Nekada je u Šapcu u Masarikovoj postojala striparnica. Pre pet godina redovno sam navracao u taj grad i samim tim i nju. Kad sam nedavno bio opet u Šabcu striparnice nije bilo na starom mestu. Da li neko zna šta se desilo sa njom tj. da li je zatvorena, premeštena ili ...
Ma oni mogu da se nadju gde god hoces ima ima ih i ovde kod mene u Zrenjaninu u nekoliko knjižara ali ta fensi izdanja me ne zanimaju. U ovoj striparnici je bilo da se kupi gomila stari Stripoteka,ZS,LMS, Eks-a izmedu ostalog. Sad je steta sto izgleda više nepostoji.
TI SI IZ ZRENJANINA??? PA JA SAM IZ ZITISTA BOG TE J...!!! Daj neki info na sawitch@gmail.com
quote:Originally posted by misterx381 Jel valjaju ta izdanja cemu i uopšte kakvi su to stripovi.
ne znam kako na ovo da odgovorim da ne ispadne da se hvalishem ili nipodoshtavam nash rad tako da tju ti samo proslediti link na privju Zivotinjske karme, verovatno nasheg najpristupachinjeg izdanja pa te mozda to natera da proshetash(daj im fore do pochetka sledetje sedmice da stripove i izloze:) do knjizare "Teatar" u pozorishtu gde dok pazarish primerak mozesh prelistati i ostala izdanja i odluchiti sam vredi li to tvoje paznje ili ne.