forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog gigant 3
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 08/06/2008 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Roi crta, i to na vrhuncu. Scenario Tito Faraci. Možda i najbolji DD gigant. Bar od ovih koje sam citao, a da je jedna prica. I da, meni je Bezimeni iznad proseka. Berbatova je cini mi se sve bolja i bolja.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 09/06/2008 : 00:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by GeneziS

Ja ovo cekam.

I mene jako zanima taj gigant.
Nadam se da je sljedeci, ali teško, jer mi se cini da Ludens ide od Pao s neba prema novijima, a tek dok njih izda ce se vratiti unatrag.
Ili možda krene nasumicno, kao kod specijala.
Ali zasad su ova 3 giganta zaredom i u originalu.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/06/2008 : 10:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by GeneziS

Ja ovo cekam.

Imam ga ja... u piratskoj varijanti.
Odlicna epizoda!!!!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17011 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/06/2008 : 11:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
I mene zanima taj gigant Grešnici Helborna, još otkako sam procitao recenziju. Pao s neba je solidan, Bezimeni mi se nije svidio.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/06/2008 : 11:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Do sada najbolji Gigant koji sam procitao, pravo remek-djelce (mislim na Grešnike Helborna ne na trojku ofkors). Roi je u svom pravom crtackom ambijentu - jezivi, pusti hodnici zatvora/ludnice, ispijeni i izmuceni ljudi, puno sjenke, ma odlicno.

...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/06/2008 : 12:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ma na stranu odlicni roi u "grešnicima", ali ta prica, te diskutabilne ideje i stavovi i taj dylan u tom gigantu... plus mršav rasplet... meni prosecan gigant koji samo tamo negdje na momente briljira. no, jeste bolji od primjerice "krugova u žitu" jer eto nekakvu pricu "grešnici" cak i imaju.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 09/06/2008 : 14:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
ovih dana sam procitao systemove 4 i 5. nisu sve price jednako dobre, no razlicite su ideje, za svakoga ponešto i dobro sam se zabavio. sva 3 ludensa su mi koma, mislim da model jedne price na 240 stranica ne drži vodu kod dylana.

Till I Collapse
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/06/2008 : 16:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ne svida mi se kako je stano nacrtao dilanove uši... em su špicaste kao da je romulanac, em je malo klempav. :))

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/06/2008 : 07:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

ne svida mi se kako je stano nacrtao dilanove uši... em su špicaste kao da je romulanac, em je malo klempav. :))

A što zaobilaziš Vulkance?! Rasisto Istina je da više lici na dr. Spoka...

...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 10/06/2008 : 10:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:

A zasto ne na Yodu?

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/06/2008 : 11:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:

quote:

A zasto ne na Yodu?

Zato što je Joda jedan jedini i neponovljiv, eto zašto!!

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/06/2008 : 12:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
I može sve da prebije a da znoja ne pusti!!!

...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/06/2008 : 16:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by morrison

quote:

quote:

A zasto ne na Yodu?

Zato što je Joda jedan jedini i neponovljiv, eto zašto!!

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 11/06/2008 : 10:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

I može sve da prebije a da znoja ne pusti!!!

Al' se zato postapa!

Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 12/06/2008 : 16:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

ovih dana sam procitao systemove 4 i 5. nisu sve price jednako dobre, no razlicite su ideje, za svakoga ponešto i dobro sam se zabavio. sva 3 ludensa su mi koma, mislim da model jedne price na 240 stranica ne drži vodu kod dylana.

Daj malo vise komentara za DD SC Gigant br.5, za ove ostale price osim Pesme Sirena,jer tu vec imam,jel se isplati dati 900din. za tih preostalih 100 i kusur strana?

DD LU Gigant 3 necu kupiti to je sad vec sigurno, Bezimeni mi je bio prosek,a onaj prvi, bolje da ga nisu ni objavljivali.

Gresnici Helborna. Roi crtez 10/10, pricha 8/10.

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 13/06/2008 : 08:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
ako nisi zadrti kolekcionar baš i ne. teško je nekome sugerirati, no za takvih pola stripa nisam siguran da se isplati dati punu cijenu.

Till I Collapse
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 13/06/2008 : 14:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

ako nisi zadrti kolekcionar baš i ne. teško je nekome sugerirati, no za takvih pola stripa nisam siguran da se isplati dati punu cijenu.

Onda ga necu ni uzimati,kad sam poceo skupljati Dilana bio sam odusevljen,koliko dobrih epizoda...u zadnje 2-3 godine na prste mogu prebrojati koje su to stvarno dobre epizode,jesam kolekcionar,ali kao sto kazes necu da kupujem samo da bi bacao pare na nesto sto mi nece priciniti nikakv uzitak...

Ista pricha i sa crtacem Shrek,pazi ima 3 dela, a zadnji deo je takvo nevidjeno smece da mi je zao bilo tih 90min. gledanja...isto je i sa Dilanom i sa svakim drugim stripom,filmom,muzickim albumom...

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

Španac
Starting Member

Croatia
50 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/08/2008 : 18:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Španac a Private Message
Gdje nabavljate te piratske verzije?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 09:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Španac

One su ti skuplje od regularnih, dakle, batali ih se...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 08/08/2008 : 10:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by Španac

Dobrodosao, i svaka cast za avatar!

Go to Top of Page

Španac
Starting Member

Croatia
50 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/08/2008 : 15:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Španac a Private Message

quote:Originally posted by Španac

One su ti skuplje od regularnih, dakle, batali ih se...
I want to play a game.

Znace ne isplate se....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 15:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ma da... I hrvatski ludens i srpski system ce ti izdati sve gigante i almanahe. Sad još srbi pocinju izdavati i superbook što je kombinacija specova, kratkih prica iz giganata, a i almanaha mislim.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Španac
Starting Member

Croatia
50 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/08/2008 : 18:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Španac a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ma da... I hrvatski ludens i srpski system ce ti izdati sve gigante i almanahe. Sad još srbi pocinju izdavati i superbook što je kombinacija specova, kratkih prica iz giganata, a i almanaha mislim.

Ok hvala.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000