forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stigli mi stripovi!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 13/05/2008 : 20:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
Evo malopre sam podigao stripove iz poste. Poslali mi iz Alan Forda.
Stiglo je a ja ne znam sta prvo da citam, pa sam zato hteo ovde sa vama da podelim ovu neizmernu srecu!
Svaka cast knjizari Alan Ford na njihovoj profesionalnosti, stripovi su bili ususkani kao da su samu bebu stavili unutra!
I svaka cast izdavackoj kuci Fibri na sjajnim stripovima u jos sjajnijoj opremi!
Hvala vam svima!

Every man dies,
not every man really lives.

Edited by - William_Wallace on 13/05/2008 20:28:36

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2008 : 20:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne znam sta je ovo "Tornjevi Boa Morija"... Voleo bih to da procitam... Izgleda mi interesantno... Koliko kosta taj album???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2372 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 13/05/2008 : 20:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Lepo...znam kakav je osecaj...a znam i za AFovu pedantnost u pakovanju stripova...svaka im cast na tome...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 13/05/2008 : 20:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
lijep izbor,

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 20:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Svi su ti dobri. Kad budeš citao Tom Bar oduševiceš se, a o Svagdanjoj napiši neki komentar. Svagdanja je najbolji strip koji sam u životu citao.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 13/05/2008 : 20:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ne znam sta je ovo "Tornjevi Boa Morija"... Voleo bih to da procitam... Izgleda mi interesantno... Koliko kosta taj album???

To je Hermannov serijal koji je izdao Marketprint. Ima 13 albuma, po 630 dinara. Radnja se odvija u srednjem veku i stvarno je super strip. Preporucujem!

Every man dies,
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 13/05/2008 : 20:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Svi su ti dobri. Kad budeš citao Tom Bar oduševiceš se, a o Svagdanjoj napiši neki komentar. Svagdanja je najbolji strip koji sam u životu citao.

I jedan i drugi su mi se naopako dopali u preview-u! Jer da nisu ne bi ih ni kupovao. Trebalo je odvojiti para za ovo, 9300 dinara nije malo!

Every man dies,
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 13/05/2008 : 20:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by William_Wallace

quote:
Originally posted by Raspucin

I jedan i drugi su mi se naopako dopali u preview-u! Jer da nisu ne bi ih ni kupovao. Trebalo je odvojiti para za ovo, 9300 dinara nije malo!

Kako, crno malo. Pare su to, ali mi veruj da ti vredi sve što si kupio. Ja nisam citao ta dva Hermana i Bosanske basne. Ovo drugo ti je sve super.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 13/05/2008 : 21:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
I ja sam dobio odlicne stripove u moje dve transakcije od Alan Forda. I ja ih pohvaljujem.

Evo malo da pogledate nesto... a mozda je vec i bilo...

http://www.youtube.com/v/Z3CT6OxNB8I

Edited by - darth on 13/05/2008 21:46:58
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2008 : 23:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by darth

I ja sam dobio odlicne stripove u moje dve transakcije od Alan Forda. I ja ih pohvaljujem.

Ma daj mani se, pio sam secera i vode kad sam ovo video...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2008 : 23:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

To je Hermannov serijal koji je izdao Marketprint. Ima 13 albuma, po 630 dinara. Radnja se odvija u srednjem veku i stvarno je super strip. Preporucujem!

Moracu da uzmem jedan kad budem isao... Izgleda mi stvarno dobro... Ima li ih na lageru, mislim da li ima neki deficitarni broj...???

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 13/05/2008 : 23:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

quote:

quote:

Moracu da uzmem jedan kad budem isao... Izgleda mi stvarno dobro... Ima li ih na lageru, mislim da li ima neki deficitarni broj...???

Ne bih znao reci. Mozes da kupis u Alan Fordu, Darkwoodu ili da narucis od Marketprinta. Ali evo sada Marketprint daje popust, ako se kupi ceo komplet od 13 albuma onda je cena 7000 umesto 8200 bez popusta.
U svakom slucaju preporucujem, Hermann(a i Marketprint) je to maestralno odradio!

Every man dies,

Edited by - William_Wallace on 13/05/2008 23:30:55
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2008 : 01:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Koliko si platio sve ovo?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 14/05/2008 : 05:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
quote:

quote:

Ma daj mani se, pio sam secera i vode kad sam ovo video...

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 14/05/2008 : 07:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Uopce neznam što da pišem...
Evo par smajlija da vidite kako sam se sve osijecao...
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/05/2008 : 08:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
od tvog izbora moji favoriti su spaghettiji i eternaut. Spagetiji su strašni, macanov intro je isto jako dobar. Eternaut je klasik, ali kakav! Ovakve atmosfere još nisam osjetio u nijednom stripu do sad.Fenomenalno!
Tom,s bar je ok, mada mi je IvanPire bolji.Trillo je ipak nenadjebiv. Sv.borba je nešto zaista svježe u svjetu stripa, ali mene nije toliko oduševilo kao recimo Raspucina. Jeste dobro,zanimljivo, boje odlicne, a opet nije neko remek-djelo. Catingu i Tornjeve nisam citao, MaxM solidan, šteta što nema više Drpige:(
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/05/2008 : 10:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
uf, ja sam sa 16 jedva nalazio lovu za ludensove stripove...
svaka cast, wallace!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 14/05/2008 : 15:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Ohoho!
Pa ovde se ozbiljno kupuje...
Koliko ti je izaslo sve zajedno?
Znam taj osecaj kada pokusavas da dodjes do stripova iz AF, ali jednostavno za svakim slojem papira koji pocepas sledi jos jedan, pa jos jedan...
Svaka im cast, i nek samo tako nastave...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 14/05/2008 : 17:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Koliko si platio sve ovo?

9300 dinara sa postarinom. I bas je expresno stiglo, poslali su u ponedeljak ujutru a sutradan sam podigao! Svaka im cast na brzini.

Every man dies,
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 14/05/2008 : 17:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

uf, ja sam sa 16 jedva nalazio lovu za ludensove stripove...
svaka cast, wallace!

Pre tri i po godine sam prvi put narucio stripove od knjizare Alan Ford i bilo je oko 900 dinara posle toga 2000 pa 4000 pa 5000 i sada 9300(ovo mi je sigurno vec sedmi kako narucujem od njih). Ne znam ni sam odakle pare vadim, samo ih stekam pa malo pozajmim od majke(ocu cenu ni ne govorim, da sazna koliko sam sada dao para slogirao bi se sto posto) pa ukrupnim sitninu koju skupljam(skupim i do 2000 dinara) pa... ne znam vise ni sam odakle! Uglavnom skupi se nekako!

Every man dies,
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 14/05/2008 : 17:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message
AH posle kad se zaposlis bice stripovaaaa !!!

Zamisli da mozes da izdvajas svakog meseca 200 eur od plate samo za stripove a?
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 14/05/2008 : 18:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message
quote:

AH posle kad se zaposlis bice stripovaaaa !!!

Zamisli da mozes da izdvajas svakog meseca 200 eur od plate samo za stripove a?

E to je zivot!

Every man dies,
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000