Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/05/2008 : 20:43:41
|
quote: Originally posted by Porter Ne znam bas fazone u vezi prava i cijena,ali ako nije skuplje onda je bolje da se ponovo stampao klasik. Brojevi koji su trazeni,da se ponovo izbace. Tako bi neki novi kupci AF-a imali mogucnost za kupovinu 60 i kusur brojeva. Normalno svako ima svoje racunice i planove,ovo mi samo djeluje logicnije.
Ne, nisam mislio na izdavacku politiku i šta je isplativije nego na novu trgovacku politiku koju uvjetuje Tisak kao najveci distributer ( sa najviše prodajnih mjesta ) a takva politika, ako se ostvari. sigurno ce sprijeciti pojavljivanje novih izdanja na kioscima a možda i neka nerentabilna izdanja "protjerati". |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 22/05/2008 : 20:47:01
|
quote: Originally posted by Porter
quote: Originally posted by Markos
Ne mozes slati na kioske broj 1 i broj 70 iste serije. Mora se drugacije zvati.
To je fazon,ma ja naprave pravila da handre kolekcionare i to je to. Onda razumijem potez i podrzavam,znaci nije do izdavaca vec do drugih mocnika. Nije lako ni izdavacima sa svim sumnjivim pravilima.
To nisu izdavacka pravila. Iz istog razloga pojavljuju se specijalci Bleka i Marka. To su u stvari regularni brojevi ali pod drugim nazivom mogu na kioske istovremeno kad i regularna serija. U protivnom novi broj znaci automatsko povlacenje prethodnog sa kioska. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 22/05/2008 : 20:52:39
|
Malo sam skontao da to nije bas kako sam ja mislio,ima dosta drugih stvari koje stoje iza toga.Nista moje je da pohvalim,pokudim,kupim. Vecinom hvalim i kupujem,samo me ovo zadnje malkice razocaralo sto se desilo Ludensu.Mislim na ostecenja HC izdanja,tako da svi potencijalni kupci nisu mogli da nabave svoje primjerke. Ne znam koje su pravne kazne u hrvatskom zakonodavstvu,reko da se kazne ljudi ili masine koji(e) su odgovorne. Da li postoji kazna vjesanjem
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/05/2008 : 20:55:13
|
Malo sam skontao da to nije bas kako sam ja mislio,ima dosta drugih stvari koje stoje iza toga.Nista moje je da pohvalim,pokudim,kupim. Vecinom hvalim i kupujem,samo me ovo zadnje malkice razocaralo sto se desilo Ludensu.Mislim na ostecenja HC izdanja,tako da svi potencijalni kupci nisu mogli da nabave svoje primjerke. Ne znam koje su pravne kazne u hrvatskom zakonodavstvu,reko da se kazne ljudi ili masine koji(e) su odgovorne. Da li postoji kazna vjesanjem
Treba objesit mašinu koja je krivo tiskala strip |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 22/05/2008 : 20:55:25
|
Shit Happens!
Baš sam Bernardu rekao da je slobodno moga ostaviti oštecene primjerke u prodaji jer ionako ima onih kojima je samo bitno da hrbat lipo izgleda. |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/05/2008 : 23:52:27
|
Jeste to je znacajno pitanje,Pilot-maxi imaju samo 2 broja. Jedan izasao HC a drugog nema u ovoj varijanti,sramota ! Do koga je ne znam ali nije do mene.
Ajd sad sta je bilo s ovom turom bilo je. Ali bar da se pojave kad bude sledeca tura HC |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5086 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 23/05/2008 : 00:00:43
|
Nije to Bernardova tvorevina, u Italiji vec dugo izlazi T.N.T. Gold (došli su negdje do Rebusa), RACCOLTA T.N.T.Gold (trenutno su na broju 120) i SUPER Alan Ford u kojem izlaze po dvije price, trenutno su negdje oko 365/366.broja.
U svakom slucaju hvalevrijedan potez, a ovih dana ce (valjda) i Borgis objaviti pretposljednji broj... |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
zagor123
Starting Member
Croatia
14 Posts
Member since 22/05/2008 |
Posted - 23/05/2008 : 08:58:31
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Jeste to je znacajno pitanje,Pilot-maxi imaju samo 2 broja. Jedan izasao HC a drugog nema u ovoj varijanti,sramota ! Do koga je ne znam ali nije do mene.
Ajd sad sta je bilo s ovom turom bilo je. Ali bar da se pojave kad bude sledeca tura HC
ljudi soryte na glupom pitanju,nov sam pa i nisam baš informiran,al kaj to znaci HC(ak neki pitaju,ne,nije šala) |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 23/05/2008 : 09:09:34
|
Hard Cover / Tvrdi uvez |
|
|
zagor123
Starting Member
Croatia
14 Posts
Member since 22/05/2008 |
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 23/05/2008 : 09:28:53
|
ako bi išla nova serija preporucio bih kvalitetniji papir u hc izdanju. prva 4 sam kupio dok nisam nabavio sc i nakon godinu dana je lijepo žuti valoviti papir u tvrdim koricama. jednostavno nije mi jedno za drugo |
Till I Collapse |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/05/2008 : 11:08:03
|
quote: Originally posted by Tomislav
Isto tako i sa Martin Mystere Maxijem, hoce biti HC? A Tex maxi 4, mozda ponovno tiskan?
Marti Misterija Maxi u izdanju Strip Agenta se nece pojaviti u tvrdom uvezu. |
|
|
Topic |
|