forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bernardovi kalendarcici
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/05/2008 : 20:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Porter
Ne znam bas fazone u vezi prava i cijena,ali ako nije skuplje onda je bolje da se ponovo stampao klasik.
Brojevi koji su trazeni,da se ponovo izbace.
Tako bi neki novi kupci AF-a imali mogucnost za kupovinu 60 i kusur brojeva.
Normalno svako ima svoje racunice i planove,ovo mi samo djeluje logicnije.

Ne, nisam mislio na izdavacku politiku i šta je isplativije nego na novu trgovacku politiku koju uvjetuje Tisak kao najveci distributer ( sa najviše prodajnih mjesta ) a takva politika, ako se ostvari. sigurno ce sprijeciti pojavljivanje novih izdanja na kioscima a možda i neka nerentabilna izdanja "protjerati".

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/05/2008 : 20:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Ne mozes slati na kioske broj 1 i broj 70 iste serije. Mora se drugacije zvati.

To je fazon,ma ja naprave pravila da handre kolekcionare i to je to.
Onda razumijem potez i podrzavam,znaci nije do izdavaca vec do drugih mocnika.
Nije lako ni izdavacima sa svim sumnjivim pravilima.

To nisu izdavacka pravila. Iz istog razloga pojavljuju se specijalci Bleka i Marka. To su u stvari regularni brojevi ali pod drugim nazivom mogu na kioske istovremeno kad i regularna serija. U protivnom novi broj znaci automatsko povlacenje prethodnog sa kioska.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/05/2008 : 20:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Malo sam skontao da to nije bas kako sam ja mislio,ima dosta drugih stvari koje stoje iza toga.Nista moje je da pohvalim,pokudim,kupim.
Vecinom hvalim i kupujem,samo me ovo zadnje malkice razocaralo sto se desilo Ludensu.Mislim na ostecenja HC izdanja,tako da svi potencijalni kupci nisu mogli da nabave svoje primjerke.
Ne znam koje su pravne kazne u hrvatskom zakonodavstvu,reko da se kazne ljudi ili masine koji(e) su odgovorne.
Da li postoji kazna vjesanjem
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2008 : 20:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Malo sam skontao da to nije bas kako sam ja mislio,ima dosta drugih stvari koje stoje iza toga.Nista moje je da pohvalim,pokudim,kupim.
Vecinom hvalim i kupujem,samo me ovo zadnje malkice razocaralo sto se desilo Ludensu.Mislim na ostecenja HC izdanja,tako da svi potencijalni kupci nisu mogli da nabave svoje primjerke.
Ne znam koje su pravne kazne u hrvatskom zakonodavstvu,reko da se kazne ljudi ili masine koji(e) su odgovorne.
Da li postoji kazna vjesanjem

Treba objesit mašinu koja je krivo tiskala strip

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/05/2008 : 20:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Shit Happens!

Baš sam Bernardu rekao da je slobodno moga ostaviti oštecene primjerke u prodaji jer ionako ima onih kojima je samo bitno da hrbat lipo izgleda.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/05/2008 : 22:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ima svakakvih cudaka ,mogao je to utusiti.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/05/2008 : 23:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Jeste to je znacajno pitanje,Pilot-maxi imaju samo 2 broja.
Jedan izasao HC a drugog nema u ovoj varijanti,sramota !
Do koga je ne znam ali nije do mene.

Ajd sad sta je bilo s ovom turom bilo je.
Ali bar da se pojave kad bude sledeca tura HC
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 23/05/2008 : 00:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Nije to Bernardova tvorevina, u Italiji vec dugo izlazi T.N.T. Gold (došli su negdje do Rebusa), RACCOLTA T.N.T.Gold (trenutno su na broju 120) i SUPER Alan Ford u kojem izlaze po dvije price, trenutno su negdje oko 365/366.broja.

U svakom slucaju hvalevrijedan potez, a ovih dana ce (valjda) i Borgis objaviti pretposljednji broj...

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

zagor123
Starting Member

Croatia
14 Posts

Member since 22/05/2008

Posted - 23/05/2008 : 08:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zagor123 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Jeste to je znacajno pitanje,Pilot-maxi imaju samo 2 broja.
Jedan izasao HC a drugog nema u ovoj varijanti,sramota !
Do koga je ne znam ali nije do mene.

Ajd sad sta je bilo s ovom turom bilo je.
Ali bar da se pojave kad bude sledeca tura HC

ljudi soryte na glupom pitanju,nov sam pa i nisam baš informiran,al kaj to znaci HC(ak neki pitaju,ne,nije šala)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/05/2008 : 09:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hard Cover / Tvrdi uvez

Go to Top of Page

zagor123
Starting Member

Croatia
14 Posts

Member since 22/05/2008

Posted - 23/05/2008 : 09:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zagor123 a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hard Cover / Tvrdi uvez

Hvala puno,kompa
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 23/05/2008 : 09:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
ako bi išla nova serija preporucio bih kvalitetniji papir u hc izdanju. prva 4 sam kupio dok nisam nabavio sc i nakon godinu dana je lijepo žuti valoviti papir u tvrdim koricama. jednostavno nije mi jedno za drugo

Till I Collapse
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/05/2008 : 11:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Tomislav

Isto tako i sa Martin Mystere Maxijem, hoce biti HC? A Tex maxi 4, mozda ponovno tiskan?

Marti Misterija Maxi u izdanju Strip Agenta se nece pojaviti u tvrdom uvezu.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000