forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 MR 1-9 u NOVOM RUHU!?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 30/05/2008 : 09:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Hello kad bu to?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/05/2008 : 03:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Hello kad bu to?

rekao je na ljeto...e sad je li mislio u šesti ili deveti mjesec...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/05/2008 : 10:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Možda sedmi ili osmi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7797 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 31/05/2008 : 10:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Ja sam se vec pomirio s ovim starim izdanjima i sad bi više volio da izade nova tura umjesto ponovno tih prvih 9 brojeva.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 31/05/2008 : 12:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Hajde ubrzajte to. Postacemo senilni ako nastave ovim tempom.Samo nemojmo ono bolje ikad nego nikad.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/06/2008 : 09:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Hello, daj neku vijest!?

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 03/06/2008 : 10:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Cim se osiguraju financijska sredstva. Sigurno ce biti tijekom sljedecih par mjeseci, a sad 7,8 ili 9 mjesec teško je reci.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 03/06/2008 : 10:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Nemoj se ljutiti, ali Van Gogh je prilicno izgubio kredibilitet s tim najavama. Zajeb s Texom i Juliom (od formata do prekida), a ovi prvi Telleri vec mjesecima izlaze "u sljedecih par mjeseci". Nek radije odustanu od toga nego da nam ovako prodaju maglu. Samo da se razumijemo - sretan sam sto MR izlazi, imam svih 27 (jel je 27?), a ovih prvih 9 sto se mene tice mogu ostati takvi kakvi jesu.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17203 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/06/2008 : 10:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Nije 27 nego 28.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/06/2008 : 11:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Da. Ja se necu ljutiti, ali moram priznati da je skroz neozbiljno sada vec spominjati 9. mjesec kao potencijalan da dobijemo prvih 9 brojeva sa originalnim naslovnicama.

Hello, to nema naravno veze s tobom, ali ima veze sa sefovima VAN GOGHA.

Julia i Tex su prekinuti usred necega, dakle zapocela prica i nikad nije zavrsena. Mislim da bi bilo vise nego uredu objaviti barem Juliu broj 10 kako bi se zavrsilo nesto sto je zapoceto brojem 9.

Za MR jos jednom ponavljam da se najava prvih 9 brojeva s originalnim naslovnicama provlaci jos od CRS-a 2007, pa time molim za minimalnu dozu ozbiljnosti prema nama koji kupujemo VAN GOGH stripove.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/06/2008 : 11:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ako se i MR ugasi od strane Van Gogha,vec vidim kako skacu cijene ZS i LMSa u buducnosti,na aukcijama....
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/06/2008 : 11:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Samo bi jos to trebalo. Nakon Texa i Julie takav potez bio bi prekrasan.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 10:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Hello, nije fer, najprvo nas navuceš a onda pustiš da se kiselimo.
Mali rendžer je sinu uz Zagora najbolje izdanje. Zar ti nije žao klinca?
Da ne govorim o mojim mukama.Ajda da obecaš u sedmom mjesecu. Može?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/06/2008 : 12:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Dobro, obecan je reprint i to stoji. Možda malo ishitreno. Možda je bilo bolje samo najaviti mogucnost reprinta.
Mislim da je bolje da guraju sa novim brojevima i da novac i energiju troše na nove brojeve nego što placete za reprintom necega što je i u LMS-u vec doživilo reprint. Jasna mi je želja za jednoobraznošcu ali onda bi skoro sve tribalo reprintirati jer mi se cini da nema niti jedno jednoobrazno izdanje.
Bez ljutnje ali to bi bilo 4 izdanje Mladenovog "omiljenog" stripa. To nema niti jedan lik iz stripova
Nek' guraju nove brojeve a kad financije dozvole ubaciti po koji broj od onih "nesritnih" devet.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 12:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ono što je od MR izdano u LMS je kupus od stripa.
Za Mladena me boli....meni se sigurno ne svida nešto što njemu,i to je
demokracija.Obecanja se ispunjavaju,ako je bilo obecano za CRŠ, a sada je
prošlo pola godine, dugujemo objašnjenje, i to ne u par reci.
Slažem se nek guraju nove brojeve, npr.5 novih i 2 starija.
Zanima me šta bi tek bilo, kad bi LIbellus najavio 4 nove gigante MM, pa onda
cekao pola godine. Ko ne voli Malog Rendera taj ne razumije našu nestrpljivost.
Amen.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 04/06/2008 : 13:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Nije visa nauka izbacit tih 9 brojeva, ako nista drugo neka ih naprave po narudjbi.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 13:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Slažem se DD, bilo je vec govora, da su primili dosta narudbi.(150)
Izgleda, da bi trebalo i novac poslati unaprijed.
Ništa, strpit cemo se još malo a onda...........

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/06/2008 : 17:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Ono što je od MR izdano u LMS je kupus od stripa.
Za Mladena me boli....meni se sigurno ne svida nešto što njemu,i to je
demokracija.Obecanja se ispunjavaju,ako je bilo obecano za CRŠ, a sada je
prošlo pola godine, dugujemo objašnjenje, i to ne u par reci.
Slažem se nek guraju nove brojeve, npr.5 novih i 2 starija.
Zanima me šta bi tek bilo, kad bi LIbellus najavio 4 nove gigante MM, pa onda
cekao pola godine. Ko ne voli Malog Rendera taj ne razumije našu nestrpljivost.
Amen.

Prvo, ono sa Mladenom je šala i ne vidim niti jedan razlog da budeš prost, jer je poprilicno jasno šta dolazi umisto tri tockice. Pogotovo što moj post nije usmjeren tebi.
Drugo, tko voli MR nema razloga za nestrpljivost jer je VG vec objavio tih 9 epizoda ako vec tvrdiš da su one u LMS bile kupus... što se u principu slažemo ali to nije tema.
Trece, ko voli MR zna i njegovo ime pravilno napisati.

Amen!

Edited by - Renky on 04/06/2008 17:18:55
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 18:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Okej sory, tebi i Mladenu.
Na mjestu gde te tackice mislio sam napisat....boli me uvo.
Za mene je KIT TELLER samo MALI RENÐER i to je sve.
I niko ne place, samo tražimo što je obecano.
Na vjeke vjekova.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/06/2008 : 18:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
nije RENÐER, nego RENDŽER... i nije obecano, nego obecano

:)

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/06/2008 : 20:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Okej sory, tebi i Mladenu.
Na mjestu gde te tackice mislio sam napisat....boli me uvo.
Za mene je KIT TELLER samo MALI RENÐER i to je sve.
I niko ne place, samo tražimo što je obecano.
Na vjeke vjekova.

Tako je, na vijeke vijekova, amen!

Ma ovo je zajebancija... nema veze i pravopis ni naši/moji/tvoji stavovi. Svi imamo pravo na mišljenje i zgodno je da si nabrijan tako na MR ili na stripove opcenito. Naravno i nestrpljiv imaš pravo biti.
Samo malo onako usput, spominješ na nekim drugim topicima nova izdanja "starih" stripova. Samo pitanje, znaš li da sad Tisak traži 60 000 kn za ubacivanje novog stripa u prodaju na njihove kioske? Znaš li da ce naplacivati rukovanje remitendom a ima tu još par caka koje uvode ili bar planiraju uvesti. To su novi ekstra troškovi. Promisli malo i o njima prije nego što konstantiraš da naši izdavaci nemaju muda.

Edited by - Renky on 04/06/2008 20:04:40
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/06/2008 : 06:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Nisam iz Hrvatske, pa oprostite za pravopisne pogreške.
Za promene sa strane Tiska sem cuo, nadam se, da nece do njih doci,nisam govorio samo
o stripovima na kioscima, vec i onima, koji te kioske ne vide i koji se pojavljuju u
striparnicama. Libellus nema stripove na kioscima, pa dobro gura. Istina za fane i u malom
dometu(500) kom, ali svejedno.Ako može Libellus nezanm zašto nebi mogo Bernard pripremit 500
komada Price iz Divljeg Zapada za striparnice. Siguran sam, da bi došlo do reprinta.
Molim oprost od izdavaca, imaju moda, možda samo da jih koriste još cešce.
Možda treba sa strane izdavaca više poštovanja prema citateljima, više informacija a ne da
izpadnemo nekakve dosadne babe, koje placu i traže nemoguce.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/06/2008 : 08:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ma ok... ovo sa pravopisom je šala. Ja pišem ikavicom pa šta? Sve OK. Nego, mislim da smo sami kriviz bog ignorancije od strane izdavaca jer jednostavno smo nepopravljivi u komentiranju stvari koje ne poznajemo dovoljno. Konkretno, nešto što se tebi/nama cini super izdavacki potez ( npr. Price SDZ ) njime to nije baš tako jer znaju sve parametre i procjene da je neisplativo. Jave se tu i tamo na forumu, obrazlože nam a mi opet "...ali to bi se sto posto prodavalo". Da, lako je reci ali oni ulažu lovu. Plus što se svako malo pojavi neki novi clan foruma sa istim upitom i idejom. Pa nece valjda izdavaci non stop visit na forumu, tko ce izdavati stripove? Skloniji sam mišljenju da treba komentirati finalni produkt ( pogotovo u pripremi ) kako bi se izbjegle moguce greške. Tu je potrebna komunikacija izmedu nas i njih. Znaci, kako postici što bolji proizvod a izdavacku politiku neka odreduju sami. Naravno, tko nam može zabraniti i izricanje želja ali nije red da ih prozivamo samo zato jer smatram da imamo "genijalni plan i program".
Sad ce Ratko reci da san triba biti komesar.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19108 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/06/2008 : 09:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Potpuno se slažem Renky sa svime.
A to, da bi trebao biti komesar, je samo kompliment za tebe.
Danas jih manjka, da jih je više, bilo bi bolje za sve nas.
Zdravo.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/06/2008 : 09:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Hello, ima kaj konkretnije od sefova za ovo?

thx

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 06/06/2008 : 10:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Hello, ima kaj konkretnije od sefova za ovo?

thx

Pošaljite e-mail na strip@vangogh.hr i siguran sam vam da ce vam glavni urednik odgovoriti na svako pitanje.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000