Author |
Topic |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 15/05/2008 : 00:58:36
|
Danas sam prvi put procitao ovo Libellus izdanje i ovog Martija uopce...i mogu samo rec da mi je drago sto se odustalo od kung-fu profesora Misterije :) mislim da je scena u kojoj Marti iz cista mira skace u ninja pozu antologijska :)
enivej, ono drugo sto me vise smeta (a ako je vec bilo razgovora o ovome neka samo neko posta link) jest - zasto su za transliteraciju indijskih/sanskrtskih naziva koristena pravila transliteracije prilagodjena engleskom jeziku...mislim da bi ona dva hrvatska indologa sto citaju strip s radoscu upucali lektora :)?
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/05/2008 : 15:18:10
|
Pa, mislim da ga je ulovilo i u jednoj malo kasnijoj epizodi "Znak smrti" gdje preživi 36 soba Shaolina! Ipak je prošao teški trening Kut Humija na Tibetu, kung-fu u ne bi smio biti stran...
Nemoj se namjeriti na lektora (citaj Curunira), da on ne upuca tebe što dovodiš pitanje vjerodostojnost lekture¨! He,he... Kakvi primjeri, nindža-ninja ili nešto više egzoticno? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 15/05/2008 : 20:21:49
|
quote: Originally posted by DeeCay
Pa, mislim da ga je ulovilo i u jednoj malo kasnijoj epizodi "Znak smrti" gdje preživi 36 soba Shaolina! Ipak je prošao teški trening Kut Humija na Tibetu, kung-fu u ne bi smio biti stran...
Nemoj se namjeriti na lektora (citaj Curunira), da on ne upuca tebe što dovodiš pitanje vjerodostojnost lekture¨! He,he... Kakvi primjeri, nindža-ninja ili nešto više egzoticno?
Lektor (Curunic) ili kako bi Her Zika reko KOLEKTOR :D :D |
|
|
|
Topic |
|