forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Online narucivanje na www.libellus.hr
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 17:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Veliki pozdrav!

Cetiri puta sam slao mail na info@libellus.hr povodom narudzbe kataloga i online narucivanja stripova, na zalost niko ne odgovara. Moze li mi neko reci kako je moguce da se stekne uvid u cijene, izdanja i moduse narucivanja i placanja.

Drugo pitanje se odnosi na narucivanje izdanja Martija Misterije. Da li znate gdje se kod nas moze kupiti veliki broj izdanja MM.

I zadnje pitanje, da li je moguce naruciti originalna izdanja iz Italije preko nasih izdavaca ili preko bilo koga.

Pozdrav!

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

jaki
Advanced Member

Croatia
27180 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/05/2008 : 17:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Talijanske možeš naruciti direktno od izdavaca-Sergio Bonelli Editore.
MM koje?Nove od Libellusa ili kiosk izdanja od Strip-Agenta?Ili možda stare od Dnevnika?Sve to bi tribale imati striparnice-Libellus i Stripovi na kvadrat.Potraži telefone i nazovi.Tako je najbrže a ponekad i jedino moguce..

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 17:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Bio sam na sajtu od Bonellija, postarina je skupa, zato bih pokusao da dodjem indirektno do italijanskih izdanja.

Htio bih da dodjem do svih izdanja koja su izasla u Italiji osim Dnevnikovih, znaci radi se o izdanjima poslije.... 1993.

Znas kako, posto bih narucio vecu kolicinu prvo bih htio da vidim sta sve ima, znam da postoji katalog ali njega mi izgleda nisu ni poslali iako sam poslao mail sa molbom. A nema smisla da sve to odradjujem preko telefona.

Koji je sajt od stripovi na kvadrat?

Pozdrav!

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 17:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Da li je neko od vas narucivao stripove kod Bonelija? Koliko vas je stajala narudzba? Ne bi bilo lose da se napisu iskustva kod narucivanja cisto da i drugi znaju sta ih ocekuje.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27180 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/05/2008 : 17:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Stripovi na kvadrat još nemaju svoj site.
ako ti poštarina od Bonellija skupa ti lipo skokni do Italije i pokupuj po striparnicama ili na e-bayu.
U koga si narucija katalog mailom?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 17:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Povratna karta do Italije je oko 300 eura za mene, ne isplati mi se. A sto se tice eBay-a, htio bih nova izdanja.

Kad sam razgovarao sa mladim gospodinom iz libellusa rekao mi je da postoji besplatan katalog i da mogu da ga narucim, ja sam ga narucio, poslao sam i adresu, ali nista nije stiglo vec dva mjeseca.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27180 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/05/2008 : 17:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Možda se izgubija u pošti?
Pitaj opet.Vjerovatno taj katalog postoji i u elektronskom obliku pa mogu ti ga poslati na mail.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 18:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Problem je sto niko ne odgovara na mail, nema reakcije ni poslije 4. maila.

Go to Top of Page

Damage_brain
New Member

175 Posts

Member since 30/06/2003

Posted - 26/05/2008 : 18:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Damage_brain a Private Message
http://www.libellus.hr/izdavastvo/llcalc.php
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2008 : 20:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Stripovi na kvadrat još nemaju svoj site.
ako ti poštarina od Bonellija skupa ti lipo skokni do Italije i pokupuj po striparnicama ili na e-bayu.
U koga si narucija katalog mailom?

u najnovijem dd gigantu je reklama za stripove na kvadrat i pise internet adresa- stripovi.hr, ali ja je ne mogu naci na internetu
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 20:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Hvala Damage_Brain, imam jos jednu molbu, mozes li mi konvertovati te cijene u eure?

Eto barem nesto, isplatilo se otvoriti temu.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2008 : 20:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Hvala Damage_Brain, imam jos jednu molbu, mozes li mi konvertovati te cijene u eure?

jedan eur ti je 7.4 kn

pitanje: dobije li se popust ako narucimo izdanja preko odredene cijene
Go to Top of Page

Damage_brain
New Member

175 Posts

Member since 30/06/2003

Posted - 26/05/2008 : 20:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Damage_brain a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

jedan eur ti je 7.4 kn

pitanje: dobije li se popust ako narucimo izdanja preko odredene cijene

Ne.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 21:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Malo sam spekulisao i zakljucio da mi se vise isplati ako narucujem vise od ca. 4 Martija iz Italije.

Go to Top of Page

corpz
Starting Member

52 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 26/05/2008 : 22:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send corpz a Private Message
Jas sum 5 puta napisao ozbiljno pismo sa detaljnim paketom narduzhbe za Martin Mystere-a (veeeliki paket od preki 100 brojeva) i niko iz SB nikad mi nije odgovorio, i pored toa shto sam rekao da cu im poslati pare SWIFT-om (znachi, prvo pare pa tek odna oni shalju). I nikad nisam dobio odgovor.

Ipak sam uspeo naruchiti to shto me zanima preku ebay-a. Doslovce sve. Cena je bila skoro ista.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 22:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Ovo je jedna primamljiva ponuda ali ne svidja mi se kad nisu novi:

http://cgi.ebay.it/MARTIN-MYSTERE-originali-131-pezzi-dal-n-1_W0QQitemZ280227677474QQihZ018QQcategoryZ17854QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Go to Top of Page

corpz
Starting Member

52 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 26/05/2008 : 22:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send corpz a Private Message
One koje sam ja dobio su bili novi, netaknuti, i bile su cele kolekcija, bez ijednog propushtenog broja (MM broj 100 do broja 293), svi specijalci, sva Zona X, svi Maxi brojevi i ne pamtim shta josh...

Kupio sam sve od jednog prodavca, zbor poshtanskih troshkova. Poshtanske troshkove mozhesh proveriti na www.posta.it (ili www.poste.it ne secam se tacno). Proverio sam i rejting prodavca (zvezdice).

Pratio sam ebay mesec dana dok sam nashao to shto mi treba. Pokushaj po jednom na svakih nekoliko dana i naci ces to shto te zanima.

Edited by - corpz on 26/05/2008 22:36:33
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 22:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Tebi je bas upala lopata u med

Koliko te kostala ta kolekcija ako nisam previse indiskretan?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/05/2008 : 22:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Veliki pozdrav!

Cetiri puta sam slao mail na info@libellus.hr povodom narudzbe kataloga i online narucivanja stripova, na zalost niko ne odgovara. Moze li mi neko reci kako je moguce da se stekne uvid u cijene, izdanja i moduse narucivanja i placanja.
Pozdrav!

Ne znam kome si i kad slao mailove, no koliko znam na mailove se uredno odgovara.
Tvoj mail sam i ja danas dobio, predvecer, po prvi put.
Vidim da si dobio online cjenovnik, a i receno ti je za tecaj, mada mislim malo krivo, 1 euro je odprilike 7,25 kuna.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

OK hvala Dado!

Sad se osjecam ko "Buridanov magarac", s jedne strane volio bih imati izdanja na nasem jeziku a s druge strane prilicno bih ustedio ako bih narucivao iz Italije. Vjerujem da postoje valjani razlozi da dosta vece cijene stripova kod nas, ali sam malo obeshrabren kad vidim da za jedan strip moram da izdvojim min. 10 eura, a namjeravam da kupim mozda 150-200 stripova. Hmm... Na ovoj dilemi bi mi i Hamlet pozavidio

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/05/2008 : 23:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
italija? ebay? jao, jao, jao, rekao bi jeremija!
oprez! ljudi su ok, ali vole omastiti brk. nadje se tu svasta u paketu, stare novine, cigla, da ne nabrajam.
a neki stariji martiji ionako farbaju prste i nisu bas kvalitetni.
jedna opcenarodna za kraj: tko kupuje jeftino, kupuje dvaput. libellus je apsolutno isplativ (i vecina rasprodana).

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/05/2008 : 03:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
na ebayu sam dosta toga uzimao,imao sam samo jedan zajeb...ali italiju,pogotovo njihove debilne pošte sam zaobilazio u kupovini...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/05/2008 : 06:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

OK hvala Dado!

Sad se osjecam ko "Buridanov magarac", s jedne strane volio bih imati izdanja na nasem jeziku a s druge strane prilicno bih ustedio ako bih narucivao iz Italije. Vjerujem da postoje valjani razlozi da dosta vece cijene stripova kod nas, ali sam malo obeshrabren kad vidim da za jedan strip moram da izdvojim min. 10 eura, a namjeravam da kupim mozda 150-200 stripova. Hmm... Na ovoj dilemi bi mi i Hamlet pozavidio

Kupi par Libellusovih izdanja i par talijanskih izdanja pa ceš vidjeti da su Libellusova izdanja puno bolje uradenja od tal. originala. A i ja sam narucivao direktno od SBE i poštarina nije skupa ako naruciš dosta stripova (ja sam narucio više od 40 komada).

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 27/05/2008 : 09:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Da, u pravu si Seyo, mozda bih trebao kupiti za probu i kod SBE i kod Libellus-a, mada ti vjerujem na rijec kad kazes da je bolje uradjeno kod Libellus-a. Ali cijena mi je isto vazan faktor posto bih uzimao vecu kolicinu.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/05/2008 : 10:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
lose, lose, "kupiti za probu" nepotreban izdatak, postarina tamo, postarina vamo... ja da trazim bih razmislio i jos sacekao te kupio jedan od onih kompleta sto ostanu kad budu jeftini.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 27/05/2008 : 10:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Pavel, hoces li da budes moj strip-manager?

Prvo moram da vidim sta nude i jedni i drugi, ja vjerujem u ljubav na prvi pogled :)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000