od tih |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Posted - 11/05/2008 : 16:10:17
|
Je baš bi dugo izdržala razmažena plemkinja u darkwoodu. Bilo bi: Ili se selimo u Austriju (ili barem New Yrk ili Boston) ili razvod!!!
A kako je uspio onda Chico koji je šeprtljav i strašljivac toliko dugo izdržati? |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 11/05/2008 : 19:03:18
|
quote: Originally posted by Death
A kako je uspio onda Chico koji je šeprtljav i strašljivac toliko dugo izdržati?
ne mislim na hrabrost, nego cinjenicu da je frida naviknuta na raskoš a tribala bi eto doc živit tamo negdi u vukojebini. A i jesi naša usporedbu, chico i Frida, je baš su slicni... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 11/05/2008 : 19:32:47
|
Zagor ne može imati djece jer je sterilan. Ozracen je zracima nekoliko puta, padao je s velike visine, dobio je 215 snažnih udaraca u prepone, živio je previše stresno, a i umro je u par navrata... Tako da ništa od potomstva za Zagora. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 11/05/2008 : 19:40:24
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Zagor ne može imati djece jer je sterilan. Ozracen je zracima nekoliko puta, padao je s velike visine, dobio je 215 snažnih udaraca u prepone, živio je previše stresno, a i umro je u par navrata... Tako da ništa od potomstva za Zagora.
pa može ga Hellingen klonirat. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 11/05/2008 : 19:43:43
|
Razumem ja da je mali od palube usao u pubertet, ali sta se tebi zenidbe motaju po glavi!? |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 12/05/2008 : 00:05:57
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Zagor ne može imati djece jer je sterilan. Ozracen je zracima nekoliko puta, padao je s velike visine, dobio je 215 snažnih udaraca u prepone, živio je previše stresno, a i umro je u par navrata... Tako da ništa od potomstva za Zagora.
gluposti.Zagor moze odjednom da napravi 14 djece,sto je troje vise nego Chuck Norris |
|
|
Topic |
|