forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Usluga za Mafest
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 13:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Da probam i ovde. Kad je tema bila u svaštari niko se nije javljao. Možda je ovde primete.

Molio bih nekoga iz Srbije ko ide na Mafest, da mi, ako mu to ne bude problem ucini dve usluge:
1. Da mi od Markosa pokupi XIII od Marketprinta,
2. Da mi kupi dve majice.
Ja bi mu novce pustio poštom, a stripove i majice bi se dogovorili kako da pokupim.
Jel može?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 13/05/2008 : 15:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Ajde ljudi pomozite coveku, ja bih rado ali ne idem, jos sam klinac!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 16:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Dobro vam kaže moj drugar Walas, pomozite coveku.

Go to Top of Page

Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts

Member since 05/02/2008

Posted - 13/05/2008 : 19:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Garak a Private Message
Evo Raspucine ja bi ti stvarno to odradio samo da idem na Mafest
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/05/2008 : 19:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja ti mogu napraviti ovu uslugu ako mozes uplatiti novac na racun u hrvatskoj (ne volim poštu- postoji velika vjerojatnost da nesto pode krivu)
te ako nesto smislis u vezi pitanja razmjene, tj. kako da ti te stripove/majice dam
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 20:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ja ti mogu napraviti ovu uslugu ako mozes uplatiti novac na racun u hrvatskoj (ne volim poštu- postoji velika vjerojatnost da nesto pode krivu)
te ako nesto smislis u vezi pitanja razmjene, tj. kako da ti te stripove/majice dam

Hvala ti na ponudi, druže, bojim se da nam ne cini posao. Trebao mi mi neko iz Srbije ko ide.
Mislio sam da nekom iz Srbije pustim novce poštom i da mi on to pokupi, pa kad ja strignem da to uzemem od njega.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/05/2008 : 21:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
za XIIIice ne mogu obetjati(zavisi od kolichine pizdarija koje tju nositi nazad) ali majice ne bi trebalo da bude problem da ti pokupim te donesem.
nije neshto al je od srca:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 21:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

za XIIIice ne mogu obetjati(zavisi od kolichine pizdarija koje tju nositi nazad) ali majice ne bi trebalo da bude problem da ti pokupim te donesem.
nije neshto al je od srca:)

Tooo Dakara DRŽAVO!
Jel moguca ova varijanta? Ja tebi post-netom iz Mitrovice pošaljem novce za XIII i za majice. Ti daš Markosu koliko treba i kupiš mi majice. Majice nek budu kod tebe, a za XIII cemo da vidimo, možda se u meduvremenu još neko javi. Koliko toga ima, ne znam da me ubiješ, mislim da je to komplet Marketprintovih XIII-ica.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 13/05/2008 : 21:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
toga sam se i plashio te zbog toga stavih da nisam siguran oko XIIIica.
uglavnom, javni mi ti na PM koje majice potrebujesh i u kojim velichinama pa tjemo srediti(i ukljuchi i kolko gengi trebam ustupiti Fibrashu:).
za kesh nije problem... reshitjemo kad se vrnem u Maticu:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 14/05/2008 : 14:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
Pozdrav Vaske, ako su Dekari teski ti stripovi mogu ih i ja prevesti do Srbije. Pa je cak moguce organizovati da se to prebaci nekako do Mitrovice. Mozda!

To znaci da ne dolazis u Makarsku, a bas sam mislio da cemo se o5 videti.

Edited by - Profesor on 14/05/2008 14:25:10
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/05/2008 : 16:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Profesor

Pozdrav Vaske, ako su Dekari teski ti stripovi mogu ih i ja prevesti do Srbije. Pa je cak moguce organizovati da se to prebaci nekako do Mitrovice. Mozda!

To znaci da ne dolazis u Makarsku, a bas sam mislio da cemo se o5 videti.

Sad kad cujem da i ti stižeš, još više mi je krivo.
Kako si ti? Jesi dobar?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/05/2008 : 17:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by supermark

Hvala ti na ponudi, druže, bojim se da nam ne cini posao. Trebao mi mi neko iz Srbije ko ide.

ako dolazis na CRS onda to sto smo iz razlicitih drzava nije problem
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/05/2008 : 18:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
pa šta je bilo raspucine
a baš sam se veselio da te upoznam

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/05/2008 : 20:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

pa šta je bilo raspucine

I ja bre brate. Cerkici mi napukla kljucna kost i sve sam morao da odložim. Krivo mi je da crknem, još od CRŠ-a planiramo tu Makarsku, ali kad nece, onda nece.

Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 14/05/2008 : 22:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
Uh bas, bad.
Lako cemo za Makarsku, neka samo malena ozdravi.
A, ja sam ti tamo svake godine, pa cemo se videti dogodine, ne brigaj. (A mozda i u Septembru u BG-u na Salonu;)

Inace kod mene ti je sve isto i po starom. Skola, kuca, zena, deca, stripovi:)
Nego ne rece dal' da ja preuzmem ovo od dekare ili... No on je vec otisao pa cu se ja vec dogovoriti s njim. Kaqko god bilo reseno je.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/05/2008 : 00:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:

pa šta je bilo raspucine

I ja bre brate. Cerkici mi napukla kljucna kost i sve sam morao da odložim. Krivo mi je da crknem, još od CRŠ-a planiramo tu Makarsku, ali kad nece, onda nece.

važno da kcerkici bude dobro
a mafesta ce biti

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/05/2008 : 00:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:

quote:

pa šta je bilo raspucine

važno da kcerkici bude dobro
a mafesta ce biti

Sve najbolje!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 16/05/2008 : 10:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Pera ( Profesor ) je inace jedan od ljudi zbog kojih sam nastavio sa citanjem stripova. On mi je u Prištini, gde smo obojica tada živeli davao da citam Veliku moc malog Šninkela, pa stotku Dilana Doga, pa Betmena... Da nije bilo Pere ne verujem da bi znao da postoje stripovi za ozbiljne i odrasle ljude.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000