Ken završi u zatvoru u zadnjoj epizodi Kena Parkera. Cuo sam nesto da Berardi i Milazzo rade na novom Kenu kako bi junak poput Kena dobio lijep kraj koji i zaslužuje. Zna neko mozda vise o tome???
Ken završi u zatvoru u zadnjoj epizodi Kena Parkera. Cuo sam nesto da Berardi i Milazzo rade na novom Kenu kako bi junak poput Kena dobio lijep kraj koji i zaslužuje. Zna neko mozda vise o tome???
Zna Markos i napisao je u jednom od uvodnika u novoj turi Ken Parkera!
Meni je fascinantno kako dva klinca sa 14 godina (uzivo izgledaju jos mladje!!!:) ) vole Berardija i Milazza. Vecini nas je u tim godinama Ken bio katastrofa. Bravo. Inace, da, B&M bi htjeli završiti Kena i trenutno traže izdavaca i postoje realni izgledi da se to i realizira. Kad, sta, kako, cim nesto saznam, javim.
Zna Markos i napisao je u jednom od uvodnika u novoj turi Ken Parkera!
Nisi dosadan, samo pitaj. To je album koji je napisao (dijelom uz Berardijevu pomoc) i nacrtao Maurizio Mantero, dugogodisnji Berardijev suradnik, uglavnom kratke price izasle po raznim revijama/magazinima.
U Hrvatskoj? Ne znam. Govori se da je ugasena i da bi trenutni izdavac to prepustio nekom drugom izdavacu, samo ja takvog, osim Libellusa ne vidim. A Libellus je, rekao bih, trenutno ionako pretrpan projektima tako da sumnjam da ce naci vremena i sredstava jos i za ovaj.
U Hrvatskoj? Ne znam. Govori se da je ugasena i da bi trenutni izdavac to prepustio nekom drugom izdavacu, samo ja takvog, osim Libellusa ne vidim. A Libellus je, rekao bih, trenutno ionako pretrpan projektima tako da sumnjam da ce naci vremena i sredstava jos i za ovaj.
Bumo Bernija zicali, nek rokne na kiosk po 2 epizode u jednoj svesci i Bog te veseli :)))
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Lijepo bi bilo procitati nesto novo o Kenu, thumbs up! Za odlicne stvari valja pricekati i strpiti se.
Zao mi je za Juliju, da nije uspjela, strip je odlican, ali kad imas stotine Zagorovaca, ko ce da kupi dovoljno, da se izdavatelju isplati.
Sjecam se, da sam se napalio na Parkera vec u osnovnoj skoli, mislim, da je bilo s prvim ili drugim brojem. Nisam mogao vjerovati, da mogu biti kadri tako zivi, one prve sam procitao stotinu puta, gledao te slike satima, i onda crtao... Pogotovo mi se dopao bas zbog toga, sto nije heroj poput Zagora, Bleka etc., ono, neunistiv i vec komican do absurda. Nemam nista protiv Zagora, Marka, Bleka... ali sve u svojim granicama. Tako, da su mi "realniji" junaci poput Kena, Mister No-a, Rajdera... onda bas sjeli. Danas bi procitao Zagora samo zbog nostalgije, a i to samo neku odabranu epizodu... ne bogu vise tih djecarija (da Mikija i Malog rendzera ni ne pominjem, ta dvojica su mi dosadila vec u osnovnoj ).
Samo tako naprijed Milazzo!!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Bumo Bernija zicali, nek rokne na kiosk po 2 epizode u jednoj svesci i Bog te veseli :)))
Lakse mu je uzet jedno 100.000 kuna i potpalit s njima vatru. Rezultat ce biti isti, a bar se nece toliko namucit:)