Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/06/2008 : 10:59:28
|
ljudi, raspucin je pitao za table, ne naslovnice a kad vec moram izabrati tablu, to ne bi bio ken kao što svi ocekujete, nego ona scena iz divova dobra i zla kada zagor s brda gleda darkvud u plamenu, padne na koljena i zaplace |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 22/06/2008 : 01:09:30
|
quote: Originally posted by Raspucin
Kad bi vam bilo ponudeno da na poklon dobijete jednu i samo jednu originalnu tablu iz stripa, koja bi to bila? Razmišljao sam i ipak bi to bila zadnja iz stripa Korto u Sibiru. A? Šta kažete?
Drago mi je da ti je to omiljena scena iz Korta. I meni je. Zato sam je istetovirao. Dodje mu kao next best thing... |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 27/06/2008 : 17:57:03
|
quote: Originally posted by beli luk
quote: Originally posted by Raspucin
Kad bi vam bilo ponudeno da na poklon dobijete jednu i samo jednu originalnu tablu iz stripa, koja bi to bila? Razmišljao sam i ipak bi to bila zadnja iz stripa Korto u Sibiru. A? Šta kažete?
Drago mi je da ti je to omiljena scena iz Korta. I meni je. Zato sam je istetovirao. Dodje mu kao next best thing...
Ja sam imao majicu sa celom tom stranom. Znaci poslednja scena i onaj tekst ispod. Baš sam se pravio važan što imam takvu majicu. Mada ni tetovaža nije loša. Imaš neku sliku da vidimo kako izgleda? |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 27/06/2008 : 18:53:10
|
Ima u Svastari neki topic sa tetovazama, tu sam stavio sve svoje. Mrzi me da se opet akam sa imageshack-om, procesljaj svastaru. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
Topic |
|