Vec ga stvarno dugo nismo vidjeli... Jedna bolja prica i konacan kraj SS-ove trilogije!
Evo originala: Subject and Script-Writer: Luigi Mignacco Artwork: Domenico and Stefano Di Vitto
Pustinja Nevada, 1950. Još razocarani Mister No srece likove koji ce mu promijeniti život: Jonathan Eden i mladi Oliver. Od prvog ce uzeti svoj "look" (famozna crna majica sa cetverolisnom djetelinom), dok ce se zahvaljujuci drugome (na odredeni nacin) boriti u Koreji! (M.A.S.H.?)
plus Esse-Esse: Cuore di tenebra/Srce tame (ocita aluzija na toliko citirani romancic)
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
a vala više dosta i tih prica iz njegove prošlosti... ima li šta iz sadašnjosti, a da valja, ovako utušiše sa prošlošcu i u redovnim i u specijalcima i u maxi izdanjima...
"Experience is simply the name we give our mistakes"
a vala više dosta i tih prica iz njegove prošlosti... ima li šta iz sadašnjosti, a da valja, ovako utušiše sa prošlošcu i u redovnim i u specijalcima i u maxi izdanjima...
Originally posted by TrOMISLAWSKI Od danas u "Stripovi na kvadrat" a od sutra na kioscima
Znaš li možda dali ce i dalje biti HC izdanja MNo specijala, a i ostaloga (onaj MNo maxi, Tex Maxi i sl.) kao i dosad ili više nece, nego samo SC? Nešto je netko cini mi se spominjao da više nece biti HC-a. Ako znaš situaciju bio bih ti zahvalan, da ne cekam ono cega biti nece.
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Odlicna epizoda, još jedna u nizu odlicnih prica iz Jerryjeve prošlosti.
apsolutno potvrdjujem. ostao sam sokiran kako odudara od redovnih novih mr noova. jednostavno, fenomenalna epizoda. ne pamtim kad sam kupio na kiosku ista takvo od mr noa u hrvatskoj osim maxija ''bilo jednom...'' i dodatak je solidan cak...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Uglavnom su epizode iz proslosti dobre,ali videcemo kakva je epizoda iz buducnosti jer se u najnovijem broju Veselog Cetvrtka radnja odvija u 1999 i docekuje se u novogodisnoj noci 2000 godina happy new year people